04-09-2008, 17:50
|
#1 |
Karma gücü: 4   | Boyutlar arası uygarlıklardan görüntüler
|
| |
04-09-2008, 19:52
|
#2 |
Karma gücü: 1  |
başka boyutlardaki uygarlıkları çekmek için o boyutlara gitmek gerekmiyormu bu şuanın teklonojisi ile imkansız değilmi ,onlarmı buraya geldiler?neden resimlerini çektirdiler?realty şow lara aç olan medya bu resimler ile dünyayı neden çalkalamadı? |
| |
04-09-2008, 21:21
|
#3 |
|
biraz açabilir misin ?
04-09-2008, 21:39
|
#4 |
|
Alıntı: webcan´isimli üyeden Alıntı
biraz açabilir misin ? | Katılıyorum, biraz açarsanız iyi olur.  Ayrıca bu boyutlar arası değil, gezegenler arası olmuş daha çok. |
| |
04-09-2008, 23:21
|
#5 |
Karma gücü: 1  |
bana pek mantıklı gelmedi.
yinede emeğine sağlık |
| |
05-09-2008, 00:51
|
#6 |
|
Sanırım standart bir dijital fotoğraf makinesi,biraz photopshop ve eser miktarda yaratıcılıkla benim fotoğrafımdan bile boyutlar arası varlık yapabilirler ....
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor- -Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar- |
| |
05-09-2008, 01:20
|
#7 |
|
boyutlar arası diye hiçbir açıklama yapılmamış resimlerde... yanlarındaki açıklamalarda simetrik yansıtma tekniğiyle çekilmiş güneş fotoğrafı, simetrik yansıtma tekniği ile çekilmiş hücre resmi olarak bahsedilen resimlere neden "boyutlar arası uygarlıklardan görüntüler" başlığını yakıştırdığınızı sorabilir miyim? resim açıklamalarında kaçırdığım birşey mi var?
__________________ know thyself... |
| |
05-09-2008, 01:48
|
#8 |
Karma gücü: 2  |
Acılan baslık icerigi yansıtmıyor , bence baslıklara dikkat etmemiz gerek
__________________ İbadete karsilik Cennet`i alacaksam , soracagim sana ; Bagis mi , Ticaret mi diye !... |
| |
13-09-2008, 09:43
|
#9 |
Karma gücü: 4   |
Ben etrafıma sadece bakarak yetinmeydiğim için, ben bu resimlerde başka boyuttan varlıklar gördüm ve her bakışımda da görüyorum. O nedenle de bu başlığı uygun gördüm.
Almanca bilen birisi varsa en uygun başlığın da bu olduğunu söyleyecektir ki, ben Almanca biliyorum
evet çeşitli resimlerin yansıtma tekniği kullanılarak elde edilmiş resimler bunlar.
Resim ayna yansıtma tekniği ile yapılmış, ama resmin tümü değil, bünün yarısı bu işleme tabi tutlumuş ve tam o noktada da çeşitli varlıkların silüetleri görülebiliyor. (bakmasını bilene) Tam resmin kesiştiği yerin ortasına bakınız. (tüm rsemin ortasına)
Başka bir boyuttan birilerin görmek için oraya nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz, yürüyerek mi? |
| |
20-09-2008, 16:52
|
#10 |
|
bana gercek olan birşey gösterirmisinizzz lütfen sıkıldım artık bu facelerden bilmem nelerden yanlış başlıklardannn ben gercek birşey istiyorummm 
__________________ Gözlerim artık Hayata ölü Bakıyor.. Sözlerim İçimde, Dökülüyor Kalbim ise Atmayı unuttu, İntihar Sebebim Cok.. Anladım ki bana bu lanet dünyada Mutlu OLmak YOK... |
| |
20-09-2008, 20:04
|
#11 |
|
kimse sinirlenmesin ama bunlar kesinlikle fake ve boyutlararası varlık oldukları söylenmeleride affedersiniz ama çok salakça ... ya boyut atlamak başlı başına bir zorluk süptil olmayan birşeyle öbür boyuta atlamak zaten şu anda imkansız bu durumda nasıl çekiyorlar bunlar -  ? |
| |
20-09-2008, 23:45
|
#12 |
Karma gücü: 3  |
paintden herhangi bir resim yapın. ve bu resmi 2 ye ayırın. 2 ye ayırdığınız resimden bi parçayı silin atın ve diğer parçayı kopyalayın ters cevirerek tekrar yapıstırın ve doğru oranla diğer resim ile birleştirin o zaman ne demek istediğimi belki anlarsınız? bu resimlerde biraz gerçeklik payı görebilmek için biraz gerçekçi olması gerekir en başta. yani resimler dediğim takdikte paint de yapılmıs gib. sadece gibi diyorum ve bu resimlerin böyle yayına sürülmesi biraz tuhaf!
__________________ Yararımı yaradanıma yararlanmamak için yaptığımı yaptırttıklarını yada yazmadan yavaş yaşadığımı ANLATAMIIYORUM! |
| |
21-09-2008, 00:30
|
#13 |
Karma gücü: 2  |
bunlar hepsi feyk...
--------------------
arkadaşlar dediğinz gibi gerçek olsaydı bu resimler yer yerinden oynardı...
Konu vysl tarafından (21-09-2008 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
21-09-2008, 03:46
|
#14 |
|
Alıntı: rinda´isimli üyeden Alıntı
Ben etrafıma sadece bakarak yetinmeydiğim için, ben bu resimlerde başka boyuttan varlıklar gördüm ve her bakışımda da görüyorum. O nedenle de bu başlığı uygun gördüm.
Almanca bilen birisi varsa en uygun başlığın da bu olduğunu söyleyecektir ki, ben Almanca biliyorum
evet çeşitli resimlerin yansıtma tekniği kullanılarak elde edilmiş resimler bunlar.
Resim ayna yansıtma tekniği ile yapılmış, ama resmin tümü değil, bünün yarısı bu işleme tabi tutlumuş ve tam o noktada da çeşitli varlıkların silüetleri görülebiliyor. (bakmasını bilene) Tam resmin kesiştiği yerin ortasına bakınız. (tüm rsemin ortasına)
Başka bir boyuttan birilerin görmek için oraya nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz, yürüyerek mi? | birincisi orda ne olduğu 3 dilde anlatılıyor sadece almanca değil... ingilizce bilgime dayanarak söylüyorum ki orada boyutlararası hiçbirşeyden bahsedilmemekte, sadece mirroring denen fotoğraflama tekniğinden bahsedilmektedir (bu yüzden de resmin yarısının bu işleme tabi tutulması son derece normal, simetrik fotoğraf çekme tekniğidir bu). sadece hayalgücünüze dayanarak paranormal bölümde bir konu açamazsınız. ben de görüyorum o silüetleri ancak onlar orada kasıtlı şekilde yapılmış silüetlerdir. siz o silüetleri görüp, "vaay boyutlar arası varlıklar" diye hayal edebilirsiniz ancak bu forumda, bununla ilgili somut veriler olmaksızın bu şekilde veremezsiniz bu resimleri...
son cümlenize gelirsek; iyi o zaman madem gidemiyoruz o zaman her garip görünen resmi boyutlar arası fotoğraflar diye sunalım, hep beraber şaşırıp eğlenelim ne güzel... çok da verimli olur forum eminim bu şekilde 
__________________ know thyself...
Konu belfalas tarafından (21-09-2008 Saat 03:46 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |