BİR ÇOK ARAŞTIRMADA KİLİT NOKTA 2012 MAYALARIN TAKVİMİDE BU YILDA BİTİYOR. FOTON KUŞAĞINA GİRİCEĞİMİZ SÖLENİYOR. MARDUK GELİYOR DENİYOR VE UFOLAR TEMASA GEÇECEK DENİYOR NEDENSE BUNLAR 21.12.2012 DE OLMASI DÜŞÜNÜLÜYR DAHA ÖNCE AÇTIĞIM KONUDADA(2012 FOTON ETKİSİ VE NİBURİ) BUNLARI KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE ANLATTIM ARKADAŞLAR TÜM KİTAPLARI OKUDUM ARAŞTIRMLAR YAPTIM VE VARDIĞIM SONUÇ 2012 BİR YOK OLUŞ VE BİR BAŞLANGIÇTIR DÜNYA ÜZERİNDE ÇOK SAYIDA İNSAN YERYÜZÜNDEN SİLİNECEK KALANLAR DA FOTON ÇAĞI YAŞAYACAK(FOTON ÇAĞI İLE İLGİLİ BİLGİ İÇİN GALAKTİK İNSAN KİTABI TAVSİYE EDİLİR.) YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
doğum günümde..
evet dediklerin olucak.. kısaca koyunluktan kurtulucaz bazı insanların kıyameti bazıalrının yükselişi olucak.. sonun kurtulucaz şu sefil bir birinin ardında karanlık mağraya dizilmiş koyunlardan..
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
the x files dizisini izleyenler bilirler dizinin son bölümünde bu tarih verilmişti ne olur ne olmaz diye telefonuma kaydetmiştim tabi o zamanlar bilmiyordum (2 sene oldu). Bugün öğrenmiş oldum baya ilginç oldu.
yok olucak denmiyor üstelik 3 diye bir şey yok..2012 yılı zaten binlerce yıl önceden yazılmış bir tarih.. pascha bence dersende sevinirim sana saçma gelen başkasının doğrusu olabilir..
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
geliyolarsa geliyolar, niye hazırlanalım ki?? onlar hazırlansnlargerçi şaka bi yana hrşey de 2012 geçiyo buna hak vermek lazım ..sonumuz kötü olmaz inş.
geliyolarsa geliyolar, niye hazırlanalım ki?? onlar hazırlansnlargerçi şaka bi yana hrşey de 2012 geçiyo buna hak vermek lazım ..sonumuz kötü olmaz inş.
olmaz olmaz merak etme kuzum 2012 de iyi şeyler olucak inş ama görücez.