ewet 2012 ilginç bir yıl olabilir.. İncil üzerinde yapılmış hesaplamalarda da bu yıl ortaya çıkıyor. Ama yine de boş bir beklentide olabilir. İnsanlar yıllar öncesinden beri 2000 yılını beklediler ve bir şey olmadı. Dünyada olumlu gelişmeler yapamadığımız sürece zaten bir yokoluş sürecine gidiyoruz. Kutuplardaki negatif gelişmeler zaten bunun göstergesi. Yazıtları,kutsal kitapları ve geçmiş toplumları incelediğimizde eskilerde aklımızın algılayamadığı bir tuhaflıklar olduğu kesin. Fakat günümüzde hala ilkel bir yaşayış,inanış,vasat(ya da bir çok şeyi gizleyende diyebiliriz)bir bilim var. Daha uydumuz ayın ötesine gidememiş bir insanoğlunu düşününce insan üzülüyor. Bilim dünyası dünyadışı varlıklardan zaten haberdar olduğunu düşünüyorum. Bize çok güzel salağa yatıyorlar. Belkide böyle olması gerekli olduğu içindir,bilemem orasını. Bilimin bunu açıklaması zaten beni heyecanlandırmaz. Daha kendi yaşadığı dünyayı çözemeyen insan dünya dışını algılamaya çalışıyor. Benim fikrim 2012'de hiçbir şey olmayacağı yönünde... Dünyayı tehdit eden tehlikelerde savunma yönünde yalnız olmadığımızı düşünüyorum. Bizi yaratanlar hala bizimle çünkü...onlar izin verdiği sürece başımız belaya girecektir. Bu 2012'de olabilir ama bence daha yolun sonu değil bence...çünkü çözülmemiş,keşfetemediğimiz daha çok şey var. Bu yüzden bu oyunun bitmesi için daha çok erken diyorum. |