JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > UFO'lar ve Dünya Dışı Yaşam

Seçenekler Arama
Alt 24-07-2008, 14:24   #1

MEPHISTOPHELES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 MEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to all
21-12-2012

Ben bugüne kadar böylesine bir şey ne gördüm ne de duydum.

Üstelik ben felaket senaryoları okumaya da alışkınımdır. Maya’ların takvimlerinde ortaya koydukları felaket senaryosundan, Marduk gezegeninin 2012 yılında geleceğine kadar birçok konuyu okumaya ve anlamaya çalışıyordum.

Ancak bu kez durum farklı, tahminler farklı. Konularında değeri dünyaca kabul edilmiş bilim adamlarının yaptıkları gözlemler ve analizler, dünyanın hareketine dayalı araştırmalar ve Güneş ile ilgili yapılan gözlemler, 2012 yılında Dünya’da bir dizi felaket olayının yaşanacağı, üstelik 21 Aralık 2012 tarihinde Dünya’da büyük felaket olacağı ve Güneş’ten kaynaklanan bazı etkilenmeler yüzünden dünyada canlı yaşamın büyük ölçüde silineceği söyleniyor.

Tahmin edilen felaket öylesine büyük boyutlu ki; birçok saygın kuruluş, bu bilim adamlarının yaptığı çalışmaya finansör olmaktan çekiniyor. Çünkü bu kadar kötümser bir senaryoya kurumlarının imza atmasının kendi prestijlerine zarar vereceğini sanıyorlar.

Açıkça söyleyeyim; şunun şurasında sadece dört yıl sonra olacağı söylenen olayları yazmadan önce ben de çok düşündüm. Hem de soğuk terler döktüm yazacaklarımı düşünürken. Çünkü benim de küçük çocuğum var ve bu gibi durumlarda insan bir tek, çocuğunu düşünüyor tabii ki...

Üstelik kimsenin kendisini ve ailesini korumak için yapabileceği bir şey yok. Dünya canlı nüfusunun yüzde 70 ila yüzde 90’ını ortadan silen boyuttaki bir felaketten bahsediliyor çünkü.

Dünya’nın bugünkü hareket rotası sürdüğü takdirde ve Güneş’teki hareketlenme devam ederse (patlamalar) 2012 yılında Dünya’nın kuzey ve güney kutupları yer değiştirecek.

Dünya’daki magnetik güç tamamen ve radikal değişime girecek, büyük tufanlar, depremler ve volkan patlamaları olabilecek.

Patlamasına kesin olarak bakılan yanardağlardan bir tanesi de ABD’deki Yellowstone Parkı’nın altında buılunan yanardağ. Biliniyor ki; bu yanardağ 600 bin yılda bir patlıyormuş ve patlama zamanı da gelmiş. Hesaba göre bu da 2012 yılına denk geliyormuş.

Böyle birtakım şeyler okuyup duruyorum işte ve bunları öğrenip de içimde tutmam imkansız hale geldi artık. Sadece Yellowstone Parkı’ndaki patlamanın Kuzey Amerika’da canlı yaşamı ortadan kaldıracağı söyleniyor. (Evet Oray, tekrar New York’a gideceksek bunu daha fazla ertelemesek iyi olur gibi geliyor).

Mayalar’ın kendi Dünya takvimlerinde 21 Aralık 2012 tarihini 13.0.0.0.0. Buradaki 13 baktun sayısı 400 Maya solar yaşı bu veya 144.00. 13 sayısı kozmolojilerinde kutsaldır onların. 22 Aralık 2012 ise Maya tarihine göre 0.0.0.0.1 olarak yazılmış yani Güneş’in tekrar başlaması da diyebilirsiniz buna.

Çok tuhaf, aklımın fazla yetmediği şeyler bunlar ama varlar yani ‘bilmeyelim’ diyerek bunlardan kaçış yok.

bu arada uzaylıları karıştırıyorlar yha işin içine onun doğruluk payıda gerçekten çok yüksek çünkü her seferinde bir dalga oluyor bundan önceki dalga 5. dalgaydı yani "NUH" olayı şimdi 6.dalga oluşucak her dalga sonrasında yeni bir ırk dünyaya geliyor ve bu seferkide uzaylılar olucak ama 2012 de aynı zamanda bizede yardım edecekler ama bir faydası olamayacak yani 2012 aralık 21den sonra uzaylılar dünyanın sahibi olucak.Marduk'a MERABA dicez
--------------------
arkadaşlar bu arada bu yazının sadece son bölmünü ben yazdım gerisini nette buldum çok ilginç bence bu yazı

Konu MEPHISTOPHELES tarafından (24-07-2008 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
MEPHISTOPHELES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-07-2008, 14:28   #2

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

2012'yi düşünmek beni korkutuyor
blueboy isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-07-2008, 15:06   #3

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

bu tür senaryolar yıllardır süre gelior bayalaştı artık bence hem yok olsak ne olur olmasak ne olur yanii.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-07-2008, 15:19   #4

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

hep aynı şeyler sıkıcı oldu artık...
nazirella isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-07-2008, 15:54   #5

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

Yeni şeyler üretseler de net alemi çalkalansa bari

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-07-2008, 16:00   #6

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

dünya yüzeyindeki fiziksel değişimler üzerine gelecek senaryoları yazılabilir. Fakat kesin şeyler söylemek ve ortamı germek hoş değil.. Evet buzullar eriyor, nedeni küresel ısınma. Evet , dünyanın büyük kısmı eriyen buzullar yüzünden su altında kalabilir. Bunlar olası tahminler.

Ama şu tarihte şu olacak, uzaylılar gelecek bize yardım edecek ama güçleri yetmeyecek gibi marvel super heroes hikayelerinden hoşlanmıyorum.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-07-2008, 16:02   #7

Che_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Che_ henüz daha yolun başında

İnternete bayağıdır Takılırım... 2000 yılı başta olmak üzere , 2002-2004-2005 yılları için ( özellikle 2000 ) Çok Fazla Senaryolar Okumuştum.. O Kadar Fazlaydıki , bir tanesine neredeyse İnanacaktım..
Che_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-07-2008, 16:02   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

İnsanlar oldukça büyük bi hayal dünyasına sahip... Herşey bundan kaynaklanıyo sanırım Locked

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-07-2008, 16:51   #9
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Doğruluk payı nedir bilinemz ama ben 2012 bitmeden ölmek istemiyorum
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-07-2008, 18:33   #10

Rametheb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Rametheb ne işi var bunun burada

Evet Mayalar için gerçekten önemli bir tarih 2012 yılı.. Yanlız benim araştırmalarıma göre bu bir sondan ziyade bir başlangıç olucak dünya ile ilgili, insanların algıları farklılaşacak, farkındalık yükselicek, kendi öz benliklerini bulma yolundaki çok önemli bir tarih 2012... Valla bende ölmek istemiyorum o tarihe kadar ayrıca o tarihlerde "indigo çocukları" kelimesinide bolca işiteceğimizi sanıyorum... Bu yazı felaket olmayacaktır diye karşı bir yazı değildir hiçbirimiz bilmiyoruz çünkü ne olacağını tamamen kendi araştırmalarımda gördüğüm şeylerdir bunlar... Konu içinde ayrı bir teşekkür çünkü gerçekten çok önemli bi tarih 2012 yılı
Rametheb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-07-2008, 10:22   #11

Karma gücü: 7 MEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to all

ve çok önemli bir ayrıntı var 2012 nin başlangıç olduğuna dair:

mayalarda 2012: 0.0.0.0.1 olarak geçiyormuş

Alt 25-07-2008, 11:25   #12

nazirella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 nazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to beholdnazirella is a splendid one to behold

vazgeçtim bende 2012 görmek istiyom
nazirella isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-07-2008, 17:03   #13

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 43 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute

Az kaldı arkadaşlar 4 yıl daha dişimizi sıkıp bekleyelim bakalım neler olacak hepsini ömrümüz yeterse göreceğiz bence hiç büyütmeye gerek yok bir şeyler olunca göreceğiz nasıl olursa

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-07-2008, 17:24   #14

Lethe_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Lethe_ ne işi var bunun burada

bence de buda genel bişey. hep sölüyolar ama hiç bi zaman olmuyo.. ayrıca olursa da çok kötü olmaz. sadece ölürüz. // ölümün sıcak yüzü de vardır..

Alt 25-07-2008, 17:26   #15

nedion la sen
Sponsored links

Alt 25-07-2008, 17:38   #16

heeeç xD

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-07-2008, 17:40   #17

kıh mıh kıh mıh

Alt 25-07-2008, 17:43   #18

Cool

Alıntı:
MEPHISTOPHELES´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kıh mıh kıh mıh
çok hoş xD ahahaha

Alt 25-07-2008, 17:49   #19

hühehühahehü
Sponsored links

Seçenekler Arama