ya arkadaşlar şu anda ufak bi şaşkınlık geçiriyorum.eğer gerçekse harbiden çok enteresan.Genelde pek inanmam ama niyeyse etkiledi beni
forumda verildiyse kusura bakmayın.
51.bölgede bir ufo kazasindan sonra ele geçirilip, dünyalilarla gönüllü isbirligi yapmak istedigi iddia edilen uzaylinin görüntüleri.Konusurken birden solunum güçlügü çekmeye baslayan yaratigin agzini silen yetkililer yansimis görüntülere.Maalesef filmin bu kadari disariya sizdirilabilmis.Ah birde filmin tamamini görebilseydik...
iananmakta şahibeli inanmamakta ikisi arasında kaldım evrende bizden başka varlıklar olduğu kanısındayım da neden dünyayı bu kadar önemsesinler onu anlamış değilim kainat bizim eksenimiz etrafında mı dönüyor ki mantıklı düşünecek olursak onların teknolojileri bizimkilerden daha gelişmiş neden burada çok vakit harcasınlar ki en fazla araştırma yapma amaçlı gelirler gibi me geliyor ama mutasyon auğramışlar gibi sanki bizim bir kaç bin yıl ötesindeki halimiz gibiler çok ilginç amagüzel paylaşım
feyk olduğu okadar belliydiki hele o müzik neyse baya bi güldüm sağol paylaşımın için bi filmiden falan alıntı heralde bide merak ettim neresinde dünyalılarla iş birliği yapmak istediğini söylemiş ben duyamadımda...