JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > UFO'lar ve Dünya Dışı Yaşam

Seçenekler Arama
Alt 08-03-2007, 15:08   #21

mistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

olduklarına dair pek çok açıklama var ama inanmak ya da inanmamak tamamen size bağlı..ancak ne var oldukları ne de yok oldukları ispatlanabilir bir şey değil şu an için ancak kaale alınabilecek pek çok delil de var..mitoloji konusuna ve arkeolojik buluntulara eğilenlerin ortaya çıkarttıkları bilgi ve yorumlar bu konuda çok önemli delil, bireylere inanmayabilirsiniz ama tarihten kalanlara inanmamak zor.

Alt 08-03-2007, 15:09   #22

daywalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 daywalker henüz daha yolun başında

aslında uzaylılar hakkında anlatımıs o kadar efsane ve estentane var kı bazen hangısının dogru olup olmadıgı konusunda teredutte olmak elde degıl bana kalırsa uzaylıllar bızlerız neden mı? cunku elde edılmıs tum verıler olusturuyor kı uzaylı denen o canlılar ne sekıl neden fızyolojık olarak bızden farklı gorunuyorlar yanı kısmen bızlerız buda elde edılen bılgıler cercevesınde aslında bızlerın onların parcaları oldugumuz kanısı ortaya cıkar. bızler uzaylı denen canlıların akrabaları hatta torunlarıyız.cunku ızlenım gelıs gıdıs noktalarının hep aynı rota oldugunu ve uzayda karadelık denılen olagan dısı guc kaynaklarının olusturabıldıklerı ısık kapması adıyla deneılen olayı olusturarak uzayda zaman kavramının tam merkezı olark kayıp oldugunu yanı solucan delıgı denılen zaman delılerının olustugunu kısmen hepımız bılıyoruzdur .ve bu delıklerın aynı rota ve aynı zaman dılımınde tekrarlandıgını dusunursek eger neden aynı yolu ızleyerek gelıp gıttıklerını anlayabılırz yanı demek ıstedıgım gelecktekı bızlerız o uzaylı denılen canlılarız kımbılebılır kı gelecekte zmn yolculugunun olmayacagını demı
daywalker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-03-2007, 15:13   #23

Karma gücü: 12 mistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to allmistik is a name known to all

Uzaylıların bir çeşit torunlarıyız, evet karadelikler değil de başka gezegenlerden gelen üstün ırkın homo-sapiens'i genetik oynama ile ortaya çıkarttığını söyleyebiliriz (Bu kesinlikle Tanrı'yı inkar etmek değildir, önceden belirteyeyim)

Alt 08-03-2007, 15:15   #24

axcd82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 axcd82 yakında ünlü olacak gibiaxcd82 yakında ünlü olacak gibi

ehe mistiği görseniz hemen dediklerini kabul edersiniz,yok böle bi güzellik

Knowing is not enough,you must apply;
willing is not enough ,you must do.Bruce Lee

axcd82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-03-2007, 15:27   #25

Teşekkür ederim, senin bakışındaki güzellik o arkadaşım

Alt 08-03-2007, 18:42   #26
arman
Guest

ben inanmadim am yinede saol arkadasim paylasim icin
Sponsored links

Alt 02-05-2007, 23:22   #27
Niemand
Guest

Niemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel olmuş bu yazan yazarada profösöre ve konuştuğu uzaylıyada tşk ederim elinize sağlık.
E dediğim gibi de oluyor herşey ortaya yavaş yavaş cıkıyor.
sevgiyle kal.

Alt 02-05-2007, 23:48   #28

umuayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 umuayy henüz daha yolun başında

ilginç bi paylaşım gerçekten iilk defa duydum böle bi olayı teşekkürler paylaşım için...
umuayy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 24-01-2008, 12:06   #29

x12tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışx12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

zdsalzbury a katılıyorum ayrıca bu korkunc silah acaba insanlara karşımı yoksa uzaylı istilacılara karşımı yapılmıştı?? merak içindeyim.
x12tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-01-2008, 12:09   #30

AnTiMaSKe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 AnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really niceAnTiMaSKe is just really nice

ben atlantise inanıyorum(burda yazılanları bilmiyorum ama)çünkü birbirinden bu kadar uzakta mayalar,hintliler,mısırlılar,iskandin avlar hepsi aynı şeyi uyduramaz...
AnTiMaSKe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 24-01-2008, 14:41   #31

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

çok güzel bir paylaşım mantıklı.. ama bir şey sölemek istiyorum..
uzaylılar bizim düzenimizi nie gelip bozmuyorlar..
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-01-2008, 05:53   #32

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

andromeda dan gelen ufo adlı kitaptan alıntı bu hatta gelen kadın uzaylının adı da liu muydu neydi dünyamıza düşman olan gezegenlerden bahsediyordu güneş sisteminde güneşten büyük gezegenlerden başka bir kitapta da adını hatırlayamıyorum şu an setri gezegeni diye bir gezegenden bahsediyordu gene dünyaya düşman olan

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 25-01-2008, 16:55   #33

olddarksoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 olddarksoul ne işi var bunun burada

Mystic'e katılıyorum. Ayrıca bu silah tüm evren uygarlıkları için tehdit unsuru. Bu yüzden bu silahı yoketmek isteyeceklerdir. Bu noktada aklıma ilk gelen soru acaba neden bize zarar vermiyorlar? Acaba silahı çıkartırkenya da dünyaya müdahale ettikleri zaman, dünyanın kozmik dengesini falan mı bozmaktan korkuyorlar?
--------------------
Alıntı:
taduse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Evet, profesör" dedi, " Yildizlararasi topluluk, simdi eskisinden daha çok endiseleniyor. Çünkü, artik zayiflamis olmasina ragmen, eger günes isinlari tarafindan aktive edilirse, dünyanizda manyetik degisikliklere ve molekül bozulmalarina neden olabilir. "
Az önce aklıma birşey takıldı? 2012'de foton kuşağına gireceğiz. Depremlerin olacağı söyleniyor. Şu anda anladığım kadarıyla denizin 5000 m. ve üzeri olan bir derinlikte ışığın ulaşamadığı bölgede. Ancak o zaman böyle bir silah gerçekten de varsa ve depremlerde o derinliğin arttığını düşünürsek foton taneciğkleriyle bu silah yine aktive olmaz mı?

Konu olddarksoul tarafından (25-01-2008 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
olddarksoul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 11:57   #34

illimoonite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 illimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to allillimoonite is a name known to all

Alıntı:
efendi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kur'an-ı Kerim dede demiyormu evreni 7 kattan yarattık diye. Biri bizim kat. Diğer 6 kat faili meçhul. Ki kat tan kasıt nedir oda bilinmiyor.
inş. biz yaşarken bulunur
illimoonite isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 16:36   #35

MEPHISTOPHELES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 MEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to allMEPHISTOPHELES is a name known to all

walla bence güzel paylaşım saol dastım
MEPHISTOPHELES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 02:31   #36
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 kelebek_06 henüz daha yolun başında

Bu senaryodan 10 oscar'lık bir film çok rahat çıkar.Çok saçma.Hem bir sene savaşıyorlar o silah için,birbirlerini telef ediyorlar barış uğruna!!! hemde bir gece ansızın Maldek'''liler ve yardımcıları!!!silahı yok etmeye karar veriyorlar.O zaman neden bir sene boyunca beklediniz Mahv-u Peruşan ettiniz kendinizi
kelebek_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-08-2008, 04:38   #37

EceLMeriC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 EceLMeriC yakında ünlü olacak gibi

Bence bu adam roman yazsin , cok sacma geldi bana

Alt 15-08-2008, 09:46   #38

Karma gücü: 1 darkstar ne işi var bunun burada

kim ne derse desin ben kesinlikle inanıyorum uzaylıların varlığına. bu kadar galaksi milyarlarca ışık yılı uzaktaki yıldızlarda mutlaka bişeyler vardır. sadace dünya için bu kainat fazla değilmi sizce.

birde İslam inancına göre yüce Allah peygamber efendimize *senin hatrına yarattım bu kainatı diyor. * burdan anlaşılacağına göre en gelişmiş varlık insan. o halde biz onları bulmadan onların bizi bulacak kadar akılları olmaz.
darkstar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-09-2008, 19:43   #39

strider0084 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 strider0084 henüz daha yolun başında

Bu amerika bunu cikarmaya calisirsa yandik valla izin vermezler insallah
ve o kitabın fihristine de ben Tanrıyım adını takan
topluluğa kulum, kurbanım ben.

Mevlâna
strider0084 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 12:23   #40

Karma gücü: 1 orinafore ne işi var bunun burada

heryerde çeşit çeşit bilgi kirlilikleri dönüyor..ne olacak bakalım bu işin sonu..eğer ruh dediğimiz şey de enerji ise ozaman din yoktur...
orinafore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama