hocam ben asıl insan kaçırılmaları üzerinde konu araştırması yapıyordum ama bu konu dikkatimi çekti... en son şu bilgilere ulaştım... 1961den 1963 yilina kadar Pentagon;a, yerel ve bölgesel polis kuruluslari tarafindan, sistematik bir biçimde organlari alinmis sığır cesetleri ve uzaylilar tarafindan kaçırıldığını söyleyen insanlarin ifadeleriyle ilgili bir çok raporun geldigi açiklanmistir. ABD Ordusu Albayi Philip J. Corso, raporlarla ilgili olarak, ..Arazilerde bulunan sığır cesetlerini incelemesi için çagirilan veterinerler, sadece hayvanlarin kaninin akitilmasinin degil ayni zamanda tüm iç organlarin cerrahi yöntemlerle yapilmis oldugunu ve bunun yirtici hayvanlar ya da sadist kisilerce yapilamayacagini ifade etmislerdir. seklinde konusmustur. Albay sözlerini söyle sürdürmüstür; Hayvan öldürülmeleriyle ilgili ilk rapor, 1967 yilinda Coloradodan gelmesine ragmen, biz, 1950;lerin ortasinda, Beyaz Sarayda, basindan uzak tutulan, bu tür vakalarla ilgili raporlar okuyorduk. Dünya disi varliklar tarafindan deney amaçli yapilan bu olaylar, çalisma ekibimiz tarafindan ilk önceleri bir çesit saka olarak algilaniyor ya da vahsi hayvanlar ya da ayin yapan bazi gruplarca yapilmis olunduguna yorumlaniyordu. Asagida yasanmis olaylara örnekler verilmistir. Gece, arabalariyla sehre dogru giden bir çift, gökte yavasça hareket etmekte olan 2 parlak isik gördü. Bunlardan birinin kendi üzerlerinde uçarken yanip söndügünü söyleyen Mike Markum, digerinin havada asili halde durup çalistigini belirtti. Burada dikkatlerini çeken sey ise hiç ses çikmamis olmasiydi. Markum ve karisi bundan önce de çok defa böyle topa benzer parlak seyleri evlerinin üzerinde alçaktan uçarken gördüklerini söylediler. Bir kere bu cisimlerden birinin arkalarinda yesil bir hiz birakarak büyük bir hizla ilerledigini söylediler. |