Dogru soyluyorsun Apollo insanoglu hazir deil buna bu nedenle ayrica insanogluyla apacik bir iletisim kurmak suan icin ahlaki cokuntu yasatir insanogluna bu gercek degilmi kafayi yiyen olur nasil diye dusunen insanlar cinnet gecirebilir ayrica onlardan istenmeyecek teknolojileri isteriz veremeyecekleri icin huzursuzluk cikmasi dogaldir...
--------------------
Marduk gezegeni ile ilgili bilgi gecti elime dunyaya yakin gectigi zaman kuresel isinma hat safaya ulasiyor bunun sonucundada buzul cagina giriyor dunya insanin inanasi gelmiyor ama nasil olur kuresel isinmadan sonra buzul cagi diyenler olucak ama bu gercektir su dongusunu cozerse bilim adamlari bu ortaya cikacak ayrica inananlar icin soyleyeyim Galaktik Federasyon mardukun yorungesinde hafif bir oynama yapti dunyaya yakin gececek ama yikima neden olmayacak dunya kendi kendini yenileyecek 2012 de hepimiz bunu gorecegiz ayrica foton kusagina girdik ama Galaktik federasyon cok tehlikeli insan yukselmelerine neden olacagi icin fotonun etkilerini azaltmak icin bir manyetik alan olusturdular ve suan dunya bu manyetik alanin korumasi altinda foton kusagi 2000 yil devam ettigi icin yavas yavas insanlarin aydinlanmasi planlandi 2012 bir baslangictir arkadaslar cok olagan disi birsey beklemeyelim mayalarin dedigi hersey 2012 de olup bitmeyecek onlar dogru hesaplamislardir ancak Galaktik federasyon ve Ilahi hiyerarsi bunu zamana yaymaya karar vermislerdir.Cok az bir ihtimal var ki o da Galaktik Federasyon topluca gemilerle dunyaya inebilir ama kesin birsey soleyemiyecegim bu suan dusunulen birsey kesin diyemiyorum ama dusunuluyor ayrica size birsey soliyeyim Vangelya Pandeva ve nostradamus un kiyamet kehanetleri 3797 olarak soylemisler bu dogruya yakin bir saptamadir 3000 yilina dogru insannlik isik cagina girecek boyle planlanmaktadir 23. yuzyil dada altincag yasanmaya baslanacak kiyamet dedigide bizim 4.boyuta ve 5.boyuta yukselmemizdir inananlar icin soyledim inanmak isteyenler icin yazdim inanmayanlar icin arastirdim...
__________________ Kendini bilen,
her an gönlünü yanılmadan kurtaran,
kendi sıfatlarının zatından kitap düzen
ve o kitabın fihristine de ben Tanrıyım adını takan
topluluğa kulum, kurbanım ben.
Mevlâna
Konu strider0084 tarafından (03-09-2008 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|