Mars'ta hayat izi aramak üzere gönderilen keşif aracının geçtiği görüntülerdeki bir ayrıntı uzmanları şok etti. Mars'ta çıplak bir "yaratığın" gezindiğini gören uzmanlar gözlerine inanamadı.
Geçilen fotoğrafları uzun süredir inceleyen uzmanlar, sanki yürüyormuş ya da bir tepeciğe oturmuş gibi görülen bir "yaratık" tespit etti.
Uzay aracının Mars'tan geçtiği şaşırtıcı fotoğrafta, sanki öylesine dolşana çıplak yaratık, bir tepeceğe tırmanmış ve oturuyormuş gibi görülüyor. Sipirit'in geçtiği fotoğrafları 4 yıldır en ince ayrıntısına kadar inceleyen uzmanlar, fotoğraflardan birisinde küçük yeşil bir "yaratık"ın olduğunu farketti. Görüntüde insan fizyonomisini de andıran "yaratık", dağlık alanda yürüyüp, tepciklerden birisindeki kayanın üzerine oturmuş gibi görünüyor. Gayet rahatmış gibi bir pozisyonda kameralara görüntüsü yasıyan "yaratık"ın kolu, iki ayağından birisinin üzerindeymiş gibi algılanıyor.
Uzun süredir fotoğrafları inceleyen uzmanlardan birisi görüntüyle ilgili olarak, "Bu fotoğraf çok şaşırtıcı. Mars'ta çıplak bir "yaratığın" gezindiğini görünce gözlerime inanamadım" dedi.
NASA'nın Mars'a gönderdiği Sipirit adlı keşif aracı şimdilerde yeni görevini sürdürüyor. Sipirit keşif aracı, 10 Haziran 2003'te gönderilmişti.
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
bir arkadaştan alıntı.bir çeşit strateji bu amerikanın gücüne inanan herkes o görüntülerden sonra bir çok resmi antlaşmaya imza atmıştır.tabiki bu da onların işine gelmiştir.
tamam.ama aya çıktık diye yalan söylemişler. robotları orada görenler olmuşmu? neden inanayımki? ben şu anda evimdeyim dışarı ekmek almaya çıkarım evreni bırak 10 km öteyi göremiyorum burdan.neler dönebilceğinide göremiyorum.o yüzden şüpheliyilim.belki çekmişlerdir.
bilmiyorum çok anlamsız geliyor.. herkez herşey birbirini kandırıyo o zmn boşlukta gibiyiz.. bilmiorum her şey anlamsız.. ya bunlarda yalansa? yha herşey yalansa nasıl bilebiliriz?
__________________ En büyük düşman cehallettir... M.Kemal Atatürk...
תיעוד השיחות שלי
bu görüntünün aslı açıklandı malesef fake ve önce çin medyasında yayınlanıp bir anda dünyada parlayan bu haberin aslı açıklandı,kesin olarak bildirildi. görüntüler gerçek değil
--------------------
bizlere açıklanan uzay hakkındaki bilgilerin ve buluşların % de kaçı acaba?
Konu x12tr tarafından (24-01-2008 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi