Bir kilo elma aldığımızda nasıl içinden bir kaç tane çürük çıkıbiliyorsa bu durumunda elma örneğine benzediğini düşünüyorum.Yani büyük bir ihtimalle vadır.
Paylaşım için teşekkürler...
__________________ Seni düşündüğüm her zamanda sana dokunduğum o anılarda iç çekerek ağlıyorum yıllarca
dünya ufo araştırma ve gözlem kurumlarının topladıgı bilgiler ve elde ettikleri birçok kanıt ın gösterdiği ve bizzat kaçırılıp işkenceye yada ilişkiye maruz kalınanlarla konuşuldugunda genelde varılan sonuç dünyayı yok etmek istemeleri falan değildir.
Örneğin abd de kaçırılan bir bayan başından geçenleri anlatıyor ve onun gibi birkaç kadının daha uzanık durdugunu ufoların kadınları kaçırmaktaki amaçlarının ise üreme sorunları ve insanlarla birleştiklerinde ortaya çıkan yeni türdür. Yani bir nevii bilen bilir köpek kırması gibi diyelim. Ve erkekleri kaçırıp yaptıklarına bakılınca onlarlada konuşuldugunda ve izlere bakıldıgında maksatları sadece tanımaktır. Ama sadece şuan için öyle. Hee Ufoya eskiden bende inanmazdım ama gözlerimle kaç kere gördüm ailemle de gördüm ve Kuran da da dikkat ederseniz Allah bazı surelerde bize seslenirken Alemlerin Rabbi der. Yani Alemler. bilmem anlatabildimmi
Kuran'ı Kerim'deki alemler "kelimesi" boyutlar olarakta geçebilir.Ruhlar alemi veya yaratılan cin ve meleklerin alemi gibi. Uzaylılarla ilgili bir ayeti kerime geçmemekte açık olarak.
geçen gün yine bi gazetede okumuştum dünyadan 220 ışık yılı uzaklıkta bir yıldızda trohin di yanlış hatırlamıyosam, dünyadaki gibi yaşam koşulunu sağlayan bir maddeymiş, araştırmalar devam ediyormuş.
dost olsalardı el uzatırlardı şimdiye kadar belki.
yada el uzatmış olabilirler birileride bizim adımıza reddetmiş olabilir onları.reddedenler alışkınlar nasıl olsa herzaman hükmedici olmaya korkmuşlardır belki bundan sonra onların lafını dinlemeyizdiye
omer1982 son derece doğru bir tespit yapmış,konuya birde o gözden bakmalı ortada ufoların amacından daha belirgin bişey varsa oda bi nasa çalışanının onların varlığını kabul ederek bir eleştiri yapmış olduğudur.ayrıca dünya üzerinde ufoların varlığını kabul etmiş hükümetler(brezilya gibi) ve hatta onlarla ortak çalışma yürüttüğü iddia edilen hükümetler dahi var(amerikanya gibim)
ha diyelimki arka bahcede bi dene gördüm ne yaparım? elime gelen ilk taş örneğini kafalarına atarım neden? e burası türkiye burda başka napılır kine??
hemide çoluk çocuk radyasyondan etkilenir deelmi? hatta gidip kaaveden adam toplar gelirim beaa
Uzaylılar biz insanlara göre çok boyutlular..Bizim boyutumuzda olanların çoğu kötü ne yazkki.Mesela REPTİLİANLAR!!Çocuk/insan kurban edip,insanları besin olarak tüketiyorlar.Bu bir gerçek şuanda yer altındaki üslerinde insanları kafeslerde tutp onların üzerinde fare gibi deneyler yapıyorlar.Dünyada işaret bırakmadan ortadan kaybolan çok insan ve özellikle çocuk var.İşte bu kişiler yeraltı üslerine götürülüyor ve orada bu saydığım şeylere maruz kalmakla birlikte bir daha günışığını göremiyorlar.Bu yeraltı üslerine gelince bu yeraltı üslerini de gizli hükümetler aracılığıyla dünyada savaşlardan,silah ve uyuşturucu satıcılığından kazandıkları paralarla insanları çalıştırarak yapıyorlar.
Nordicler:insanlara benzerler ve bize göre teknolojileri çok gelişmiştir diğer bi deyişle insan uzaylılar diyebiliriz..Aralarında insanları köle olarak kullanmak isteyenler vardır(annunaki) bazıları ise insanları kendileri gibi görüp evrimine katkı sağlamaya çalışır.
Bir diğer Nötr ırk ise griler.Bu ırk ile ilgili GreyHuman'a soru sorabilirsiniz!Eğer cevap alamazsanız ben de cevaplamaya çalışırım!