Dan Brown'ın hangi kitabı hatırlamıyorum sanırım İhanet noktasıydı Amerikanın bazı çalışmaları olmuş farklı uçan cisimler şekil olarakta uzay araçlarına benziyomuş hatta o araçları görenler uzaylı gördüm diye telefon açıyolarmış.Yani uzaylıların araçlarının görünmezliğini biliyordukta aracın görünüpte uzaylının görünmediğini ilk defa gördüm sadece aracımı getirşmişler hani kendileri ?
Dan Brown'ın hangi kitabı hatırlamıyorum sanırım İhanet noktasıydı Amerikanın bazı çalışmaları olmuş farklı uçan cisimler şekil olarakta uzay araçlarına benziyomuş hatta o araçları görenler uzaylı gördüm diye telefon açıyolarmış.Yani uzaylıların araçlarının görünmezliğini biliyordukta aracın görünüpte uzaylının görünmediğini ilk defa gördüm sadece aracımı getirşmişler hani kendileri ?
evet ihanet noktası kitabında uzaylıların olmadığını bu tür haberleri her görüşünde güldüğünü söylüyordu bir istihbaratçı, onu okuduktan sonra inanmamaya başladım ufolara ama tam kesin bişi diyemiyorum
İzlemediğim uzay gemisi videoları kalmadı hatta insanları nasıl kekledikleri videoları da buda onlardan biri arkadaşlar emin olun gerçek değil çünkü uzaktan kumandalı bu araç adam kullanıyordu videosunu bulursam paylaşıcam izlemiştim ben ufolara inanıyorum ama çoğu insan ürünü emin olun buda öyle çünkü videosunu izlemiştim