JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Tiyatro

Seçenekler Arama
Alt 29-10-2008, 00:16   #21

zebun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 zebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud ofzebun has much to be proud of

yeni sezon yepyeni daha geçen sezon en son oyuncu olarak başladığım ama sonrasında egolarımın oynamama izin vermediği ''sakıncalı piyade''yi izledim. yönetimi mehmet ulay'ın olan oyunun ışık tasarımı ''yüksel aymaz'' a ait. genel sanat yönetmenliği ''orhan aydın''a ait...

maalesef oyun eleştirisi yapamayacağım. çünkü başından sonuna haziran ayına kadar oyunun içindeydim. bu oyuncu arkadaşlarıma da ''uğur mumcu''ya da hakaret olur kanısındayım. izlemenizi tavsiye ediyorum. izleyin ve paylaşın
--------------------
Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dun aksam Dario Fo-France Rame 'in yazdıkları 4 kısa oyundan olusan kadın oyunlarını izledim...Dario Fo'nun ortaya çıkartmaya çalıştıgı şizofren karakterleri ancak bu kadar guzel ortaya cıkarılabilirdi ; ancak bu kadar guzel oynanabilirdi ; ancak bu kadar güzel sahneye koyulabilirdi...tek kelimeyle mukemmel di ve tiyatro ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gerekir...

...A4 Sanat Merkezi oda tiyatrosu...
dario fo&france rame... zaten muhteşem bir ikili... ''açık evlilik -ardına kadar açık'' favorimdir kısa oyun derlemeleri arasında. hatta ''meryem ana'' diye bir oyun var seri içersinde ve bodrum türkbükünde son tiradını çarşafı vucuduma sarıp kostüm yaparak oynamıştım büyük keyif...

Konu zebun tarafından (29-10-2008 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
zebun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-11-2008, 02:27   #22

pithc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 156 pithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond reputepithc has a reputation beyond repute

Bizden Adam Olmaz - Aziz Nesin ; Samsun Sanat Tiyatrosu yine bir turne oyunuyla geldi ve Yasar abi saolsun haber verdi hemen gittim...Aziz Nesin'in yazmıs oldugu oyunu hakkıyla sahneye koymuslar...gerci gideli bi 4-5 gun oluyo ama olsun...

pithc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-11-2008, 10:44   #23
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 21 Eos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant future

tek kişilik şehir oyununu izledim. güzel bir oyundu günümüz dünyası insanların yalnızlıklarını anlatan bir konusu vardı. tek güzel olmayan oyun sonunda kar efekti vermeleri bayağı ıslandım yani kış günü.
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-12-2008, 13:53   #24
Eos

Karma gücü: 21 Eos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant futureEos has a brilliant future

köşebaşı adlı oyunu izledim cuma günü kopuk bir konu kötü bir dekor vardı gereğinden fazla kalabalık oyuncu kadrosu kısaca beğenmedim oyunu. tabi sanatçılara karşı her zaman saygı duyduğum için oyunlarına söyleyecek bir şey bulamıyorum ama sanatçılar ne kadar iyi performans gösterseler de oyun kendini izlettirmedi.

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-01-2009, 21:19   #25
Eos

herhalde benden başka tiyatroya giden yok neyse.....
Suçlu Yürekler isimli oyunu izledim daha doğrusu izlemeye çalıştım resmen uğraştım çaba sarfettim ama bu kadar mı kötü olur sonuçta bir sanat eseridir saygı göstermeliyim dedim ama mümkün değil gerçekten çok çok çok kötüydü.

Alt 05-01-2009, 21:33   #26

CREMATORY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 CREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond reputeCREMATORY has a reputation beyond repute

Baya zaman oldu... Aşkı Memnu'ya gittim

Alt 05-01-2009, 21:54   #27

DinoVelvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 DinoVelvet kısacası herkes için çok değerliDinoVelvet kısacası herkes için çok değerliDinoVelvet kısacası herkes için çok değerliDinoVelvet kısacası herkes için çok değerli

Kumarbazın seçimi
DinoVelvet isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama