yeni sezon yepyeni daha

geçen sezon en son oyuncu olarak başladığım ama sonrasında egolarımın oynamama izin vermediği ''sakıncalı piyade''yi izledim. yönetimi mehmet ulay'ın olan oyunun ışık tasarımı ''yüksel aymaz'' a ait. genel sanat yönetmenliği ''orhan aydın''a ait...
maalesef oyun eleştirisi yapamayacağım. çünkü başından sonuna haziran ayına kadar oyunun içindeydim. bu oyuncu arkadaşlarıma da ''uğur mumcu''ya da hakaret olur kanısındayım. izlemenizi tavsiye ediyorum. izleyin ve paylaşın

--------------------
Alıntı:
pithc´isimli üyeden Alıntı
dun aksam Dario Fo-France Rame 'in yazdıkları 4 kısa oyundan olusan kadın oyunlarını izledim...Dario Fo'nun ortaya çıkartmaya çalıştıgı şizofren karakterleri ancak bu kadar guzel ortaya cıkarılabilirdi ; ancak bu kadar guzel oynanabilirdi ; ancak bu kadar güzel sahneye koyulabilirdi...tek kelimeyle mukemmel di ve tiyatro ile ilgilenenlerin mutlaka izlemesi gerekir...
...A4 Sanat Merkezi oda tiyatrosu... |
dario fo&france rame... zaten muhteşem bir ikili... ''açık evlilik -ardına kadar açık'' favorimdir kısa oyun derlemeleri arasında. hatta ''meryem ana'' diye bir oyun var seri içersinde ve bodrum türkbükünde son tiradını çarşafı vucuduma sarıp kostüm yaparak oynamıştım

büyük keyif...