JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Sinema > Televizyon

Seçenekler Arama
Alt 07-02-2007, 11:33   #1

hebefrenik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 hebefrenik henüz daha yolun başında
Kurtlar Vadisi Terör

arkadaşlar bu perşembe başlayacağı vaadeilen dizi hakkında yorumlarımızı paylaşalım. acılışı da ben yapayım

ilk bölümünü 5 sene önce tesadüfen izledikten sonra 5 sene boyunca sineması da dahil istemediğim ve asla kabul edemeyeceğim düzeyde milliyetcilik duygularımı harekete gecirmeyi basarmıs dizi. allahtan bitti dediydim. şimdi ise yine baslıyor ve hassas bir konu. izlemeden yorum yapmak dogru değil ama gecmişine bakarsak şovenizm ve populizm kokuyor. bu milleti en hassas duygusundan yakalıyor. Rtuk e bayağı bir şikayet gelmiş başlamaması için. ama görünen başlayacak gibi. kolay gelsin

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2007, 11:43   #2

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Bence milli duygulardan ziyade televole kültürüne karşı çıksın o tel açanlar...Ajdarlar,semra kaynanalar,tülin-caner vs ülke için tehlikeli olan bunlar...İnsanlar tabiri caizse mallaştıran esas virüs bunlar....
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2007, 11:48   #3

bu diziye karsı cıkıp telefon acanlar muhakkak ki bir kültür seviyesini aşmış insanlardır. ha bana sorarsan actın mı diye hayır acmadım. ama eminim ki toplumsal duyarlılığı olanlar mümkün yerde tepkilerini gösterirler. tülün de de semra da da. ve biliyorum ki son zamanlarda ekranlarda bu zatlara yasaklama gelmesinin nedeni de duyarlı kişilerden gelen şikayetler. yenileri türememedi mi türedi. yani zatlara değil de konulara şikayet daha mantıklı olur sanırım.
hebefrenik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-02-2007, 11:52   #4

Karma gücü: 12 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Yaa hangi yasaklama bu terliksi haywanlar sürekli çoğalıyor sabah kalkıp otur tv başına bak günün her saati bu terliksi hayvanların yapış yapış iğrenç sohbetlerine tanık olucaksın...Ayrıca kurtlar vadisi izlemek için ilköğretim mezunu fln olma mı gerekiyor...Ben 4 senelik üniv bitirdim şimdi bu diziyi izliyorum diye kültürsüz müyümMilliyetçi duygulara karşı tatlı su entelliği yapan herkesten nefret ediyorum..Çünkü çoğu kendi çewresinde laf ederken akşamları evine gidip magazin forever hayat süren insanlar...Her haksızlığa karşı çıkanları ayırıyorum lakin tatlı su entelleri beni gıcık edio....

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2007, 12:03   #5
arman
Guest

bence bu dizinin yeniden baslamasini bir lanet olarak adlandirebiliriz milletimiz anlamadigim bir sebepten dolayi patlayacak yer ariyor ve bu dizide bunu kiskirtacak guce sahip bir lanet bence baslamasi talihsizlik hepimize simdiden gecmis olsun

Alt 07-02-2007, 12:07   #6

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
whitepower´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaa hangi yasaklama bu terliksi haywanlar sürekli çoğalıyor sabah kalkıp otur tv başına bak günün her saati bu terliksi hayvanların yapış yapış iğrenç sohbetlerine tanık olucaksın...Ayrıca kurtlar vadisi izlemek için ilköğretim mezunu fln olma mı gerekiyor...Ben 4 senelik üniv bitirdim şimdi bu diziyi izliyorum diye kültürsüz müyümMilliyetçi duygulara karşı tatlı su entelliği yapan herkesten nefret ediyorum..Çünkü çoğu kendi çewresinde laf ederken akşamları evine gidip magazin forever hayat süren insanlar...Her haksızlığa karşı çıkanları ayırıyorum lakin tatlı su entelleri beni gıcık edio....

valla burdada cok halısın wihitepower o programları izleyenler kürtürlü oluyorda kurtlar vadisi gibi bir diziyi izlemekmi yanlış ama coçuklara isletilmemesi yönünde hak veriyorum silah felan olayları coçuklar hefesleniyorlar..yani adı üstünde coçuk ne görse onu yapmaya calışır...

Alt 07-02-2007, 13:06   #7

Çocuklarımızı kurtarmak dizi seyrttirmemekle olmaz...Ona bakılırsa pokemon die bi dalga wardı bi ara hala var mı bilmiom o da şiddet...E sokağa çıkıo herlade bebek alıp oynamayacak silahla oynuyor...Okula gidiyor öğretmenlerinden dayak yiyiyor,eve geliyor anası babası dövüyor...Olay kişilerle ilgili dizilerle diil benim düşüncem bu yönde...

Alt 07-02-2007, 13:32   #8

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bence kurtlar vadisi dizisinin topluma verdiği zarar , televole kültürünün verdiği zararın %10'u bile olamaz.
Eğer yasak olucaksa ultra motor mankenlerin özel hayatlarını ve kim kime ne yapmış programlarını yasaklamak lazım.
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2007, 13:44   #9

tugcemgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 tugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of lighttugcemgul is a glorious beacon of light

fazla izlemedim daha doğrusu fazla televizyon izlemem...
bu dizide saçmalıktan başka bişi değil tabi benim görüşüm...
anlamadığım nasıl oluyoda böle dişzilerin bağımlısı oluyolar???

Alt 07-02-2007, 18:13   #10

arkadaşlar kurtlar vadisini 4 yıllık universite mezunları da izliyor tabiki. kendim unv bitrdim ve dewam da ediyorum unv sonrası eğitimime ama hissediyorum ki bu dizi insanın kanındaki bazı değerleri olması gerekenden yüksek noktalara tasıyor. gercek hayatta basaramadıgımız durumları dizi ve sinemalara tası***** milletin kompleksini tatmin ediyor. sonucta bu diziden ve sinemasından bahsettiğimize göre şu yorumu da yapabilirim.
kuzey ırak filminde öldürdüğümüz amerikalı aktörün ölümü sanki kuzey ırak türkmen halkın kurtuluşu gibi gösteriliyor. bunun 90 ların basında rambo nun afganistan ı sovyet işgalinden tek basına kurtarmasından ne farkı var.
arkadaşlar reelist olalım. sanatsal olan her ögeye saygım var. bu dizide veya bu sinemada gördüğüm her sanatsal ögeyi de takdir ederim ama korkum populist duyguların sanatın önüne gecmesidir.
diziye bu yonden bakıp konuyu buradan devam ettirirsek daha hoş olur. keskin ifadelerden kacınmakta fayda var.
hebefrenik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama