salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi...
oyuncu kadrosu bence iddalı...
"aliye"nin yönetmeninden...
dizide binbir gece masallarından ara ara bahsedilmesi ve klasik müzikle pekiştirlmesi çok egzotik...
hepsinin yanı sıra, bu diziyi aramızda kimle takip ediyo ve asıl soru şu "150bin$" yada "300bin$ daha" teklifine ne diosunuz arkadaşlar? neler düşünüosunuz?
__________________ Yaşamdaki en acı şeylerden biri, bir dostun iyiliği için büyü yapamamaktır...
hepsinin yanı sıra, bu diziyi aramızda kimle takip ediyo ve asıl soru şu "150bin$" yada "300bin$ daha" teklifine ne diosunuz arkadaşlar? neler düşünüosunuz?
Gayriahlaki....
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
Onu teklif eden de kabul eden de şerreffffsizzdir...İster katılın ister katılmayın....
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Teklif eden belki... ama çocuk çok başka birşey onu da kabul etmek lazım. Böylesine iğrenç birşeyin tam karşısına birde bebeğinizin ölümünü koyarsanız işler biraz değişebilir belki. Çokta kolay olmuyordur böle bişiyi kabul etmek zorunda olmak herhalde... Ahlaksızlığın büyüğü bence adamda zaten... terbiyesiz herif
Çocuk ilerde hayatının böyle kurtulduunu öğrendiinde kendini öldürürse o zaman o müthiş zeki anne kına yakar....Tam bi saçmalık kafaların bööle bi soruyla uğraştırılması bile insanlarımın ahlak yapısına bomba koymaktır bana göre
Sadece dizide değil böyle şeylerin gerçekte olup olmadığınıda meçhul muhtemelen vardır böyle vakalar...
Ki ben aynı durumda kalsam bir dakika bile düşünmezdim, anaç yönüm fazla kuvvetli, teklif son derece ahlaksızca olabilir ama yapabileceğim herşeyi denediysem başka çıkar yolum kalmadıysa düşünmezdim yani. çocuğumu yaşatabilmek herşeyi yapabilirim.
Sadece dizide değil böyle şeylerin gerçekte olup olmadığınıda meçhul muhtemelen vardır böyle vakalar...
Ki ben aynı durumda kalsam bir dakika bile düşünmezdim, anaç yönüm fazla kuvvetli, teklif son derece ahlaksızca olabilir ama yapabileceğim herşeyi denediysem başka çıkar yolum kalmadıysa düşünmezdim yani. çocuğumu yaşatabilmek herşeyi yapabilirim.
Kadın olmak anne olmak lazım Ben bebeğim için canımı veririm kısaca kaldı ki.... dilerse benden nefret etsin sora... Ki bu biraz küçük emrah hikayesi yani
Siz eğer bu kafayla çocuğunuzu kurtarırsanız çocuğunuz ilerde bunu öğrendiğinde yüzünüze tükürürken de ama ben anneyim dersiniz o zaman sizin bileceğiniz iş...Çocuğun yüzünüze tüküreceğini bilmek için erkek olmanız lazım