Diziyle ilgili birkaç küçük notta benden
Dizinin ücretli danışmanı Mary Ann Winkowski ,tıpkı Ghostbusters filmindeki gibi hayalet kovucu olarak faaliyet gösteriyor.O kadar mesgulki,insanlar istenmeyen hayaletleri evlerinden kovmak için ondan,ancak dört ay sonraya randevu alabiliyorlar.
Winkowski ; ''reklam yapmadım,tanıtım yapmadım.İnsanların ayagına da gitmem,onlar gelip beni çagırır'' diyor.Kimi sorunları çözmek için cenazelere de çagrılan Winkowski, '' babam vasiyetnameyi nereye koymuş'' gibi sorulara cevap ararken,akrabaların ölen sevdikleriyle son bir kez konuşmalarını da sağlayabiliyor.
''Hanımlar hep gidip çiçekleri kontrol eder'' diyor,kadın ruhları kastederek. ''Erkek hayaletler ise cenaze alayında kaç araba oldugunu sayar''.
Dizinin yapım yönetmenlerinden John Gray , ilk kez kahve içmek için buluştuklarında onu görünce hayalet kovucu olduguna inanamamış.Sıradan,iyi kalpli bir Orta Batılı kadın diye düşünmüş.
Sonra , ''Nerede hayalet bulabiliriz '' diye sormuş. '' Burada birileri var '' demiş Winkowski.
'' Nasıl yani,starbucksta'mı? ''
John Gray bu deneyimi dizinin pilot bölümüne dahil etmiş.Sonra New York'ta ki evinde garip sesler duymaya başlamış,geceyarısı kapılar çalınıyormuş.Winkowski'yi çagırıp,ruhları kovdurmuş.Artık böyle bir sorunu yok.