JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Sinema > Televizyon

Seçenekler Arama
Alt 18-09-2006, 12:26   #1

ErSt_QuEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 ErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerliErSt_QuEr kısacası herkes için çok değerli
Ghost Whisperer

Melinda Gordon’ın çocukluğundan beri sahip olduğu bir yetisi var. O, bu dünyayı terk etmiş ruhlardan mesaj alabiliyor.

İki dünya arasında kalmak kolay iş değil. Ghost Whisperer’ın kahramanı Melinda Gordon ise bu durumu benimsemek mecburiyetinde kalmış. Çocukluğundan beri, bu dünyayı terk etmekte zorlanan, yardıma ihtiyacı olan ruhlardan mesaj alabildiğinin farkında. Bu ruhlar, Melinda’yı, mesajlarını yaşayanlara iletmek için bir kanal olarak kullanıyor.

Mesajlardaki bilgiler bazen çok yoğun, bazen de dağınık oluyor, anlaşılması zorlaşıyor. Melinda yine de şikayetçi değil. Hem ölenlere, hem de hayatta kalanlara yardımcı olmayı başardığında bu olağanüstü yeteneğinin gerçek bir bağış olduğunu anlıyor.

Onun görevi her iki dünyanın sakinleri arasında bağlantı sağlamak ve sona ermemiş işleri yüzünden öteki tarafa geçemeyen ruhlara elinden geldiğince yardım etmek. Bunun için de bazen bulmacanın parçalarını kendisinin bir araya getirmesi gerekiyor.

Dizinin yapım yönetmeni de olan ünlü medyum James Van Praagh’ın çalışmalarından esinlenerek yaratılan Ghost Whisperer’da Melinda rolünde Jennifer Love Hewitt’i izliyoruz. Melinda’nın yeni evlendiği eşi Jim Clancy (David Conrad) ona destek oluyor ama, hayatlarında yeni bir döneme girmişken bu işlerin karısını duygusal açıdan hırpalayacağından korkuyor.

Melinda’nın en iyi dostu ve açtığı antikacı dükkânındaki ortağı Andrea Moreno ise (Aisha Tyler) onun yeteneğine hayran. Jim ve Andrea yaşayanlarla işi bitmemiş ruhlara yardım eden Melinda’ya destek oluyor.

her Pazar 20:00'de CNBCe de...

dun izledigim bölumu mukemmeldi.. kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum bu diziyi...
ErSt_QuEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-09-2006, 23:20   #2

doors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 doors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdoors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Sadece ilk bolumunu izleyebildim ve begendim .Güzel bir dizi.

Cadılar İyileştirirler..........
doors isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-09-2006, 23:35   #3

Karma gücü: 7 doors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdoors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Diziyle ilgili birkaç küçük notta benden

Dizinin ücretli danışmanı Mary Ann Winkowski ,tıpkı Ghostbusters filmindeki gibi hayalet kovucu olarak faaliyet gösteriyor.O kadar mesgulki,insanlar istenmeyen hayaletleri evlerinden kovmak için ondan,ancak dört ay sonraya randevu alabiliyorlar.
Winkowski ; ''reklam yapmadım,tanıtım yapmadım.İnsanların ayagına da gitmem,onlar gelip beni çagırır'' diyor.Kimi sorunları çözmek için cenazelere de çagrılan Winkowski, '' babam vasiyetnameyi nereye koymuş'' gibi sorulara cevap ararken,akrabaların ölen sevdikleriyle son bir kez konuşmalarını da sağlayabiliyor.
''Hanımlar hep gidip çiçekleri kontrol eder'' diyor,kadın ruhları kastederek. ''Erkek hayaletler ise cenaze alayında kaç araba oldugunu sayar''.

Dizinin yapım yönetmenlerinden John Gray , ilk kez kahve içmek için buluştuklarında onu görünce hayalet kovucu olduguna inanamamış.Sıradan,iyi kalpli bir Orta Batılı kadın diye düşünmüş.
Sonra , ''Nerede hayalet bulabiliriz '' diye sormuş. '' Burada birileri var '' demiş Winkowski.
'' Nasıl yani,starbucksta'mı? ''
John Gray bu deneyimi dizinin pilot bölümüne dahil etmiş.Sonra New York'ta ki evinde garip sesler duymaya başlamış,geceyarısı kapılar çalınıyormuş.Winkowski'yi çagırıp,ruhları kovdurmuş.Artık böyle bir sorunu yok.
Sponsored links

Alt 18-09-2006, 23:39   #4

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

yaa ben buna benzer bı fılm ızlemıstım ama adını unttum yaa ama gusel dı serı katılın yakalnmasını saglamıslardı ruhlar

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-09-2006, 22:09   #5

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

hiç izlemedim konusu ilginçmiş aslında,, izlemek lazım..

Alt 19-09-2006, 23:23   #6

Bu arada yukarıda yazdıgım yazı,tamamen gercektir.Dizinin yonetmeni ile yapılan bir roportajdan alıntıdır.Dizi içerigiyle ilgisi yoktur.Yanlış anlaşılmasın diye,belirtmek istedim
Sponsored links

Alt 20-09-2006, 10:35   #7

axcd82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 axcd82 yakında ünlü olacak gibiaxcd82 yakında ünlü olacak gibi

acaba sözü geçen film bu olabilir mi?

http://www.beyazperde.com/mesaj/77078

The Universal filmi White Noise (Beyaz Ses) Ingiltere'de ocak 2005'de vizyona girdi. Film, icinde katliamda olusan seslerin ele gecirildigi, en azindan filmin amaclari icin, "Beyaz Ses" araciligi ile,yumusak,hisirdayan,radyonun frekans araliklarindaki pozisyonlarda veya hava dalgalari ile dolmazdan once-veya kanali tam ayarlanmamis bir televizyonun, bazan hayaletimsi yuzlerin de gorundugu,karli ekraninda bulunan, hala az bilinen"EVP" nin paranormal olayi veya elektronik ses fenomeni ile ilgilidir.

not: forumdan aldım bunları...filmi izledim..bu siteyi de filmden sonraki gazla buldum zaten..
http://www.gnosis.gen.tr/index.php?showtopic=160

Knowing is not enough,you must apply;
willing is not enough ,you must do.Bruce Lee

axcd82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-09-2006, 10:36   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 Firdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud ofFirdevs has much to be proud of

yok film diil diziymiş bu sanırım...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-09-2006, 10:37   #9

diziyle ilgili görüşümü yazmayı unuttum..
bence kötü bi dizi...fazla kendini tekrar ediyor...ne yazıkki başroldeki kızın mimiklerine kalmış tüm yaratıcılık...
Sponsored links

Alt 20-09-2006, 10:38   #10

<div class='quotetop'>ALINTI(FİRDEVS @ 20 09 2006, 10:36 ) [snapback]13066[/snapback]</div>
Alıntı:
yok film diil diziymiş bu sanırım...
[/b]
"yaa ben buna benzer bı fılm ızlemıstım ama adını unttum yaa ama gusel dı serı katılın yakalnmasını saglamıslardı ruhlar"demiş nightwish de ,ona cevaben yazdım filmle ilgili mesajı...
Sponsored links

Seçenekler Arama