JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Teknoloji ve Bilgisayar > Genel

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 16-11-2007, 22:12   #41

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

birisi cambazin nasi bisiy oldugunu anlatsin seklini semalini koysun suraya indiremedim bi turlu oynayamadim cok merak ediyorum nasi bi karakter olmusum

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 16-11-2007, 22:28   #42

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
blessed trinity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
walla ben de çok beğendim, süpersin Locked ya senin adamın içi hayvanat bahçesi sanki Boogee boşuna sewinme walla ben seni Locked'u seven'i vs vs hep uçurdum walla sıkıysa gel de karşılıklı oynayalım benim kız boşuna bağırmıo ordan oraya ani hareketlerim ve yeşil ışığımla mahvediom ben de oyun hata göstermese dier oyuncularla da dövüşcem ama bu arada Lost senin adam da manyak ya palton var ya akrep kuyruğu, örümcek ve doğrayıcı melek kanatlarına dövüşüo süper olmuş yane
sdlfeuuah evet benim adamın içinde hayvanat bahçesi var zaten .. Çok hayvan dostudur.... lost'un karakteri süper.. Ona zaten söylemiştim PM ile.

Hayat tek kanallı televizyon....

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 17-11-2007, 04:37   #43
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

beyler tüm karakterler bi yana gnoxis karakteri süper olmuş valla 2 kombo çekiyo adam daa kalkamadan ölüyo şaka bi yana bukadar hata vermese süper olmuş en fazla 4 adama kadar çıktım hatasız ama buna rağmen süper olmuş bence eline sağlık locked

Alt 17-11-2007, 06:58   #44

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

abi ellerine sağlık ya başta benim karakterin tipine alışamamıştım ama şimdi pek bi sevim keratayı çok güzel, başarılar

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-11-2007, 10:48   #45

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 224 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bless teke tek varmısın gel buraya kapısalım ısırırım bak kafamla döverim seni

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 17-11-2007, 14:28   #46

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Alıntı:
boogee´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bless teke tek varmısın gel buraya kapısalım ısırırım bak kafamla döverim seni
özel uçağı ayarla bussiness class'ta hemen geliyorum benim hatunun dövüştüğüne felan bakma çok nazlıdır kendileri hahahaha tabe dövüşürüm teke tek alla alla senden mi korkacam sana bi perfect çekerim...........

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 17-11-2007, 14:54   #47

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Yaptığın mugen süper bir oyuna beniyor, hemen indirmeye başlıyorum.Emeğine sağlık.

vegeta isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 17-11-2007, 15:13   #48

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

ssj2 olmadı ama vegeta, çok kısa kalıyor o ve hareketleri aşırı güç alıyor, anlamsız olur diye klasik vegeta koydum

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-11-2007, 17:13   #49

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

benim ejderide koydunmu dostum ?

eline sağlık yapacam deidn yaptın helal
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 17-11-2007, 17:51   #50

ahuhuaha seninki ejder olmadı pek ama elinde ejdere benzeyen birşey var. Ejder olsaydı sadece ateş attığı için hareketleri olmayacaktı. o yüzden değişik bişi yaptım yeşil birazda küçük

Alt 18-11-2007, 18:54   #51

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Locked´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ssj2 olmadı ama vegeta, çok kısa kalıyor o ve hareketleri aşırı güç alıyor, anlamsız olur diye klasik vegeta koydum
Sorun değil canın sağolsun.
bu oyunu mugenin farklı bir versiyonunda denesek olur mu?

vegeta isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 19-11-2007, 01:45   #52

zaten şu anda 2 tür var ,dosmugen ve winmugen ..winmugen'de de high resulation çıktı.. Senin farklı versiyon dediğin nedir?

Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-11-2007, 00:10   #53

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 135 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

ellerine saglık locked hem eğlenceli hemde değerli bir paylaşımda bulundun bizlere cok teşekkurler

"Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener."

Atatürk

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 20-11-2007, 00:18   #54

rica ederim , beğendiyseniz ne mutlu

Alt 20-11-2007, 10:54   #55

Karma gücü: 3 palio yakında ünlü olacak gibi

eline saglik kardes
palio isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 11-06-2008, 13:07   #56

eroskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 eroskun yakında ünlü olacak gibi

Kardeş ya bu oyunu tamamıyla sen mi yazdın yoksa bir mod mu yaptın eğer sen yazdıysan gerçekten çok tebrik ediyorum eline ve emeğine sağlık modladıysanda eline sağlık
eroskun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-06-2008, 04:52   #57

darknessgod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 darknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to beholddarknessgod is a splendid one to behold

linkler ölmüş indiremiyorum.
tekrar upload edebilcek biri warmı ??
darknessgod isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama