birisi cambazin nasi bisiy oldugunu anlatsin seklini semalini koysun suraya indiremedim bi turlu oynayamadim cok merak ediyorum nasi bi karakter olmusum
walla ben de çok beğendim, süpersin Locked ya senin adamın içi hayvanat bahçesi sanki Boogee boşuna sewinme walla ben seni Locked'u seven'i vs vs hep uçurdum walla sıkıysa gel de karşılıklı oynayalım benim kız boşuna bağırmıo ordan oraya ani hareketlerim ve yeşil ışığımla mahvediom ben de oyun hata göstermese dier oyuncularla da dövüşcem ama bu arada Lost senin adam da manyak ya palton var ya akrep kuyruğu, örümcek ve doğrayıcı melek kanatlarına dövüşüo süper olmuş yane
sdlfeuuah evet benim adamın içinde hayvanat bahçesi var zaten .. Çok hayvan dostudur.... lost'un karakteri süper.. Ona zaten söylemiştim PM ile.
beyler tüm karakterler bi yana gnoxis karakteri süper olmuş valla 2 kombo çekiyo adam daa kalkamadan ölüyo şaka bi yana bukadar hata vermese süper olmuş en fazla 4 adama kadar çıktım hatasız ama buna rağmen süper olmuş bence eline sağlık locked
bless teke tek varmısın gel buraya kapısalım ısırırım bak kafamla döverim seni
özel uçağı ayarla bussiness class'ta hemen geliyorum benim hatunun dövüştüğüne felan bakma çok nazlıdır kendileri hahahaha tabe dövüşürüm teke tek alla alla senden mi korkacam sana bi perfect çekerim...........
ahuhuaha seninki ejder olmadı pek ama elinde ejdere benzeyen birşey var. Ejder olsaydı sadece ateş attığı için hareketleri olmayacaktı. o yüzden değişik bişi yaptım yeşil birazda küçük
Kardeş ya bu oyunu tamamıyla sen mi yazdın yoksa bir mod mu yaptın eğer sen yazdıysan gerçekten çok tebrik ediyorum eline ve emeğine sağlık modladıysanda eline sağlık