böhhüüü, ben kader kurbanıyım yaa. Önce Serap Ezgü'ye daha sonra Ali Kırca'da ana haberlere çıkıcam. Rapidde beklemek istemiyorum... TTNet'de ayrı şerefsiz. Hehe fakat bu aykı kablonet faturası 150 ytl geldi... nasıl oldu anlamadım. :P
ewt Saint Lost'a ve Locked'a açıklamalarından dolayı teşekkür ederim Fakat Boogee sizden önce davrandı ve söledi bana Benim kız ne güzel bağırıo ya hahahah ya o kanatlar Lost senden mi çıkıo, ne öle doğruo felan şok oldum süper ya....
ewet millet ben indirdim we oynuoyorum .. tabı once kneıd karakterıme baktım .. tek sorun avatarda hatun gıbı gozukuo olması onun dısında combolar gercekten ıyı.. ensiferum u aldım bıkere gercekten super hareketlerı war ksıkandım.. ama enıyısı endless tabi ..
oyunda baska bı sorun .. muzıkler cok kötü gelıo kesık kesık bide oyun kendı kendıne kapana bılıo hata verıp... son olararkta f1 tusuna basınca rakıp dırekman ölüyo .. ama yınede eglencelı suan keyıf alarak oynuyorum elıne emegıne saglık locked..
hehe endless şincuk.. söyle açıklayayım. Karakterin kadın değil erkek.. ama değişik biraz
verdiği hata mesajı gotham.def ise .. stage klasöründen iki tane gotham.def dosyasını sil. sonra select.def dosyasını aç notepad ile.oradan extra stages kısmında stage leri göreceksin. en altta olan gotham.def'in olduğu satırı sil. Müzikler hep kesik gelmiyor.Bazı bölümlerde oluyor. MP3 lerin boyutundan dolayı o da. hep olan şey.. f1 e basınca rakip ölür f2 f3 f4
zamanı bitirir, 1. karakteri öldürür ve iki kişiyi birden öldürür. Bunlarda oyun hileleri
yaa sonuçta oyun sonu diye bir olay yok . Eğlencelik olsun diye yapılmış. Tabi ileride isteyen olursa. Öyle birşeyler yapacağım. Öyle hatalar vermeyecek.
sabaha kadar oynadım yaw ama en zevklisi bless i dovmek vurdukca bagırıo vurdukca bagırıo bu arada karakterim, asırı sevdim tam istedigim gibi super olmus eline emegine saglık uykusuz ise geldim bea
o deil patrona combo cekicem simdi zor duruom
walla ben de çok beğendim, süpersin Locked ya senin adamın içi hayvanat bahçesi sanki Boogee boşuna sewinme walla ben seni Locked'u seven'i vs vs hep uçurdum walla sıkıysa gel de karşılıklı oynayalım benim kız boşuna bağırmıo ordan oraya ani hareketlerim ve yeşil ışığımla mahvediom ben de oyun hata göstermese dier oyuncularla da dövüşcem ama bu arada Lost senin adam da manyak ya palton var ya akrep kuyruğu, örümcek ve doğrayıcı melek kanatlarına dövüşüo süper olmuş yane