JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Teknoloji ve Bilgisayar > Genel

Seçenekler Arama
Alt 07-11-2007, 14:09   #21

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

resmimi degiştiremiyom yaaaa bana yardım edin belki hatırlarsınız eski resmimi o resmi veya onun gibi bi resim koyamıyorum yardım edi bana pm den
shadeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-11-2007, 14:59   #22

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Bende varım.Büyücü olsun,mümkünse.Siyah,gri,kırmızı favori renklerim cübbeli ve kukuletalı olması tercihimdir,müziğe gelince,sakin başlayıp deliren ne vardı elimizdeSağol şimdiden...
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 15:35   #23

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
shadeo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
rica etsem benide listeye dahil edermisiniz???
eklerim tabi.. karakter fikrin varmı?

Alıntı:
Amoress´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
romantik bir karakter bana uyar müzikte senden olsun, takil iste..
Tamam romantik olsun..

Alıntı:
Elesis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende varım.Büyücü olsun,mümkünse.Siyah,gri,kırmızı favori renklerim cübbeli ve kukuletalı olması tercihimdir,müziğe gelince,sakin başlayıp deliren ne vardı elimizdeSağol şimdiden...

güzel seçim

Hayat tek kanallı televizyon....

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-11-2007, 15:54   #24

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 60 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Ne zaman başlicak dövüşler merak ettim bak şimdi?
Elesis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-11-2007, 15:58   #25

seven of spades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 44 seven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond reputeseven of spades has a reputation beyond repute

Alıntı:
Elesis´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne zaman başlicak dövüşler merak ettim bak şimdi?
bana imzani soyle sana kim oldugunu soyliym demiş ünlü bir forum düşünürü.. ..

fight club sın olm sen.. ..

Alt 07-11-2007, 17:28   #26

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
Locked´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet aynen öyle.
--------------------

Karakter olarak DragonBall'daki Vegeta'yı istermisin?

Allah derim
Amma velakin vegeta'nın ssj2 vegeta(majin vegeta) itesem biraz fazla mı olur?

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-11-2007, 17:46   #27

Karma gücü: 132 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
vegeta´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah derim
Amma velakin vegeta'nın ssj2 vegeta(majin vegeta) itesem biraz fazla mı olur?
herkesi ezip geçmek istiyorum dersen biraz fazla olur. ama güç ayarlarında dengeleme yaparım illaha ssj2 dersen

Alt 07-11-2007, 18:51   #28

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 30 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

bende varım büyücü barbar veya x menden volverin türü birşey olursa sevinirim karar veremedim şimdi biraz daha düşünim
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-11-2007, 19:02   #29

tamam düşündükten sonra yazarsın

Sponsored links

Alt 07-11-2007, 19:10   #30

ensiferum13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 135 ensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond reputeensiferum13 has a reputation beyond repute

öhöm. spiderman hep baştacımdı spiderman olursam gelirim

"Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener."

Atatürk

**TJOBD**
ensiferum13 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 19:13   #31

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 114 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

aaaaa bensiz olmazzz bende istiyorum mümkün mü mümkünse özelliklerde oldukça sert acımasız ve sadist tipli aynı zamanda siyah uzun saçlı bir bayan nasıl ama özellikler
coldhellangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 20:20   #32

ENDLESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 ENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of lightENDLESS is a glorious beacon of light

bende warım... gölge şeklinde olablirim.. yada siyah cüppe we asalı biri
ENDLESS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-11-2007, 21:08   #33

Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aaaaa bensiz olmazzz bende istiyorum mümkün mü mümkünse özelliklerde oldukça sert acımasız ve sadist tipli aynı zamanda siyah uzun saçlı bir bayan nasıl ama özellikler

O süper ... feci hatta

Alıntı:
ENDLESS´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende warım... gölge şeklinde olablirim.. yada siyah cüppe we asalı biri
Tamam gölge şeklinde yaparım herhalde...

Alt 07-11-2007, 22:52   #34

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

ben de boyle bisiy olmak istiyorum yapabilir misin ??

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 22:57   #35

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Ben de istiorum ya Benim karakter bayan olsun ve şöle mistik görünen bir tip , ayrıca yüzün yarısı maskeyle kaplı olursa heç fena olmaz Uzun siyah saçlar tercihimdir bi kolunda da dikiş izleri olsa da güzel olur aslında istediğim oyuncuyu tarif et et bitiremem ya

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-11-2007, 23:01   #36

@cambaz

aynısını yapabilirim. Ancak zaman alır. Şimdilik benzer birşey ayarlayabilirim.
--------------------
Alıntı:
blessed trinity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de istiorum ya Benim karakter bayan olsun ve şöle mistik görünen bir tip , ayrıca yüzün yarısı maskeyle kaplı olursa heç fena olmaz Uzun siyah saçlar tercihimdir bi kolunda da dikiş izleri olsa da güzel olur aslında istediğim oyuncuyu tarif et et bitiremem ya
yaa önüne gelen bayan arkadaşta uzun siyah saç istiyor..

Birisi de kısa olsun desin şaşıcam zaten.. Yüzün yarısı maske bakacağız

Konu Locked tarafından (07-11-2007 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-11-2007, 23:01   #37

cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 cambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to beholdcambaz is a splendid one to behold

tesekkur ederim

"Every act of creation is first of all an act of destruction."

cambaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-11-2007, 23:03   #38

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 59 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Locked işini kolaylaştırayım istrsen profilimde arka planımdaki kız üzerinde de oynayabilirsin teşekkürler

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links