JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Teknoloji ve Bilgisayar > Sorular - Cevaplar

Seçenekler Arama
Alt 28-07-2007, 13:31   #1

009 neslihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all
MSN spaces nasıl açılır ve düzenlenir işte yanıt

.(aşağıda yazan bilgiler sadece web tabanlı kullanıcılar için geçerlidir.)
''spacesim yok, benimde olsun, fotoğraflarımı koyayım istiyorum.'' diyenler bunu sizler için anlatıyorum.şu anda nerdeyse herkes live messenger kullanıyor.ben ilk olarak live kullananlar için çok kısa bir şekilde anlatıcam:
1). oturumunuzu açın ve 'paylaşım klasörü' simgesinin yanında bulunan 'alanınıza gidin' simgesine girin.
2).karşınıza çıkan pencereden 'standart güvenliği kullan',
3).karşınızda mavi fonlu bir sayfa var siz burada öncelikle 'web adresi seçin' seçeneğine girin.uygun olan adreslerden birini alın.kaydet butonuna basın.
4).ardından 'profili düzenle' seçeneği ile ziyaretçilerin görmesini istediimiz bilgileri giriyoruz.(aşırı derecede fazla bilginizi girmek başınıza dert olabilir.)
5).fotograflarımız için'fotografları paylaş' seçeneğine giriyoruz.Bu sırada spaces bizden bir program isteyebilir bunu üst bölümde çıkan bilgi çubuğundan indirebiliriz.ardından 'album ekle' sonra 'fotoğraf ekle' seçenekleriyle fotograflarımızı yükleyebiliriz(LİVE SPACES KURALLARI ÇERÇEVESİNDE)
devamını sonra anlatacağım şimdilik herkese iyi günler...
--------------------
evet şimdi devamını anlatıyorum,
en son fotoğraflarımızı düzenledik şimdi sıra kişi listesi hazırlamakta.
6).kişi listesi düzenlemede istesek başka, tanımadığımız kişileri arkadaş die gösterebiliriz.ama biz ilk olarak kendi listemizi ekleyelim.
'Arkadaş ekle' linkine tıklayıp bu listeye girin ve ardından 'ekle' butonuna basın. işte seçenekler geldi. siz 'live contacts' seçeneğini tıklayacaksınız.şimdide karşınıza kişi listeniz geldi buradan arkadaş listenize eklemek istediklerinizi işaretleyin ve 'bitti' butonuna basın.
artık kişi listemizde var.

şimdi ise spacesimizin fonunu (arka planını) yazıların biçimlerini vs. şeylerini düzenliycez.
anasayfamızda 'özelleştir' butonu bulunuyor bu butona tıklayarak 'temayı değiştir' seçeneğine giriyoruz. ardından 'temalar', istediğiniz arka planı seçin her tıkladığınız resmi önizleme olarak göreceksiniz. seçtikten sonra 'kapat' seçeneğine giriyoruz.

''arka planı kendi bilgisayarımda bulunan resimden yapmak istiyorum.''diyenler içinde daha sonra açıklama yapacağım iyi günler
--------------------
ewet... arka planı nasıl kendi bilgisayarımızdaki bir resim yapıcaz.ana sayfadaki 'özelleştir butonuna girececeğiz çıkan listede 'gelişmiş 'seçeneğine gireceğiz.bu seçeneğin içeriği hemen açılmayabilir.özelleştir butonunun altmenüsü açılmış bir şekilde belirebilir.siz yine 'gelişmiş'e gireceksiniz.
karşınıza küçük bir pencere gelecek ve siz bu pencereden 'arka plan resmi' bölümüne gireceksiniz.ardından 'özel resim kullan'.'gözat'a girip istdiğiniz fotografın bilgisayarınızdaki konumunu açın ve 'karşıya yükle'ye girin.yükleme bittiğinde arka plan kendiliğiden yerleşecektir.
şimdi sıra yazı biçiminde;
demin girdiğimiz 'özelleştir' seçeneğinin 'gelişmiş' bölümünde 'metin renkleri ve yazı tipleri' seçeneğinde istediğiniz rengi seçin ve istediğiniz yazı tipini belirtin. bu kadar basit.
özel listelerde kullanıcının istediği sayıda liste açılabilir.bu kullanıcının kararıdır.liste hazırlamak içinse 'listeler' bölümünde 'liste ekle'seçeneğine tıklayarak liste açıyoruz ve bu listeye isim veriyoruz.belirtilen buton ile öge ekliyoruz.

benimde bir spacesim var ve incelemeniz için size adresini veriyorum.istediğiniz şekilde düzenleyin eğer anlaşılmayan bir bölüm olursa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Herkese iyi günler...

http://009neslihan.spaces.live.com/

Ayşeciğin radyasyona doyduğu an...

Konu 009 neslihan tarafından (28-07-2007 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
009 neslihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 13:46   #2

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

space in bayağı güzel ve kalabalık olmuş
bu arada nickin çok hoşuma gitti Biri Bizi Gözetliyor ' u hatırlattı bana

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-07-2007, 14:08   #3

Karma gücü: 9 009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all009 neslihan is a name known to all

nükleer başlıklı kız bir grup adıdır.en sevdiğim gruplardan birisi. foto albümünde resimleri var ve böle bir isim bir zamanlar gerçekten varmış. çok hoşuma gitti bende öle yazdım.

Alt 28-07-2007, 14:26   #4

Karma gücü: 35 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

ben gnoxis teki isminden bahsediyodum ama

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-07-2007, 14:46   #5

Alıntı:
ben gnoxis teki isminden bahsediyorum ama
benim okul numaram 9du ve uğurlu sayımdı oyüzden öle yazmak istedim

Alt 28-07-2007, 14:48   #6

anlaşıldı 009 neslihan

Alt 28-07-2007, 17:49   #7

seval - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 seval henüz daha yolun başında

harika fotoların war..

Alt 28-07-2007, 18:20   #8

teşekkürler epey uğraştım albümler için.epey çaba sarf ettim.özellikle düzeni çok uğraştırdı.

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama