ya bırı acıl yardım etsın internet gırıs sayfası kendı kendıne farklı bısey oldu eskı halıne gelmıyor her yolu denedım goole acıp gırıs sayfası yap dedım bı suru sey yaptım ama olmuyr lutfen yardım edınnnn..
__________________ Huzursuz bir uykudan uyanınca; ya etrafınızdaki karanlığa yenilip, gözlerinizi sımsıkı kapatırsınız. Ya da sadece gözlerinizi açıp, karanlığa alışmasını beklersiniz. Zifir-i Karanlıktaysanız tercihinizi yapmışsınızdır.
giriş sayfanı değiştirmek için girdiğin yer var ya orasını kilitleyen bi virüs girmiş olabilir.tarama yapsaydın hemen bi bak bence.gecen gün arkadaşa da olmuştu.formatladılar onlar ama seninki başka bişey de olabilir.
Selam ayni sorunu bende yasamistim....software den o virusprogrami bul...ama!!! oradan silme...direk o virus yerlestigi dosyayi bulmaya calis...ve o dosyadan silmeye bak...sonradan da software den yok etki...sende rahat ol yani....
Yaa yukardaki yazılanlar (Araçlar-inretnet seçenekleri-adres ) bölümü her zaman için değişmez eğer bişey yükleyipde kurduysan (msn plus-bazı 8.0 lar ) gibi dosyların kurumundan sonra kendi linkini oraya aktif eder ve her exp. girdiğinde otomatik oraya bağlanır ve onu değiştiremezsin .
Kendi kendine değişmez sabit bi linke bağlanır , bağlandığı sayfayı pastele buraya
Arkadsımızın dedigi dogrudur arkadaslar Ad-Aware yükleyin pek bir sorun kalmayacaktır daha sonra internet seceneklerinden kucuk ayarlar yapabilirsiniz daha garanti.
__________________ Ölüyorum Tanrım Bu da Oldu İşte, Her Ölüm Erken Ölümdür Biliyorum Tanrım. Ama Ayrıca Aldıgın Su Hayat Fena Degildir, Üstü Kalsın.