185 Mgbyt cok değil mi yav aradığım basit bir şey kullanım izni reklamlı diyor hem yinede teşekkürler ilgilendiğin için. aradıgım tam olarak bu değil...
valla benim kullandıgım 420 mb 185 yine iyi bence sen nero degilde nero alternatiflerini dene ozaman CDBurnerXp mesela 2,75 mb falan ama baya bi iş görür
ama konuyu yanlış yere açmışsın. Burada gnoxis ile ilgili istekler bulunmalı
Bilgisayar bölümünde sorular ve cevaplar kısmında sorabilirdin. Veya bana mesaj atarak isteyebilirsin.
LOcked kardeşim ben bu programı yukledim ama bir cd yazmaya calıstıgımda dosyaları ekliyorum burn dedigim zaman onu kaydediyor cd ye yazmıyor sadece yuklemeye hazır hale getiriyor anlamıs degilim ve acayip uyuz etti beni yardımcı olursan sevinirim
yükleyeceğin dosyaların formatı ne ise başlangıçta ona göre seçeceksin. Mesela karışık ise (müzik,resim,yazı vs.) data 'yı seçmen gerek. Hepsini ekledikten sonra burn yani cd'yi yakmaya başla tuşuna bastığında yazması lazım. Yazarken hata verirse dosyalardan biri bozuk veya korumalı olabilir. Fakat hiç bahsettiğin sorunla karşılaşmadım. Cdburner 'ı dene birde..
mesela resim di sectim resim muzik video cd yarat dedim burn dedim sey cıkıyor kucuk pencere ona isim yazıorum onu kaydediyo yazılmaya beklenir hale getiriyor pencereyi kapatırsamda olmuyor işte bole 2 cd mi yedi
mesela resim di sectim resim muzik video cd yarat dedim burn dedim sey cıkıyor kucuk pencere ona isim yazıorum onu kaydediyo yazılmaya beklenir hale getiriyor pencereyi kapatırsamda olmuyor işte bole 2 cd mi yedi