ya benim 5 yaşında ve bilgisayar kullanmayı benden iyi bilen bir kardeşim var... maşallah gözülüğünün numarası 3,5!!..
geldi abla internet yok dedi... bi baktım masaüstünden kaldırmış..
7 kullanıyodum yeniden indirip kurdum ama geri gelmedi.. klasörlere kaydırmıştır belki dedim ama hiçbirinde yok.. naapabiliriz acep???anlayan varmı??
ChennemdengeleN e katılıyorum. Kesinlikle microsoft dayatmalarından kaçının. Sana tavsiyem mozilla netscape opera yada firefox kullanman. Ama illa explorer kullanıcam diyosan eğer Program files İnternet explorer dizinine gidip oradaki explorer simgesine tıkla (eğer kurulumda bi hata olduysa haliyle simge görünmeyecek) hata verirse o klasörün içindeki dosyaları silip tekrar yükle, buda sorunu gidermezse bir alt verisiyonu yükleyebilirsin
masaüstünde boş bir yere sağ tıklayıp açılan seçeneklerden özellikler diyin. Karşınıza açılan pencerede yukarıdan Masaüstü seçeneğine tıklayın ve gelen yerde de aşağıdaki Masaüstümü özelleştir butonuna basın. Bir pencere daha açılacak. orada internet explorer'in yanındaki kutucuğu işaretleyip tamam ve sonraki pencerede tekrar tamam butonlarına basın. masaüstünüze simge gelmiş olur.