Alıntı:
azec´isimli üyeden Alıntı
ellerine sağlık.harika bir paylaşım en azından benim için.izuu öyle diyorsunda benim kaç tane msn adresim gitti.adamın biri pc nin içinde yaşamaya başladı.v.s nelerle karşılaştım.ve şimdi aslında akıl danışmak istiyorum.bilgisayara öncelikle tertemiz bir format attım.sonra iki tane antivirüs programı kurdum.bir tane ram temizleme bir tane cc cleaner ve bir tanede ıp no değiştirme programı koydum ve bir tane güvenlik bildirimi yapan temizleyici bir şey koydum.şimdi bunlar yeterlimi yoksa daha ekleyebileceğim birşey varmı ayrıca 10 günde bir msn şifresi değiştirip asla e mail okumuyorum msn den yada herhangi bir şekilde dosya kabul etmiyorum.yeterlimi başka bir şeyler daha yapmam gereklimi |
baaak gördünmü bu kötü tecrübeler sana baya ders olmuş .. neredeyse hacker olacan başımıza.. eski bir çin ata sözü
[doğru yolu bulmak istiyorsan tersini bilmek zorundasın] sen onca olaydan sonra pc nasıl korunur nasıl temizlenir baya öğrenmişsin..
ben msn şifremi herzaman 2 ayda bir değiştiririm ve oluşturduğum şifre en az 10 hanelidir.. sizde böyle yaparsanız baya bir faydasını görürsünüz ... saygılar...