JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Gnoxis Panosu > Site Kullanımı

Seçenekler Arama
Alt 06-01-2008, 17:56   #1

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute
Mesajlara imza eklenmiyor

İmzamı ayarladıktan sonra attığım bi kaç mesajda gözüktü fakat daha sonra attığım mesajlarda imzam gözükmüyor İmzamı göster seçeneğide işaretli ayarlardanda baktım başka bir sorun mu var ? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır Mesela bu mesajımda gözüküyor

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-01-2008, 18:18   #2

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

İmzalar aynı sayfa içinde tekrar tekrar gösterilmiyor. Aynı zamanda kısa özet mesajlara da eklenmiyor. İmzanda sorun yok yani bu sadece sitenin ayarı

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-01-2008, 12:19   #3

DevilSpew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 DevilSpew henüz daha yolun başında

bendeki hiçbir şekilde gorunmuyo

הו? שטן הו? יצר הרע הו? מל?ך המות הו? שטן דכתיב

Sizin Cehennem Dediğiniz Yere Biz Her Gece Giriyoruz...
DevilSpew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-01-2008, 18:10   #4

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

Konularda yazdığınız kısa cevaplarda imzanız gözükmez. Gözükmesi için mesajınızın belli bir karakter sayısından fazla olması lazım.

Ayrıca her sayfada en fazla 1 kere imzanız gözükür mesajınızdaki karakter sayısı fazla da olsa eğer o sayfada bir mesajınızda imzanız gözüküyorsa diğerlerinde gözükmez.

Bu uygulamanın sebebi ise konuyu okuyan ziyaretçilerin her mesajın altında bulunan resim vb beklemeyerek sayfa açılma hızını arttırma, gereksiz uzayan sayfayı aşağı doğru kaydırma derdinden kurtarma ve ayrıca özellikle kotalı kullanıcılar için her konu açıldığında 10'a kadar varan bu imza resimleri ile gereksiz resim yüklemelerini engellemektir.

Bu uygulama tamamen ziyaretçilerin konforu düşünülerek hayata geçirilmiştir. Sistem ve bizim açımızdan imzaların bu şekilde gösterilmesi veya gösterilmemesi farketmiyor.

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-07-2008, 21:19   #5

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

imzaların boyutları neden kucuk :S :S

Alt 03-07-2008, 01:21   #6

webcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 webcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud ofwebcan has much to be proud of

Alıntı:
cheriour´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
imzaların boyutları neden kucuk :S :S
adı üstünde imza
bende aynı soruyu sormayı düşünüyodum bu konu iyi oldu

Tatilde vizyondayım şimdilik kalktım..
Herkes/zi çok özledim.doğru düzgün giremiyorum
webcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-07-2008, 01:40   #7

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 97 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

Bazı arkadaşlar da msn'den gelip nasıl imza koyarız diye soruyorlar. imza bilmiyorsanız parmak izinizi tarayıcıdan tarayıp koyabilirsiniz arkadaşlar diyorum

(bu havalarda herkesin serinlemeye ihtiyacı var diye düşündüm )

Alt 03-07-2008, 02:25   #8
-YASAKLI-

ChEEkYkiTTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond reputeChEEkYkiTTy has a reputation beyond repute

bu arada belirtmeden edemeyeceğim..boogee'nin imzasına bayılıyorum
ChEEkYkiTTy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-07-2008, 10:25   #9

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Borderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud ofBorderliner has much to be proud of

Alıntı:
Lighthouse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bazı arkadaşlar da msn'den gelip nasıl imza koyarız diye soruyorlar. imza bilmiyorsanız parmak izinizi tarayıcıdan tarayıp koyabilirsiniz arkadaşlar diyorum

(bu havalarda herkesin serinlemeye ihtiyacı var diye düşündüm )
Ya arkadaş ben yaşlı ve teknoloji özürlü bir adamım; imza koymasını bilmediğim gibi parmak izimi hayatta taratıp koymasını beceremem. Onu bırak; bana şunu şurdan kopyala, şuraya yapıştır desen, beceremem. Yaşlılara karşı biraz anlayış lütfen!
Borderliner isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama