JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 09-08-2008, 13:38   #401

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

öğrendim ki;

onun mutsuzluğu benim mutsuzluğummuş çoğu zaman

Alt 23-08-2008, 18:12   #402

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

eğer kendi hayatını yönlendirecek kadar gücün yoksa pek meraklısı varmış seni kuzu etmeye...
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 16:15   #403

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Öğrendim ki, yaşam an be an ölüme daha da yaklaşılan bir can çekişme imiş...
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 19:14   #404

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

öğrendim ki sen kendi kitabını yazmassan yaşamıyorsun demektir....

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2008, 19:15   #405

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Öğrendim ki içimdeki ses yanıltmıyor beni....
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 16:03   #406

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Öğrendim ki;
Çok saçmalamışım, çok hata yapmış çok yanılmışım...
Öğrendim ki;
Pişmanmışım da yine de bir kere olsun DUR dememişim..
Öğrendim ki;
Saçmalığa en iyi örnek yaradılıştan benmişim...

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 16:14   #407

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Öğrendim ki, yaşam, yaşamın nasıl tükendiğini yaşamakmış.
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 16:42   #408

black_eyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 black_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud of

ögrendim ki; ......... ben neyi ögrenebildim ki...hayat!! malesef ne oldugunu anlayamıyorum,cözemiyorum seni....

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 17:01   #409

dark death - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 dark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud ofdark death has much to be proud of

Öğrendim ki seyirci olduğumu sansam da aslında hep oyunun bir parçasıymışım..zaten oyunun dışında kalmanın da bir yolu yokmuş_

Alt 05-09-2008, 17:43   #410

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

Alıntı:
coldhellangel´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öğrendim ki;

onun mutsuzluğu benim mutsuzluğummuş çoğu zaman

öğrendim ki eskiye bakınca

çok aptal olabiliyormuşum

ve şimdi öğrendimki

silmek bazen gerekliymiş....

Alt 05-09-2008, 19:39   #411

akrep_ve_su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 akrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışakrep_ve_su dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Öğrendim ki bazı ruhlar o kadar derin yara almışlardır ki kurtarılmaları artık mümkün değildir..

Alt 05-09-2008, 21:44   #412

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Daha ziyade anladım ki demeliyim...
İyileşemeyeceğim...

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-09-2008, 22:43   #413

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Öğrendim ki affedilen, vazgeçilenmiş....
"O, affedildi. çünkü o'ndan vazgeçildi"

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 22:56   #414

fanatik_girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 fanatik_girl ne işi var bunun burada

Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öğrendim ki affedilen, vazgeçilenmiş....
"O, affedildi. çünkü o'ndan vazgeçildi"

gerçekten çok doru bi tespit..ama sagonun bi sözü war 'darbeler yesen de yüreğine affetmek en asil intikam..'

öğrendim ki bikaç insan yüzünden hedeflerden wazgeçmek çok saçma we korkaklara yaraşan bi dawranışmış..
fanatik_girl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 23:15   #415

gerçek mutlulu insanın içinde saklı uzaklarda aramak manasız ve geçersiz bir bahane......
Sponsored links

Alt 06-09-2008, 00:46   #416

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

ögrendimki gercek diye bisey yok hersey yalan ölelim gitsin
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-09-2008, 01:18   #417

attart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 attart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to beholdattart is a splendid one to behold

Öğrendim ki insan kadar acımasız ve tehlikeli bir canlı yokmuş

Alt 06-09-2008, 02:00   #418

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Öğrendimki hayat satır aralarında saklıymış...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-09-2008, 04:16   #419

fairy_of_cats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 fairy_of_cats yakında ünlü olacak gibi

Öğrendimki...nasihatlara dudak bükmemek gerekirmiş,çünkü nasihat dediğin şey yenilen kazıkların acısıymış
fairy_of_cats isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-09-2008, 05:07   #420

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

öğrendim ki asidi kaçmış kola miğdeye daha bi zararmış...bünyeyi bozarmış...kola ,içmeyelim de tabi niye içiyoruz ki....

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama