Hayat boyu hiçbir konuda fikrimi söylemekten çekinmedim...Kimliğini gizleyen arkadaşlara saygı duyarım...Ama ben asla sislerin arkasına geçmem tabiatım kurusun

Gnosiste sanki öyle basit bir geyik-arkadaşlık sitesiymiş gibi takılanlara gıcık oluyorum....
Yeryüzündeki tüm fason imam efendilere gıcık oluyorum....Mustafa Kemal'i sevmeyen herkese gıcık oluyorum....Kokoreçi yasaklamak isteyen ABye sinir oluyorum....Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyenlere de gıcık oluyorum...Ama en önemlisi ben çok ama çok aşığım

Bunu da itiraf ediyorum...Hatta bi de seni cehhennemin dibine girene dek sewmeye dewam edicem diye bi itirafta daha bulunuyorum...

Ayrıca şimdi belki birileri zıplar isim ver white isim falan diye

Merak etmeyin efendiler forum kurallarına aykırı olmasa tek tek isimlerinizi de söylerim

Yoksa demirden korksam trene binmem...Hadi kolay gele

Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!
Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!