JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 06-09-2008, 21:31   #3201

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

komik....hemde cok komik....

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-09-2008, 16:40   #3202

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

boğulyorum. etrsfımdaki herkes bağırıyor kısık bir ton yok sesslerinde kavga ediyor herkes. izliyorum sevgi nerde? neden bu gürültü. kusmak istiyorum hayatı. neden bende fevriyim neden agresif biri olduğumu ilan ediyor herkes beni bu hale getiren eserin sahhipleri hala bağırıyor. sağır olmayı diledim bi an ama vazgeçtim. üzgünüm. sadece üzgünüm...

Alt 07-09-2008, 17:23   #3203

EmilioDeCarro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 EmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant futureEmilioDeCarro has a brilliant future

aşık olamıyorum...

www.nora.anatolianrock.com
www.myspace.com/noratr

Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitarlar & Geri Vokaller
EmilioDeCarro isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-09-2008, 17:25   #3204

SNBTES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 SNBTES henüz daha yolun başında

aldatıyorum...
SNBTES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-09-2008, 18:54   #3205

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

naber günlük.. benden iyilik işte bu aralar sürünüyoruz hala.. sen iyi ol yeterki..
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-09-2008, 02:28   #3206

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

aynı çizgide yürüyorum bir aşağı bir yukarı... değişicek mi geçicek mi gerçekten?? umut etmek sıkıcı olabiliyor.

Alt 08-09-2008, 06:20   #3207

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Bir insanın aklının bu kadar karışık olması imkansız. Ne dediğimi bile bilemiyorum kafayı yemek üzereyim. Önümde koca bir boşluk var ve bu boşluğa düşmemem için üzerine köprü kuran biri var... Ben neden düşmeyi seçmekte ısrar ediyorum ki? Derdimi neden kimseye anlatamıyorum ağlamaktan başka yapabileceğim hiç bir şey yok. Ne yazıkki ağlamakta fayda etmiyor. Beynimde düşünceler çılgınca koşuşturuyor. Herkes mışıl mışıl uyurken ben düşünüyorum...

Alt 08-09-2008, 18:42   #3208

gücün farkına varmalı artık.. sıkışıp kalmak bana göre değil ki.. çelişkilerle yaşamak... bazen bir kaç kişiyi bir arada yaşadığımı düşünüyorum ciddi maanada... deliriyormuyum

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-09-2008, 18:45   #3209

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

naber günlük.. benden yine bk gibi.. sen iyi ol yeterki..
Sponsored links

Alt 08-09-2008, 19:57   #3210

fanatik_girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 fanatik_girl ne işi var bunun burada

yaptıım tüm hataları bilerek hatta istierek yapıorm ..
fanatik_girl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-09-2008, 20:07   #3211

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

Anti-komünistlere kıl tüy hepsinden oluyorum...
Matematiği sevmeyenlere yuh diyorum
Nice ineklik betimi olsa da satrancı çok seviyorum...
Hayallerimdeki kız sarı saçlı mavi,yeşil gözlü ve rock seven güzel bir kız...
Kareteye gittim ama sınıfta dayak yiyor(dum)-Güç bende artık
Bir arkadaş var adı s ile başlıyor ve y ile bitiyor uyuz oluyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oğuzhan allah cezanı versin kanka neden şebek yazdın resmimin üstüne...
Elif biraz akıllı biraz da uzun olsan sarışınlığı fln boşver tam çıkılacak fıstık gibi kızsın..
MSN de konu bulamadan lan şşşşt konuşsana diyenlere ve demeye uyuz oluyorum...
Konu bulamamaya da uyuz oluyorum...
Türk Rockçıları biraz Korn,Disturbed,Marylin i örnek alsın(müzik baaabında)
Ezik diyecekler hiç korkmuyorum aslında...(Lise 1)
Bağıra bağıra Bable Bable Bit.h Bit.h demek istiyorum ve şarkının devamını...
7/24 müzik dinlemek istiyorum hem müzik dinlemek hem de konuşmaları duyup anlayabilmek...
Hayallerimdeki kızın(üstte yazıyor) tam benlik olmasını istiyorum...
Eminem'in Hi My Name is... şarkısındaki gibi backmasking yapmak istiyorum...
Şu gitarı bir an önce çalmayı öğrenmek ve hayallerimdeki kızı gitarla etkilemek istiyorum...

Ayh kimseye sölemediklerimi burda söledim rahatladım bea ooohh...
İtiraf mitiraf işte hepsi var

Alt 08-09-2008, 21:14   #3212

fanatik_girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 fanatik_girl ne işi var bunun burada

maşşallah çağlamışsın
fanatik_girl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-09-2008, 22:33   #3213

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

itiraf ediyorum.. değmezmiş.. ama hala ve hala çok üzgünüm.. arayıp ''neden?'' diye sormamak için kendimi zor tutuyorum.. ama asla bunu yapmayacağım.. o buna değmez çünkü.. hiç hak etmemiş sevgimi.. işte sırf bu yüzden kendime kızıyorum.. kabullenemiyorum.. hiç ama hiç ummazdım bunu ondan.. zamanla geçecek biliyorum ama.. yine de çok kötüyüm.. belki de böylesi daha iyi oldu.. umarım mutlu olamaz bensiz.. hiç yüzü gülmez umarım..
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-09-2008, 23:16   #3214

mysteriouslady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 104 mysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond reputemysteriouslady has a reputation beyond repute

çok özledim...................

Alt 09-09-2008, 11:39   #3215

naber günlük.. benden bk gibi.. herzamankinden farklı olarak bişeyler yazacağım.. ya sözünde adam gibi dur ya da tutamayacağın sözler verme en azından erkekliğe bk sürülmez.. sen iyi ol yeterki günlük...
Sponsored links

Alt 09-09-2008, 12:23   #3216

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Gidebilirim sandım... Olmuyormuş, insan öyle kolay kopamıyormuş...Döndüm desem??
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2008, 13:30   #3217

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

beklemiyordum.... sözünde durur diyodum ama demek ki söz ağır gelebiiyomuş insana... dilin de bi kemiği olsa ya....
raskolnikov isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2008, 20:05   #3218

Ashriel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Ashriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond reputeAshriel has a reputation beyond repute

Geometri hocasından nefret ediyorum
Sponsored links

Alt 09-09-2008, 20:47   #3219

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

Küçükken annemi, sevdiğim herşeyi bildiği ve bana hep sevdiğim yemekleri yaptığı için beynimi okuyabilen süper güçleri olan biri sanardım

Alt 09-09-2008, 21:59   #3220

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

duydum duyacagım en sacma laf ıstersen özur dılerız lafı her halde
daha hatasını ıdrak etmekten yoksun adamlarlayım ya ona yanarım

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar