JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 03-08-2008, 23:38   #921

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

kıt beyinli mallara...
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-08-2008, 00:12   #922

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

nasıl bu kadar wahsi olabilirim

Alt 04-08-2008, 00:21   #923

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

aşka isyan ediyorum.. istemedikçe k*ç*mdan ayrılmıyor <.< lanet olası şey
Claudia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-08-2008, 02:56   #924

haykomania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 haykomania henüz daha yolun başında

kendime. baştakilere sondakilere calıp cırpanlara hayatlarla oynayanlara kandıranlara aldatanlara
satanlara kananlara gidenlere alay edenlere kıranlara kısaca hayata
haykomania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-08-2008, 11:15   #925

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

en az 80likti o kağıt! Bok herif ne tarafıyla okuduysa o tarafına tıkıcam bütün sınav kağıtlarını! Of yaaaaaaa!!!

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-08-2008, 15:12   #926

zaranca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 zaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud ofzaranca has much to be proud of

Kendime kızgınlığım aslında ve sonrasında hayatımda ki herkese...Neden İYİ biliyorlar beni ve mutlu?Nasıl görmezler acı çektiğimi,içim parça parça dökülürken...Kahkaha değildi attığım ,acıma yaktığım ağıt......Susunca da farkedilmiyor haykırırken de yalnızlığım !!!Zamanını benle geçirmek istemeyen birine düşüncelerimi heba edişim daha da bir asabileştiriyor beni.Değmez ya kimseye inadına kan ağlıyor yüreğim.Nasıl derin yaram tuz bassam üstüne..Artsa 2 katına çıksa ağrılarım..Yine de mi farkedilmez çığlığım.Ne yapmalı,nasıl anlatmalı içimden geçeni..Acı çekiyorum uyan Ey ahali !!!!
zaranca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-08-2008, 15:25   #927

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

uğraşmaya deyer mi
nasl olsa yine aynı dünya
herşeyde birbirini suçlayan insanlar.. kimse görmez içindeki seni çektikleri acılar vardır sadece senin çektirdiğin acılar vardır ama kim görür ki içindeki seni... herşey bi çıkar olmuş herşey birilerine suç atmak olmuş herşey tüm suçu birilerinin üstüne atmak olmuş kendine bakmaz olmuş herkes

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-08-2008, 16:44   #928

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

bütün ümitler sadece bir kağıt parçasında yazan yazıların bana ait olmasına bağlı
eğer olmazlarsa yıkılan koca hayaller
ağlamak istemiyorum
nefret ediyorum bu hayatta yaşama mecburiyetimden
--------------------
hayata bakın bi karşınızda dostlarınız alkışlar bu sözde dostlara gelsin lütfen şak şak ne de güzel şeylerdir bunlar kendilerinin morali bozuk olunca dostluğunuz hatırınıza gelince çırpınırsınız bişiler yapabilmek için sizin moraliniz boozuksa kafanız takıksa bi boşver takma yeter işte böle dost görünümlü insanlara alkış lütfen çünkü sora neden diye sorarlar neden bana karşı değişiksin bu günlerde oooooo nasıl değişik olabilirim ki sana karşı güzel dostum oysa sen hep dost giibi davrandın bana heyyy işte budur olay takma geçer yaaa geçer tabi dostlukta geçer yalandan ibaret hepsi başarmalıyım takma geçer diyip bende susumayı başarmalıyım o zaman alkışlar birazda bana
tiksiniyorum her şeyden çıkarcı insanoğlundan
hey colddd neyin var
bişiyim var ama gerçekten ilgileinicek msiin formalite bir sorumu
yooo sadece takma dicektim

Konu coldhellangel tarafından (06-08-2008 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
coldhellangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-08-2008, 17:07   #929

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

...........

Konu Manje_Loa tarafından (11-08-2008 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir..
Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-08-2008, 18:02   #930

Karma gücü: 116 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

ulan genemi çıktınız bi yerden..

Alt 18-08-2008, 18:20   #931

nickmickyok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 nickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud ofnickmickyok has much to be proud of

Biri dur desin yani yaralar açılmasına!!!.....................

Alt 21-08-2008, 14:51   #932

elife hitaben.. sinirliyim..

Konu Depressive tarafından (21-08-2008 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-08-2008, 16:23   #933

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

dünyaya geldiğim için sinirliyim. matematiken kopya wermediği için kaldığım sınıf arkadaşım hicrann sana sewgi sözcüklerimi iletiorum senin ...................................
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 16:46   #934

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 163 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

agustos sıcagında don atlet ders calısmak adlı bır ogrencının dramını anlatan fılm cekıyorum su an

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-08-2008, 15:02   #935

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

kendi istediklerine ulasamadıgında karsı tarafa bok atarak bu sekilde kendisini tatmin edenlerden işin tuhafı kendisi icinde yarattıgı hikayeyi baskalarınada anlatarak kendisini salak durumuna düşüren zihniyetten nefret ediyorum..hicbisey bilmeden biliormus gibi davrananlardan nefret ediyorum..daha tohumken kendisini ağaç gibi görenlerden nefret ediyorum..dellendirdiniz bugun beni sinirlenmektende nefret ediyorum..ve su an ona yazıp agzıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 15:30   #936

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Uzanamadığı ciğere pis diyen kediler bile gözümde daha saygındır... Gerçi bunları anlayabilmek için de kapasite lazım ya o şahısta bu donanım var mı ondan kuşkuluyum...
--------------------
Yara..yara...yara...
Telafisi yok, yıllar geçti yıllar...
Ben eski ben olamayacağım, takvimlerde bir daha geçmişi göstermeyecek zaten...
Otururum kuzu kuzu , attığım çentikleri hesaplamaya çalışırken...
Bir varmış, bir yokmuş..Aslında bir hiç olmamış..
Sayıklar dururum...
Küfür olur sayıklamalar, o serseriyi tek kurşunla vururum...
2 x365 = bir yokoluş...

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…

Konu phobosORbia tarafından (30-08-2008 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 15:35   #937

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

korkak insanlardan nefret ediyorum herşeye küfür etmek istiyorum ama kendimi zor tutuyorum kendimi tutmak zorunda olmamdanda nefret ediyorum

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 15:44   #938

kithy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 kithy is a glorious beacon of lightkithy is a glorious beacon of lightkithy is a glorious beacon of lightkithy is a glorious beacon of lightkithy is a glorious beacon of light

ben insanların herşeye boyun eğmesinden nefret ediyorum ! geri kafalı insanlardan daha da nefret ediyorum . bunları düzeltemediğim için kendimden de nefret ediyorum bir süre sonra
kithy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 15:48   #939

sanırsam daha fazla dayanamıcam.. neden korkuyosunuz.. varsa bişi söyleyin işte.. kendimi bitirmek üzereyim..

Alt 30-08-2008, 15:55   #940

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Vitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Pc me sinir oluyorum en çok,donup duruyor!Bir gün elime balta alıp parçalayacağım ama ne gün bilmiyorum!!

Sponsor Bağlantılar