JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 24-06-2008, 23:42   #1

Yok Kişi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Yok Kişi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışYok Kişi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışYok Kişi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Her Şey Aslında Bir İlizyon(İç Döküş)

Kimliğimi gizlemek istiyorum çünkü insanlara söylemeye çekindiğim(tepkilerden korktuğum için çekindiğim! beni anlamayacaklarını bildiğim için bu tepkiler var olacaktır) düşüncelerim var. Sadece içimi dökmek istiyorum. O yüzden içimden gelen her şeyi yazacağım bir de ingilizce bir şeyler yazmak istiyorum. İngilizce bilmeyenlerden özür dilerim ve bu yazımın saçmalık olduğunu düşünüp sıkılanlardan da özür diliyorum.

Her şey aslında her şey tabi ki bu hayattaki her şey bir ilizyon anladım ki bu böyle. Bu dünyadaki yasaların toplamına denk olan bir yasa var : Kendine ve düşüncelerine hakim olduğunda - Her Şeyin Bir İlizyon Olduğunu AnladığındA ! her şeye hakim olabilirsin. Tabi ki ölmediğin sürece ! Ey ölümlü varlık ! Bu dünyadaki madde denen atom topluluklarının değerini iyi ölç çünkü sana ilizyonu anlaman için set koyabilirler. Maddenin asla esiri olmadım. Hiç aç gözlü olmadım, her zaman onun yetecek kadar olması kafiydi ve bazı dğerler onunla satın alınamazdı. Şimdi de öyle !

Ama tabi ki maddeye biz maddesel varlık olarak - ne kadar ruhumuz olsa da madde bedenimiz olduğu için ihtiyaç duyarız. En akıllıca olanı yasalara göre davranmaktır. Bencil ve açgözlü olmadığın sürece her şey sana gelecektir. Hiç kimseyi her hangi bir madde için üzme o ne de olsa madde, bulunabilir, tekrar elde edilir fakat sonradan elde edilemeyen şeylerle karşılaştığında daha çok acı çekeceksin...

Hiç kimsenin anlamayacağı bazı gerçekleri anlama yetisine sahibim. Var olduğunu biliyorum, hissediyorum. Fakat bunları burda anlatamayacağım.(Bil ve sus dedi biri içimden)

Bazı şeylerin nasıl olduğunu bilmez, anlamayız örneğin siz bir şeye yoğunlaştınız, belki ihtiyacınız olan bir para var ve o sizin için belli zamanda gerekli o parayla bir şey yapmanız gerek ve sizin için çok önemli olan bir şey burdaki önem yani sizin ona verdiğiniiz önem türü ruhunuzdan gelmelidir. Maddi olabilir isteğiniz fakat sizin için derin ruhsal bir değeri olması gerekiyor. İşte o zaman nasıl oluyorsa oluyor, ihtiyacınız olan o gün bir şekilde o paraya sahip oluyorsunuz. Bunun gibi pek çok örnek var verilebilecek. Yani saf ruhunuzu bu işe bulaştırmalısınız. Ruhun bulaştığı her şey vuku bulur.

Ruhumuzla istediğimiz şeyi düşününce kalbimiz çarpabilir, heyecnlanıp nefes alışlarımız değişebilir. O an anlayabilirsiniz ki o şeyi ruhunuzla istiyorsunuz.

Ruhunuzla dedim ama kötü duygularla değil, kötü duygularla istediğimizde yüzümüzde tebessüm ve kalbimizde sevinç ve heyecan hissetmeyiz değil mi?

Bütün yaşadıklarınız, beyninizdeki her sorun, her saplantı, içinizde hissettiğiniz her yara....sadece bir ilizyon, arkadaşınıza kırıldınız çünkü onun söylediklerini sizi kıracak şeyler gibi algıladınız.... aslında hepsi bir duygu sadece bir duygu ve değişebilir.

Siz en iyisi bütün kötü hissettiren düşünceleri ve duyguları yaşam boyu görmezden gelin ve sadece olmasını istediğiniz güzel şeylere Yoğunlaşın-Odaklanın (Ruhumuzla istediklerimiz)

Bu oyun bahçesinde hep kendi oyunlarımızı yaratıyoruz biz, biz tanrıçayız, biz tanrıyız burda, bizim oyun alanızmızda güç mü bunu anlamak? Evet çok güç hem de çok ... çünkü o kadar güzel bir sistemle o kadar çok yanıltılmışız ki...sanki her şey gerçek gibi..........zaman makinasında 1 sn. de 100 yıl atlasaydık orda yaşayan insanları 1 sn. yaşamış görecektik. Ya bu makineye ve insanlara ne dersiniz? Bu makina gerçekten biz onu algıladığımız gibi çalışacak ve o insanları sadece 1 sn. yaşadı varsayacağız. İnsan ömrü bu kadar da kısalır ! Zaman, göreceli bir kavramdır. Ey tanrı ve tanrıçalar ! Kimse sizin oyunlarınızı yaratmasın ! Sizler oyun bahçenizde uyuyup kalmayın ! Güç sizde................................... ... !

Bu gücü anlayın, gücünüzü anlayın artık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I feel my energy,
Even I look in the mirror myself
I see my energy....
My power is strong
It will be more an more ......
Now it is stronger I feel
I feel I'll get better, cause I 'll keep the change !
I know the things will be happen with no doubt...
I love myself, I believe my power and energy which is the power of universe...
Yes it is power of universe in me !!
I 'll get better !
I'll keep the change..........
I'll get better !
My power will be more !
And more strong, get stronger and finally strongest !
Nobody understand and nobody can know these things I know (these are secret- I did not write here ) I know with no doubt....Lets carry on ! carry on and see what happens !! what happnens I know !!
ı love myself, I love who is like myself --you!
Just believe in this.....this power of universe , universe is your best friend !!!
Because universe supports not dishonests , supports you ,who is true !!!!!!!!!!!

Sadece oku ve anlamaya çalış........
Cevap vermeyeceğim..........
Bu yazıyı okuyup beni anlayan insanlara olumlu bir karma veriyorum.....benim gücümden hakedenin de olsun !
Yok Kişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama