mesela ben öss sınavına gircem vebu 3.senem ama kazanamıcam çünkü çalışmadım ve aklım yeni terine geldi keşke zamanı geri alabilsem gerçekten bunun için çok pişmanım
Olmazmi Erkek Arkadaşimi Kizdirmak Için Sana Ihanet Ettim Dedim çok Kizmiştim Ona çok O Da Ihsnet Etiysen Defol Git Dedi Sonra Bunun Kizginliktan Olduğunu Söyledim Ama Askiya Alalim Dedi Askida Bir Ilişki
keşke kimseye hakettiğinden fazla değer vermeseydim.... keşke bende öss için daha çok çalışsaydım belki bu sene burslu kazanabilirdim gerçi herşey yarına bakıyo ama yinede umutlu değilim
Yaafff ben çook sinirli bi insanım yaa. ve bu sinir harplerimden ötürü insanları kırdığım için pişmanım. Gnoxis'te de istemeden kırdıklarım olduysa af diler tekrarlanmaması için elimden geleni yapacağımı, bu bahaneyle belirtirim.
Hiç de haketmeyen bir kişi için çok fazla şey yaptım, çok insanın kalbini kırdım. Pişmanım ama geriye bakarak yaşanılmıyor. İleride aynı hataları yapmamak için uğraşmalıyım şimdi.
__________________ Msn'e girmek 2 dk, Facebook'ta log in olmak 7 dk. Download 45 dk. TTNET'e ettiğim küfürler, paha biçilemez