bu siteye ilk üye olduğum gece benim için eğlenceli ve güzeldi gnoxisle tamamlandı.. karanlığımla yaşamaya çalışırken tanıştığım için belkide hep siyahları hissettirdim.. ama sewdim.. burayı gerçekten sewdim.. her şeyi kendiyle yaşayan biri için olağanüstü...
kendimden vazgeçip gülebildim sabahlara kadar sohbet ettim bunlar çok güzeldii. crucem canım dostumu tanıdım... sanırım alabileceğim en güzel hediyelerden biri de buyydu.. katamla çıktım bazen yolculuğa.. blessem kankam iyi ki var
hepiniz öle.. veda eder gibi yazı oldu ama bunları sölmemenin seebi 2000.msjım anlamlı daha bi anlamlı olsun istedim
kendimi belkide yolun sonunda hissederken girdiniz hayatıma.. ruhumu kaybetmişken... hayal kırıklıklarımla boğuşup kendimi ararken tşk ederim cruya katama ve her şeye rağmen sewmekten vazgeçmedğim dostum boogee ya...
iiiki bizde seni tanıdık.. bu kadar kötülüğün arasında kendini saklayabilmiş iyi bir insansın gerçekten... dertler paylaştıkça azalır mutluluklar paylaştıkça çoğalırmış, dertlerimi paylaşıp azalttığın mutluluğumu paylaşıp çoğalttığın ve iyi bir dost olduğun için teşekürler..