Ne yazsam az gelecek ya...Yine de düşüncelerimi dökmek geldi içimden...Ağlamak da geçiyor içimden ama değip değmeyecek mi bilmiyorum...Bir yumruk sanki düğümlenen boğazıma ne zor bir acı..Aşk yok diyenlere inat ""var"" diyorum...Fonda sevdiğim şarkıyı evirip çevirdiğim güzel birgün,içimde katmerli acılar.Nişanlandığını öğrendiğim zaman daha da bir acıdı içim...Ruhumdaki derin yaralardan kan damlıyor günüme...Sanmişim ki hissettiklerimi arşive kaldırmışım,tozlu raflarda saklı duruyor.Ne çok yanılmışım!!!Geçer bu da önceliklerim olmalı hayatta ama yazık ki aklım O'nda...Karmakarışığım darmadağın....Sınavım var çalışamıyorum hiç..Dikkatimi toparlayamıyorum çok zorBir şarkı yeter bazen saril bana ruhum !!!Ne olur sar beni,cigliklar gecti ustumden...Bulutlar gecti!!!!Dolup dolup boşalıyor gözlerimden yaşlar..Geçsin artık benden acılar
hayır aşk değil bu, boşuna üzme kendini, aşk mutluluk verir, bölmez insanı parça parça. aşk tektaraflı da olmaz, karşıdakinin gerçek yüzünü görmen lazım tabi, sen şu durumdayken biz ne desek boş. biraz gözlerini aralamayı dene ve etrafa bak, herşey ne kadar değişken değişmeyen tek sensin, o zaman kendine sahip çıkıp gerisine perde çekmelisin, böyle aşk olmaz.
hayır aşk değil bu, boşuna üzme kendini, aşk mutluluk verir, bölmez insanı parça parça. aşk tektaraflı da olmaz, karşıdakinin gerçek yüzünü görmen lazım tabi, sen şu durumdayken biz ne desek boş. biraz gözlerini aralamayı dene ve etrafa bak, herşey ne kadar değişken değişmeyen tek sensin, o zaman kendine sahip çıkıp gerisine perde çekmelisin, böyle aşk olmaz.
Çok haklısın ne desem yeri ama susayım ben..İnsanın en büyük düşmanı kendisi öyle çok farkındayım ki!!!Geçecek ama ne acılar gördüm ben biran insan doluyor ...Az zaman lazım.Yazdıklarınız için de sonsuz teşekkürler...Şimdiden bile daha iyiyim
Canım kardeşim, acını paylaşıyorum ve çok üzüldüm. Hayatta insanın başına her şey gelebilir fakat en zor sanat bütün zorluklara rağmen dimdik ayakta durmaktır. Ancak bunu öğrendiğimizde huzuru bulabiliriz gerçek bir huzur.
Acılarını dinleme, ne olursa olsun derslerini ihmal etme canım arkadaşım, hepimiz okul yıllarında kötü olaylara rağmen ders çalışmak zorunda kalmışızdır. Aslında tam da orda hayattaki zorluklara rağmen devam etmeyi öğreniyoruz aslında, ne olursa olsun sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.
Seni çok iyi anlıyorum, içimden bir ses senin sonunda mutlu olacağını söylüyor.
Canım kardeşim, acını paylaşıyorum ve çok üzüldüm. Hayatta insanın başına her şey gelebilir fakat en zor sanat bütün zorluklara rağmen dimdik ayakta durmaktır. Ancak bunu öğrendiğimizde huzuru bulabiliriz gerçek bir huzur.
Acılarını dinleme, ne olursa olsun derslerini ihmal etme canım arkadaşım, hepimiz okul yıllarında kötü olaylara rağmen ders çalışmak zorunda kalmışızdır. Aslında tam da orda hayattaki zorluklara rağmen devam etmeyi öğreniyoruz aslında, ne olursa olsun sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz.
Seni çok iyi anlıyorum, içimden bir ses senin sonunda mutlu olacağını söylüyor.
Çok ama çok teşekkür ederim müthiş bir enerjin var ya da bana öyle geldiKendimi daha iyi hissediyorum..Sınavımı verdiğimde hayırlısıyla herşey çok daha güzel olacak...