yeni bir erkek arkadasım oLmasınsa raqmen,,eskiden ok sewdigqim biri wardı..bana hersei çektrmesne raqmen ona haLa aşık oLdugumu anLAdım.. her gece şimdiki erkek arkım uyuduktan sonRa onu gizLiden arayıp sesini dnLemek..kendimimi kandırıorum biLmiorum..yoksa herkesmi.. oFF
çünkü çektirmesine rağmen ona katlanman bile çabaladığını gösterir. evet onu için çabaladığından unutamazsın bende öyleyim
ama önemli olan ona tekrar güvenip güvenmemende...
bu şekilde devam etmen yani sesini dinlemen sana acıda başka bişey vermez
__________________ Yukarıda Olduğu Kadar Aşağıda, İçerde Olduğu Kadar Dışarda...
her şeye rağmen aklının köşesinde kalır... çünkü emeğin kalmıştır çabaların... acı.. ama kendini tutmalısın güçlü olup aramamlısın kendine ve şimdiki sewgiline olan saygından ötürü... zor da olsa güçlü olmalıısn...
herkesi boşver kendini dinle yaptıklarından pduyduğpun pişmanlık geçebiliyor ama yapmadıklarından duyduğun pişmanlık hep senin yanına kalıyor acaba yapsamıydım... ama çektiren birisinide boşver derim sevseyi çektirmezdi
burda bi yanlışlık var bu yaptığını öğrenirse şimdiki erkek arkadaşınada sen çektireceksin onu hiçmi düşünmüyorsun seviyosan bunu terkeder ve sevdiğine gidersin ama benden tavsiye istersen sana çektiren birine asla gitme derim...