JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Eğlence > Sis

Seçenekler Arama
Alt 05-09-2008, 21:11   #781

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 inci henüz daha yolun başında

eger gerçekleştirirsen, sana ömrüm boyunca kölelik yapmaya razıyım.
inci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-09-2008, 11:47   #782

zibailelectra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 34 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

yapabileceğin iyi şeyleri esirgeme benden Tanrı, mutluluklar yaşatmayı ihmal etme, sevinçler yaşatırken başkalarına beni es geçme, unutma. Çünkü; ben seni unutmuyorum, çünkü; sevinmeyi hak ediyorum. Hakediyorum çünkü; herkesin mutlu olmasını istiyorum...

biliyorum ki sen senden isteneni mutlaka yerine getirirsin zamanı gelince....
Sunduğun ve sunacağın tüm güzellikler için teşekkürler Tanrı...
Sana inanıyorum...Ve ancak bu sayede ayakta kalabiliyorum....Sessizce ben buradayım dediğin için, kendini hatırlattığın için, istediğim pek çok şeyi gerçekleştirdiğin için teşekkürler...

Alt 06-09-2008, 14:13   #783

fanatik_girl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 fanatik_girl ne işi var bunun burada

inanmak zorundayım çünkü aklım ermiyor..
fanatik_girl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-09-2008, 18:35   #784

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

hoşcakal!!!

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-09-2008, 19:37   #785

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 91 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

.......Koş

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-09-2008, 20:20   #786

Yagami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Yagami yakında ünlü olacak gibi

Neden dünya bu halde..tüm dünyada büyük bir adaletsizlik varken açlık,sefalet ve savaşlar almış başını gitmişken üstelik hergün gazetelere baktığımızda tecavüzcüler (üstelik 1 yaşındaki bebeğe dahi tecavüz edilirken veya babası tarafından yıllarca mağarada hapsedilip tecavüze uğrayan kızın kendi öz babasından çocuğu dahi olurken) Almanya'da abi kızkardeşiyle evlenirken,hırsızlıklar,arsızlıklar almış başını gitmişken,bir tarafta metreslerine ve ailelerine servetler harcarken son model arabalarıyla en güzel villalarda jakuzilerinde şampanyalarını yudumlayıp boğaz manzarasını izlerken diğer tarafta insanlar açlıktan ve susuzluktan ölürken gün geçtikçe dahadada çürüyen ve kendini yok eden bir yer haline gelmişken...Kur-an ve diğer 2 büyük din kitaplarında bahsedilen Kıyamet günü için daha nekadar çürümemizi bekliyorsun bu kadar çürüme kafi değil mi?
Bu duruma ben bile katlanamıyorken bizleri yaratan hatta çok seven siz yaratıklarınızın acı çekmesine nasıl dayana biliyor çok merak ediyorum...

Not:Tanrım küstahlığımı bağışla lütfen...

Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir...
Yagami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-09-2008, 20:42   #787

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

insanlar yaşadığı kötü şeyler için şeytanı iyi şeyler içinse allahı gösterirler belkide asıl şeytan insanlardır ... belkide yaratan insan beynidir
ama sen yinede varsa bi kaza 5-10 saniye sonra küt hiç fena olmaz tabi yüksek hızda

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-09-2008, 20:57   #788

uAnursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 uAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud ofuAnursen has much to be proud of

dalgamı geçiosun adammı seçiosun anlamış diilim bitsede gitsek bitsede gitsek hawasından çok sıkıldım artık alsanda bi oh çekebilsem

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-09-2008, 22:14   #789

trauma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 trauma yakında ünlü olacak gibi

neden bu kadar katısın ?
trauma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-09-2008, 03:29   #790

fairy_of_cats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 fairy_of_cats yakında ünlü olacak gibi

Küsmüşüm ben sana....
fairy_of_cats isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2008, 12:38   #791

Karma gücü: 34 zibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond reputezibailelectra has a reputation beyond repute

içimde biryer acıyor Tanrı, lütfen dindir sızımı......

Alt 09-09-2008, 13:02   #792

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 80 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

İki gözüm kadar eminim sen yoksun
phobosORbia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2008, 13:32   #793

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 127 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

harbi çok pis oynuyon insanlarla tanrı ha... ne denir ki senin yaptığına be... arada iradede ver arkadş olmadı bi inat ver....
raskolnikov isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2008, 14:02   #794

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 206 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bak yanına birini daha yolladım sırada sen varsın tanrı kolla kendini

** TJOBD **
boogee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-09-2008, 16:11   #795

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 Borderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to beholdBorderliner is a splendid one to behold

Credo quia absurdum est!
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 09-09-2008, 18:50   #796

sevgisu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 sevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond reputesevgisu has a reputation beyond repute

gökyüzünde martıların sana dans ettiği gökkuşağının sonu sandığım terde..mekan sende sen bende gizli....
sevgisu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-09-2008, 21:36   #797

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

tanrıya söylemek istediğin bir şey var mı???????????

Alt 10-09-2008, 01:00   #798

black_eyes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 15 black_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud ofblack_eyes has much to be proud of

söle onlara ben giderken timsah gözyaslarına gerek yok!!! herkes kimin ne oldugunu gayet iyi biliyor!!!!........he unutmadan gidecegim yer eminim burdan daha iyi olacak... eger merak ederlerse bunları da sölersin.............

Alt 10-09-2008, 01:07   #799

ahhaaaa inanmıyorum sana onları beni düşürdükleri durumamı düşürdün kıyamam ama yaaaa hissediyorum seni

Alt 10-09-2008, 01:12   #800

uykuya dalmadan önce adını söyleyeceğim Tanrı ve sonra vermeni umduğum dileklerimi...gerçekleştirmek istediğinde ben baktığın yerde olacağım söz veriyorum...Sana inanan sözü tüm sınavlarının sabırla geçmesini bekleyeceğim yarından itibaren ve bu sefer senin de yardımınla başaracağım......

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama