eskişehir izmir otobüsü külüstürdü ayrıca afyon üzerinde mola verdiği yerde herkes bana tip tip baktı tek başı açık bendim nerdeyse!!otobüste kokuyordu!şöförde arabanın arkasında sürü varmış gibi kullandı!hayatımda geçirdiğim en iğrenç yolculuktu.anadolu dan vazgeçmeyiin!
Karma gücü: 119
bölgesel değişiklikler gösterebiliyor her otobüsü.. mesela istanbul kırklareli hatıda çok külüstürdür..
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
ephi kardeş senin yine iyi ben ankara-izmir arası bir yolculuk yapam dedim tam bir felaket.. otobüs firması zaten dandik adı yanlış hatırlamıosam fatsalılar mıdır nedir.. en arka koltuklardan birindeyim muavin yer yok diye yanımızdaki boşluğa oturdu. hasta mıdır nedir adam bir yerinde duramıyor. 5 dk geçmedi bir pis koku otobüsü sardı oda nesi.. ne olucak leş gibi b.k kokuyor (afedersiniz!) bir baktık çoçuk altına s.çmı.ş.. neyse dedik çoçuktur devam zar zor .. 4. yada 5. saat oldu.. içerde tekrar bir koku ama nerdeyse millet nefes alamıyor muavin elindeki nahoş oda parfümünü sıkarak otobüse doldurdu ancak nafile koku gitmiyor.. meğer önümdeki yaşlı dayı ayakkabılarını çıkarmış adam ölü gibi uyuyor.. muavin artık adamın üstüne sıkarak uyarmaya başladı amcayı kalkda ayakkabını giy diye.. neyse hadi oda olsun derken (kusmuk olaylarını hiç saymıyorum).. son darbeyide izmire varmaya 2 saat kala yolda sigara içen 2. şoförü unutmalarıyla son buldu. sırf şoförü almaya 1 şehir geri döndük.. izmire varış 4 saat rötar yaptı.. sinirden bavulun iki tekerini kırdım..
ben antalya istanbul seferlerine katıldım..eğer otobüsü kullanmam gerektiğinde tercihim kamil koç tur..
hizmetlerden çok memnunum..ilgi ve alakadan memnunum..valla acaba başka kamilkoç mu dediğiniz..
belkide yörelere göre hizmette değişiyomu??
bence şikayetin site ile kalmamalı müşteri hizmetlerini aramalısın..