boyle bir konu var miydi acikcasi bilmiyorum ama gene de yazayim dedim tesekkurler.
garanti bankasinin yeni reklamini gormussunuzdur su "dogayla barisik kredi karti(!)" artik nasil oluyorsa? yani siz kredi kartinizi kullanarak o kadar atik salan fabriklarin urettigi mallari alacaksiniz ama kartinizin zamani dolup sokaga attiginizda ustune kelebek konabilecek? yani bu sey gibi degil mi ? bir kiza tecavuz edilir ardindan namus temizlemek icin evlendirirler o tecavuzcuyle. ben buna benzettim acikcasi. zaten biz o kredi kartini kullanirken dogaya tecavuz etmiyormuyuz?
yorumlarinizi bekliyorum
saygilar
__________________ ZiFiRi KaRanLiK NeDeN SiZe KaRaNLiK GeLDi Ki?
RuHuNuZ DaHa Mi AyDiNLiK SaNki?
Kredi kartı olmasa da alacaksın zaten o ürünleri, katkı katkıdır sonuçta. Hatta bence artık marketler de kese kağıdı kullanmaya başlamalı, inanılmaz bir plastik poşet tüketimimiz var..
kaç aydır bu sitedeyim doğru düzgün mesin yazdığı cevpların ardından cvp yazana pek rastlamadım acayip bişey var bu adamda nedense hayalimde hep otoriter ve ciddi bir şekil var nora içinde aynı şekilde
şimdi birde konu hakkında yazayımda niye konuyu dağıtıyorsun demesinler
haklisin mescalincigim ama benim demek istedigim sey alinip alinmamasi degil bunun cevre dostu gibi gozukmesi bana rahatsizlik veriyor...
ayrica evet bence de artik kese kagidi kullanilmali!!
^^Kese kağıdı^^ eskiden hep o kullanılırmış...düşünsenize bir pazar sabahı manavdan alışveriş yapıyorusunuz ve kese kağıdı ile geliyoorsunuz basit gelebilir ama cok güzle yav annem anlatırdı eskiden hep kese kagıdı kullanılrdı....Bazı yabancı ülkelerde hala devam etmekte ve cok güzel....Yapay şeylerden sıkılabiliyor insan...Çünkü insan dogadan ayrı düşünülemez.....