iki ay önce bi klavye aldım 1 ay doldu tuşu bozuldu teknin servsiine götürdüm yapıldı dediler verdiler normal çalısıyodu aynı tuş (enter) yine basmıyoo sinir ettii hatta teknik servise gittiğimde iki tane şirket elemanı gelmişti adamları kandırmışlar lazer yazıcı satmışlardı tartışma çıkıyodu
cruelty
böyle sorunların olduğunda şikayetvar.com a gir oraya yaz kimse bakmaz demeyin
abimin a*ea hattı vardı 100 kontör yüklemişti ertesi gün sıfır kontörü oldugunu görünce şikayet var a yazdi 3 gün sonra 250 köntör hattına yüklendi
arkadaşlar bu konularda tüketici derneğide yardımcı oluyor, aldığınız ürünü derneğe faturasıyla bırakıyorsunuz satan firma zannedersem bir hafta içinde ya yenisini veriyor yada parayı iade ediyor, çünkü aksi takdirde cezası büyükmüş.
keske enter tusu bozulunca - eğer varsa - bir süre num lock'ların oradaki, sağ tarafta, tuşların altındaki enter tusunu kullansaydın..
bende num locklar yok bitane num lock var eğer onu kastediyosun hani şu altında sayılar olan 123 vs mat. işlem işaretleri falan artı tuşunun altında olan enter tuşunu hatta bu sağ en alt köşede olan enter tuşuysa işimi göreceği kadar kullandım onu