JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 20-07-2007, 10:15   #1

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute
Öldü denilen çocuk yarım saat sonra dirildi

İngiltere'de birkaç günlükken kalbi yarım saat süreyle duran Woody Lander, son kez öpmesi için annesinin kucağına verildiği anda birden nefes almaya başlayarak hayata döndü. Doktorlar geçen yıl, henüz birkaç günlükken hastaneye getirilen ve şimdi 14 aylık olan Woody'nin yarım saatten fazla beynine oksijen gitmemesine karşın beyin hasarı olmadan bu kadar sağlıklı büyümesini mucize olarak yorumluyor.

Anne Karen Lander, "Bir gün markette alışveriş yaparken aniden fenalaşınca hastaneye kaldırdık. Doktorlar kalp krizi geçirdiğini söyledi. Ve kalp masajına başladılar. Ancak yarım saat uğraştıktan sonra kalp atmadı ve ümidi kestiler. Onu son kez öpmek için yüzündeki oksijen maskesini çıkardığımızda aniden öksürdü ve nefes almaya başladı. O zamandan bu yana da gayet sağlıklı bir çocuk. Bu gerçek bir mucize" dedi.

Firdevs isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2007, 10:30   #2

locked_puppet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 24 locked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant futurelocked_puppet has a brilliant future

morgta dirilenler bile var..umarım kimse daha geç bir dirilme yaşamaz

Alt 20-07-2007, 13:22   #3

MaHSeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 MaHSeN henüz daha yolun başında

Alıntı:
lucked puppet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
morgta dirilenler bile var..umarım kimse daha geç bir dirilme yaşamaz
İnş ben girdimde morg a pekte sempatik bi yer sayılmaz
MaHSeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-07-2007, 13:29   #4

Elesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 58 Elesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond reputeElesis has a reputation beyond repute

Ben öldüğümde üzerime beton falan dökmesinler hatta bi hafta falan gömmeseler daha iyi olur belli olmaz benim işim
Elesis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2007, 14:06   #5

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 linkinpark henüz daha yolun başında

film gibi mutlu son

Alt 20-07-2007, 16:33   #6
pinkfloyd
Guest

ya mezarda dirilenlere ne demeli,,,öyleleride varmıdır merak ediyorum yahu,,,günlerce aç susuz sonrada o halde ölüyorlar
Sponsored links

Alt 20-07-2007, 17:46   #7

denisss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 denisss henüz daha yolun başında

çok ilginç gerçketen...ama annesinin o anki mutluluğu hiç birşeye değişilmez )

Alt 20-07-2007, 18:02   #8

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Evet muhteşem bir sevinçtir annesinin yaşadığı. .. İlginç ama olası öreneklerine tuhaflığına rağmen pek çok kez rastlanılan bir durum.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-07-2007, 20:45   #9

vhercle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 vhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond reputevhercle has a reputation beyond repute

acaba dirilebilir miyim? ama ben bebeklik çağımı geçtim artık annemin kucağına vermezler beni, kimse yaşadığımı anlamaz.

boşverin beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar...
vhercle isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-07-2007, 21:59   #10

Karma gücü: 5 sevo henüz daha yolun başında

Alıntı:
vhercle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
acaba dirilebilir miyim? ama ben bebeklik çağımı geçtim artık annemin kucağına vermezler beni, kimse yaşadığımı anlamaz.

boşverin beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar...
eğer seni çok seven bir sevgilin varsa seni son kez öpmek için yanına gelir o anlar yaşadığını merak etme
--------------------
Alıntı:
pinkfloyd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya mezarda dirilenlere ne demeli,,,öyleleride varmıdır merak ediyorum yahu,,,günlerce aç susuz sonrada o halde ölüyorlar
ne kadar acı birşey ya tüylerim dike diken oldu

Konu sevo tarafından (20-07-2007 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
sevo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-07-2007, 05:26   #11

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

Alıntı:
pinkfloyd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
babamın 1 arkadaşının başına geldi...8 saat mezarda kaldı adam..akşamüstü keni mevlüdüne yetişti ve helvasından yedi...senesini tam hatırlıamıom ama sanırım 94 yılında olmuştu

know thyself...
belfalas isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-09-2007, 16:48   #12

mehtapp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 mehtapp yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
belfalas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
babamın 1 arkadaşının başına geldi...8 saat mezarda kaldı adam..akşamüstü keni mevlüdüne yetişti ve helvasından yedi...senesini tam hatırlıamıom ama sanırım 94 yılında olmuştu
NASL ÇIKMIŞ PEKİ MEZARDAN ADAM ONUDA YAZSAYDINYA KARDEŞ MERAK ETTİM ÇOK
mehtapp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-09-2007, 08:33   #13

heRnan coRtes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 heRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond reputeheRnan coRtes has a reputation beyond repute

enteresan ben biliyordum bunu ama garip bi durum

Seçenekler Arama