JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 05-07-2007, 15:28   #1

godra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 godra yakında ünlü olacak gibigodra yakında ünlü olacak gibi
Thumbs down Yalnız değiliz

Finallere çalismak için en samimi arkadasim Hakan'la birlikte Merterdeki evlerine gittik. Bütün gün ders çalistiktan sonra aksamda bir film seyredip yattik. Bu arada Hakan'in bir ayagida maçta sakatlandigi için koltuk degnekleriyle dolasiyordu geçici bir süre. Gecenin ilerleyen saatlerinde uykumuz geldi ve ayni odada karsilikli iki divanda odanin kapisini kapatip uykuya daldik. Gecenin bir yarisi sebepsiz bir biçimde içimde bir huzursuzlukla uyandim. Televizyonun altindaki videonun saati 03:02 yi göstererek yanip sönüyordu (Hala unutmamisim). Birden odanin kapali olan kapisinin arkasindan ayak seslerine benzer çitirtilar ve seler gelmeye basladi. Inanamadim. Rüyadamiyim diye kendimi çimdikledim. Canim yandi. Uyaniktim. Ne yapacagimi bilemedim. Önce Hakan uyan demek istedim. Ama bir iki dakika daha sesleri dinleyip geçmesini beklemek Hakan'in uyanip benle kafa yapmasindan daha mantikli geldi. 2-3 dakika daha geçti. Ama odanin kapisinin önündeki sesler azalacagina artiyordu. Sonundan Hakan'in dalga geçmesine aldirmadan "Hakan" diyecek oldum, Hakan'dan sessizce cevap geldi. SSSSSS.... Daha çok sok oldum. Çünkü seslere oda uyanmis ve benim gibi yattigi yerde dinliyordu. Yavasca yanina gidip ne yapacagiz diye konusmaya basladik. Çok mantiksizdi. Sokak kapisi çelikti ve aksam kendi elimizle kitlemistik. Camdan da kimse giremezdi. Yani hirsiz olamazdi... En sonunda sanki gürültülere yeni uyanmis gibi aramizda bagirarak konusmaya ve aklimizca hirsiza yada gürültü yapan neyse ona kaçma zamani tanimaya karar vermisken aniden o hiç beklemedigimiz sey oldu... Odanin kapisi birden büyük bir gürültüyle zangir zangir sallanmaya basladi. Bunu bir insan yapamazdi. Ilk soku atlattiktan sonra Hakan'la dogrulup onun koltuk degneklerini alip kapi zangirdarken eüzü besmele getirip aniden bagirarak kapiyi açtik veee... Kapinin önünde hiç bir sey yoktu. Safça hala evin içinde birinin olabilecegini düsünerek odanin önünde ikiye ayrildik. O sagdan ben soldan ilerledik. Evin yapisi geregi ilerde bulusacaktik. Ama tüm aramamiza ragmen evde kimseyi bulamadik. Sonra oturup düsünmeye basladik ne olmus olabilirdi. O gece o evde bilmedigimiz garip biseyler olmustu. Ikimizde yapili ve cesur gençler olmamiza ragmen o gece sabaha kadar uyuyamadik. Bu olayida hiç bir zaman unutamadik. Evet yalniz degildik...
godra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-07-2007, 15:58   #2

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

tabii eger uydurmuyorsan.... sadece 3 harfli ziyaretcileriniz varmis.
oncelikle ilk defami oldu, bundan once veya sonra boyle olaylar yasadinizmi? ben uzman degilim, ama bana kalirsa sadece ziyaretciler....
kizdirmis olabilirsiniz farkinda olmadan onlari..

Alt 29-10-2007, 15:30   #3

sylar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 sylar ne işi var bunun burada

gerçekten çok garip çağırılmadan geliolar mı ki
sylar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-10-2007, 16:58   #4

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

valla bı arkadasım evrensel cekım yasası fılan demıstı adanı bıle anmak gelmsı ıcın neden oluyomus ama bana denk gelmedı hıc bole bı olay enteresan tabı
danny isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-10-2007, 19:38   #5

Myeou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Myeou henüz daha yolun başında

Alıntı:
biggang´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tabii eger uydurmuyorsan.... sadece 3 harfli ziyaretcileriniz varmis.
oncelikle ilk defami oldu, bundan once veya sonra boyle olaylar yasadinizmi? ben uzman degilim, ama bana kalirsa sadece ziyaretciler....
kizdirmis olabilirsiniz farkinda olmadan onlari..
katılıyorum ...

Myeou isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-10-2007, 18:02   #6

sylar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 sylar ne işi var bunun burada

çekim falan saçma ya ben çoğu kez konuşuyoruz hatta bi gece 5-6 arkadaş bayağı konuşup dalga bile geçtik hiç bir şey olmadı çağırmadıkça gelmez
sylar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-10-2007, 00:25   #7
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 zoberyum henüz daha yolun başında

cinler çağırmadanda gelir ama dua okursanız gelmezler namaz kılıp yatarsanız bişi olmaz
zoberyum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-12-2007, 11:57   #8

x12tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışx12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

isim veremem ama sözüne güvenilir veli lerden biri bu konuda merak buyurmuş ve kısaca son cümleyi yazayım -onların olmadığı adım atacak yer yokmuş meğer-yani nereddyse birlikte yaşıyoruz desem ya,sizde anlasanız ya =(
x12tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-12-2007, 20:21   #9
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Cinler gelmedi diyen arkadaş,
Geldiklerinde size kendilerini belli edicekler diye bi kaide yok
Kesinlikle tasvip etmiyorum onlar hakkında sohbet edilmesini...Belki gerçekten gelmemiş te olabilirler.Ama bi daha ki sefere bu kadar şanslı olamayabilirsiniz...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-12-2007, 20:15   #10

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

ürkütücü bi olay insan unutamaz bu olayı
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-01-2008, 00:43   #11
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

arkadaşlar kendinizi zayıf görüyorsunuz tabiki bedenen belki onlara göre zayıfsınız ama ruhen onlardan çok üstünsünüz siz istemedikçe size zarar veremez onlar hakkında konuşun ve bilgili olunki nasıl korunacağınızı bilin okadar korkmaya gerek yok korku belayı çeker
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-04-2008, 19:33   #12

silverrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 silverrain henüz daha yolun başında

bu olay aynı gece üst üste 2kere tekrarlanmıştı diye hatırlıyorum,eskiden radyo tatlıseste telefonla kanalları gezerken rastlamıştım yaşanış gerçek hikayelerden birisiydi buda,yani arkadaşın özel hikayesi değil,eğer o hikayede anlatılan kişi değilse
silverrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-04-2008, 19:44   #13

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar kendinizi zayıf görüyorsunuz tabiki bedenen belki onlara göre zayıfsınız ama ruhen onlardan çok üstünsünüz siz istemedikçe size zarar veremez onlar hakkında konuşun ve bilgili olunki nasıl korunacağınızı bilin okadar korkmaya gerek yok korku belayı çeker
Aslında hem evet hem hayır.Burası bizim çöplüğümüz,zarar veremezler kolay kolay,çünkü yeteri kadar maddesel değiller.Bütün aşırı duygularınız müthiş miktarda istemsiz enerji yaymanıza neden olur,ki bu varlıklar çok rahat bir şekilde kokusunu alırlar.Onlarda bu enerjiyi sömürmek için gelirler.

Zarar verebilecekleri kısım ise,astral boyuttur.Burası bizim çöplüğümüz ise,orası da onların çöplüğü.Tabi onları orda da alt etmenin binlerce yolu var,ayrı konu...
And all I really need right now is you!
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2008, 13:39   #14

dishomore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 dishomore ne işi var bunun burada

Arkadaşın anlattıkları bana gayet samimi geldi.Bu kadar fazlası olmasada buna benzer bir şey yaşadım bende unutamıyorum. Ben yerde yalnız yatarken holde ayak sesini duyduğmda başımı olduğum yerden kaldırıp salon kapısından karşıma çıkmasını beklerken bile ne kadar ürktüğümü hatırlıyorum.Ama tam kapının önünde ses kesildi.Ne o çıkıyordu ne ben bakabiliyordum.Çok ürkünç saatleri sabaha kadar öyle kalarak geçirdim.Şimdi o kadar kızıyorum ki kendime...keşke bakabilseydim diye.O cesaretsizliğimden ötürü şu an kendime ÇOK kızıyorum çok.Bakmam gerekirdi...Bunu yapmayarak bir muamma olarak kalmasını sağladım olayın...yazık.
dishomore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-06-2008, 21:50   #15

missgarnett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 missgarnett ne işi var bunun burada

dıkkat ettıysenız gece 3:02 hep 3 te olur boyle olaylar ızledıgım okudugum veya dınledıgım butun olaylar 3 cıvarında teorık olarak ısa oglen 3 olmus bunun tam tersı olan gece 3 te ınsanları rahatsız ederlermıs daha dunkı ızledıgım fılmde de bu boyleydıı
missgarnett isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-06-2008, 00:25   #16
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

şeytan filmi izlendimi ?
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-06-2008, 12:22   #17

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

ben orda olsam çoktan bayılmıştım
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-06-2008, 20:38   #18

armstrong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 armstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerliarmstrong kısacası herkes için çok değerli

Alıntı:
missgarnett´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dıkkat ettıysenız gece 3:02 hep 3 te olur boyle olaylar ızledıgım okudugum veya dınledıgım butun olaylar 3 cıvarında teorık olarak ısa oglen 3 olmus bunun tam tersı olan gece 3 te ınsanları rahatsız ederlermıs daha dunkı ızledıgım fılmde de bu boyleydıı
geceleri bilgisayarı falan açtığımda sabaha kadar otururum.genelde o saatte yan ve bizim binadakilerin hepsi uyumuştur ışıkları falan kapalıdır.sıcaktan ve dumandan camı açtığımda(saat 2-4 arası) hep arkamdaki camdan binanın arkasındaki garajdan garip gurup kahkaha sesleri gelir niyeyse hep camı açtığımda bu oluyor heralde biri ya dalga geçiyor(gecenin o saatinde??) yada onların işi??
armstrong isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-07-2008, 19:43   #19

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

bunları çeken bir güç war bazı evlerde oluyo bir mıknatıs gibi iyiyi ve kötüyü çekiyo ailene we sana zarar verebilirler dikkatli olun bunun bir formülü wardı unuttum duvarların arkdasına koyup koruna bilirsiniz
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama