JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 12-08-2008, 15:54   #81

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

gerçekten işe yarayan bir yöntem biliyorsan söyle...

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-08-2008, 16:35   #82

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

Alıntı:
asi_aysu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gecen sene yazın arkadaşlarLa nerdeyse hergün ruhmu cinmi ne onları çağroyoduk hep, o bizimle dalga gecerken bizde onla dalga geçiyorduk.

bi gün yine ruh çağırırkene arkadaşın evinde, arkadaşın biri durmadan soru soruyor ama finca bi türlü oynamıyor, diğer arkadaş bi bağırdı lütfen soruyu cevaplarmısınız fincan bi oynadıki biz bile o bağırıştan sonra tırstık ne günlerdi bea

arkasaşiım size bir soru sorduj lütfen cevap verirmisiniz o benniiimm

kimse inanmıyor diye benle sen kafamızı kaldırıp öyle fincanın gittiğini ve hüda yazdığını hatırlıyormusun aysun

ayrıca ingilizce lucky yazdığını ve hüdanın askerde karakola ait şans adında köpekleri olduğunu biliyormuydun
evet geliyorlardı ama onlar asla gelecekten haber vermezler
beyni okurlar sadece yoksa şuanda milyarderdik lotonun sonuçlarını sormuştukta 4 ruh (cin daha doğrusu) çağırdık 4 üde farklı sayılar söyledi keşke deneseydik beee

Alt 12-08-2008, 16:45   #83

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

Alıntı:
tears_of_rain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

kimse inanmıyor diye benle sen kafamızı kaldırıp öyle fincanın gittiğini ve hüda yazdığını hatırlıyormusun aysun

ayrıca ingilizce lucky yazdığını ve hüdanın askerde karakola ait şans adında köpekleri olduğunu biliyormuydun
beyni okurlar sadece yoksa şuanda milyarderdik lotonun sonuçlarını sormuştukta 4 ruh (cin daha doğrusu) çağırdık 4 üde farklı sayılar söyledi keşke deneseydik beee
keşke oynasaydınız en azından amorti alırdınız.

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-08-2008, 16:47   #84

tears_of_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 tears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant futuretears_of_rain has a brilliant future

kimbilir????

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-08-2008, 16:46   #85

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

çok etkilendim gerçekten farklı bi anı

Alt 22-08-2008, 22:16   #86

Arinra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Arinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışArinra dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

destan yazmışsın sanki... demek ki ciddi bir mesele var ortada bir ara sağlam kafayla okuyup değerlendircem...
Arinra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 18:37   #87

mrtt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 mrtt henüz daha yolun başında

ruh diye birşey yoktur ve kimse çağıramaz işe yaramıyor.
mrtt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-08-2008, 23:39   #88

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 pegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

mrtt annlaşıldı materyalistsin. bi dönem o noktadan geçiyor insanlar.ama maddeci davranırken insanlar bir şeyi atlıyorlar.maddenin 3
haqli vardır.katı sıvı GAZ..enerjide kendi varlığında bir maddedir.bir bedene 5 duyu haricindeki bisürü duyguları yakıştırıyorsun.Ölmüş bedeni toprağa verirken duygularını hangi elementte eritiyorsun.cevabını bilen varsa sölesin ihtiyacım var..
--------------------
bu arada ilk defa kendim ablam ve yeğenimle denedik.çok normal başladı fincan eğer hem ilerleyip hemde aynı zamanda kendi etrafında dönmeseydi şüpheleri az da olsa sürerdi.birbirimizden habersizce epey korkup defalarca yasin okuduktan sonra olayı bitirdim.ama hiç konuşmadan bi süre sonra yattık.birbirimizden habersiz sabahlamışız tam uykuya dalarken uyandırılmışız kahvaltıda itiraf ettik birbirimize.ne geldi ne gelmedi değildi derdimiz biz bizden hariç görünmeyen varlıkları biliyorduk bunu bir kez daha kendimize ispatladık

Konu pegasus tarafından (23-08-2008 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
pegasus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-08-2008, 23:39   #89

ben materyalist değil realistim. ruh yoktur.

enerji vardır .... enerjiyi katı bedenin üretir.bedeninin yaşı vardır zamanı geldiğinde iflas eder.(ölüm)
enerjinin bir takımı vucutta kalır.(ölümsonrası) biraz daha yaşarsın ve sonrasında tekrar geldiğin ve ait olduğun yer toprağa dönersin.

çok basit birşey bu her din kitabında falanda yazar hatta.
Sponsored links

Alt 23-08-2008, 23:49   #90

Karma gücü: 5 pegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışpegasus dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

e işte benim ruh senin enerji dediğin aynı.hadi enerjiyi elektirik enerjisine benzetelim.bedeni alan toprak,bilmezmiyiz fazla enerjiyi alır yalın ayak toprağa basarsak.bedeni yuttuğu gibi sana göre önce enerjiyi yutmalı.toprakla bütün olan beden enerjiyi nasıl bir anda yutmuyor ve sürüyor. bedenden önce toprak enerjiyi bitirir.sende biraz kimya biyoloji ve fiziği bidaha gözden geçir.

Alt 23-08-2008, 23:59   #91

bahsettiğin senin dengeler adına bir yapıt.

benimkisi tamamen yine realist birşey ve bigbang ile alakalı.

evren oluştu sonra biz.sonra her yaşam kitine birer yıl tanındı yaşadı yaşadı yaşadı ,, öldü öldü öldü.

ruh yoktur enerji vardır evet yoktur ruh çünkü; hiç bitmeyen bir enerji yoktur ki olamazda dünyanın bir kalp atışı vardır ve bu git gide yavaşlıyor sebebi dengenin bozulmasından kaynaklanıyor.

enerjiyi var eden beden,enerjiyi hareketleri ile yok edebiliyor çünkü harcanması gereken bir birim vadır ki oda pil olarak düşünürsen senin önceden (rahim) aldığın anneden enerjini daha sonradan kinetik enerji (bebeklikdönemi) ilerleyip kendin napıcağını öğrendiğinde (beslenme alışkanlığı) bedenine enerji sağlıyorsun.

ruh takısı sadece duygudur ruhum böyle ruhum şöyle gibi geçmişten (10 sene mesela) önce ölen birisini fincanla yada başka birşeyle çağırmak tamamen saçma ve gerçek dışıdır 3 hafli diye birşeyde yoktur.

çünkü enerji yok olan birşeydir ve beden iflas ettiğinde enerjiyi toprak üretmiyor bedenin üretiyor.beden yok sanada ikitane akü kablosu takıp alttan 12 volt vermiyorlar heralde.

dolayısı ile toprağa gider kelimemdeki açıklama yaratana gider,enerjiyi toprak çeker değildir.

Alt 24-08-2008, 00:28   #92

1. bigbang bir varsayım şu an isviçrede tekrarlanmak üzere bence başarısız olacaklar.
2.enerji yok olmaz dönüşür(işte biraz daha fizik bilgini zorla ve hatırla)
3.enerji yine tekrarla sölüyorum yok olmaz dönüşür.topraklama yaparsın paratoner kurulur.
4.ekolojik dengenin bozulduğu bir gerçek.sonuçları belli.evrime inanıyorum.derin konular burası yetmiyor.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-08-2008, 03:14   #93

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

asi aysunun anlattıgı cok komigime gitti ya tam hepsini bitirdim tırsmaya baslamıstımki suan da saat 02:13 onun anlattıgı hikayeyle nesemi buldum hehe fincan kımıldamayınca bi bagırmıs arkadası soruları cevaplarmısın diye fincan cok güzel oynamıs tabi buldunuz garibanı bagırın belki utangactır niye öyle yaptınız yazıkkk ...sizede su arkadasın uydurdugu hikayedeki gibi azılısı gelseydi görürdünüz
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 16:04   #94

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

gelen cin yada ruh bunu kimsenin bilmesi imkansız. kimi inanışlara göre ruh başka bi boyutta yaşamını sürdürür kimine göre dünyada yeniden bi bedene döner kimine göreyse hep yanımızdadırlar. hangisi tehlikeli yada deil nasıl bilebiliriz ki çağırmadıktan sonra...
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 16:37   #95

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

islam dinine göre ruhlar cagrıldıklarında gelemezler
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 16:42   #96

asi_aysu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 asi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really niceasi_aysu is just really nice

Alıntı:
tears_of_rain´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

evettttt o sensin ne günlerdi bea

ahaha bilmezmiyim yaa biz yşadıkk resmen tam 1 ay heç durmadan 3 harflileri çağırıyorduk, gelecekten zaten haber vermezLer bizim bildiğimiz şeyleri söyLerLEr, ah ah o loto sonuçlarını alsaydık keşke yahu

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-09-2008, 20:55   #97

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

bence bu konuların hepisi banned fix fake k bakmayın ölüler bu dünyada yasamaz mezarlarında yaptıklarının cevasını cekiol ar ama yine de paylasıma saygılar olabilir bilmis deilim belfalas bu yazıya dini karıstırmadım çünki onlara mezarlarını ben tahsis ettim za

Alt 04-09-2008, 00:06   #98

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

aman tanrım..kurtulduğunuza sevindim baştan sona nefessiz okudum diyebilirim..
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-09-2008, 21:54   #99

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

abicim bu olay mükemmel beee çok beğendim mükemmel maceraa beee keşke bende orada olsaydımmm be ben tek başıma kaçkere çağırdım ama gelme di hıyarlarrr çok koydu bu cinlerin bana attığı kazıklar beeee
alah bizede nasip etsin böyle mmaceralarrr neyse abi sana geçmiş olsunnn
--------------------
abbiii ne muhteşem bir hikayee yaa acaba sonra neler oldu olan yeşime olmuş canım yaa acaba şimdi durumu nedir tabi canerde deli olmuştur nede olsa kız arkadaşııı hepinize geçmiş olsun ama yinede korkmamanız lazım korksanız bile bellli etmeyin benim bu tip şeylere ilgim varda cinler insanların korkularıyla beslenirler bilginiz olsun ben takmıyorum bende çağırıcam ama gönüllü arkadaşlar bulamıyorummmm

Konu alev tarafından (10-09-2008 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-09-2008, 21:00   #100

roseee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 roseee ne işi var bunun burada

inanması zor bır hıkayeydı ama olabılrıde:S
roseee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama