slm arkadaslar sizlerle 2yıl önce basımdan gecen bi olayı paylasmak istiyorum..dediim 2 yıl önce yaklasık 8 kişilik bi salak ordusuyla iççmeye basladık..ortamda cin peri hikayeleri vs. anlatılmya baslandı..bulunduumuz mekanın yakınlarında da bi mezarlık bulunuyodu..gidersin gidemessin die tartısmalar baslamıstı..her neyse biz butun grup kalktık mezarlıın yakınlarına gittik..mezarlkta hafif tepede..oraya cıkarken benm parmaımı diken kestii..e işgüzarlık ya bende parmaımı mezar tasına ssurdum.....işte basımıza ne geldiyse bundan soora geldii.önce acı bi ciilik duydukk..bilorm inanması zor geliodr yasamadan önce banada öyle geliodu..her neyse onun akabinde tarlanın ortasından bi toz bulutu yukseldii arkasından kuslar falan kalktı..tabi biz butn grup naaptık lan biz noolcak smdi diorz..e kacsanıza dieceksiniz.dooru kacmalıydık ama yapamadıkk.resmen kitlenmiştikk ciilik bittikten soora ortalık öyle bi sesszleştiki birbimizin nefes alısları dalga sesleri gibi gelmeye basladı...ordan hızla uzaklastıktan sonra kimse birbyle konusmadan direk evine gitti...olay burda kapandı ve kime anlattysak inanmadıı..bidahada oralara ayak basmadık!!!
Konu poshet tarafından (05-12-2006 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir..
Sebep: mezardan gelen ciilik
hmm...bana fazla içmişsiniz gibi geldi şişede durdugu gibi durmuo o meretgerçi böle şeyler gayet normal kuşların ucusması felan ama cıglıkla tozbulutu sarhosluk olsa gerek dıorm...
ve ateşten gelen tehlıke derken ne demek ıstemıssın anlamadım..
aramıza h.g bu arada unutmusum
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche
ya o baska olayın baslııydı...onuda yazcaktımda konular karıstı... aynı taraflarda basımıza deişik bi olay daha geldydiii..onu cektiim fotoyla anlatcaktmda telden pc ye aktaramadım bi turlu...söz aktarınca o olayı hepnzle paylasacam...bu arada hsbldk
güzel kardeşim nerden aklınıza gelir gecenin bi vakti mezarlığa gitmek kafa bulanık tabi macera aradınız alın size macera bi daha yapmazsınız işte
hoşgeldin bu arada
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
iyide olabilir böyle bişey...sonuçta paranormal bi olayın böyle bi bakışta çok mantıklı bi açıklamasının doğacağını bekliyorsanız oda bence siizin yanlış düşünceniz...eğer açıklayabilselerdi ve ya normal bi olay olsaydı paranormal olay başlığı altında açmazdı değilmi??
__________________ insanlar köprü kurmak yerine duvar ördükleri için yalnız kalırlar...
Yani yorum yapan herkesin olabilirliğini düşündüğüne eminim ama içkili insanlar hemen yakınlarda bir mezar mezar taşına sürülen kan tarla kuşlar toz bulutları.. bana biraz filmleri anımsatı yani bence inandırıcılığı düşük bir hikaye.
ya o baska olayın baslııydı...onuda yazcaktımda konular karıstı... aynı taraflarda basımıza deişik bi olay daha geldydiii..onu cektiim fotoyla anlatcaktmda telden pc ye aktaramadım bi turlu...söz aktarınca o olayı hepnzle paylasacam...bu arada hsbldk
Merakla bekliyorum bu fotoyu da. Ama gençlerin aşırı içmş olduğunu düşünmüyorum elbetteki aralarındaaşırı içmeyen bir iki kişi vardır. Bizde genciz içiyoruz sonuçta. Bi de bu kadar kalabalıkken herkes aynı şeyi yanlış olarak yorumlayamaz gibi geliyor.