Sibirya'nın köylerinden birinde cenaze mezarlığa götürülüyormuş. Mısır tarlasının ortasında tabut köylülerin ellerinden düşüvermiş. Tabutun içindeki ceset düşüp dereye yuvarlanmış. Akıntı, cesedi dinamitle avlanan balıkçıların yanına sürüklemiş.
Balıkçılar "Acaba adamı dinamitle biz mi öldürdük" diye endişeye kapılarak cesedi askeri kışlanın tellerine bırakmışlar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklaştığını düşünerek cesedi yaylım ateşine tutmuş. Hemen ambulans çağrılmış.
Delik deşik olan ceset hastaneye kaldırılmış. Operasyon altı saat
sürmüş. Ameliyattan çıkan doktor alnından akan terleri silmiş ve "çok zor oldu ama galiba yaşayacak" demiş.
bu haber yaşanmış bi haber olarak yayınlanmış sizin fikirleriniz nelerdir?
__________________ Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür... F.Nietzsche
Böyle bi hikaye duymuştum ama bilemiyorum aslı var mı?
__________________ "Karanlık olmadan aydınlık gün ışığında bir kandil taşımak gibi olacaktı. Bilgeliğin avantajı karanlıktan gelir. Karanlık olmasaydı ışık fark edilemeyecekti ve bir yarar sağlamayacaktı.Tanrı bir şeyi diğerinin zıttı yaptı”
bence hastalar karıştı ya o adam nasıl yaşar.Hani diycem tabuttayken yaşıyodu yanlış teşhis ettiler Akıntıda byagın bir halde nasıl ölmüyo ki.
__________________ Bırak! Yanacaksam eğer,
O kibriti ben yakarım;
Hiç değilse kendi yangınımda yanarım.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
belkide adam astraldaydı ve daha tabuta girmeden soka girip bedenine donemedi...ve olaylar gerceklesti...puhhahaha....valla fıkra gibi ama gusel bi hikaye...
Sibiryanın dereleri buz tutmustur bea hem bu hikaye yıllardan beri dolanır piyasada ama bi aslı varmı bilinmez belkide cesetler karıstı yada yesilcamdaki gibi oldu
adam olmusmu yoksa yasatmıslarmı acaba.yanı teorık olarak olu ama manevı olsarak yasıyo kalbımızde yanı o ölemez hayırrrrrrrrrfıkra gibi bi olaya fıkra gibi bi yorum yakısır bence ne dersiniz hehhehe