JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 02-11-2006, 20:13   #1

nightmore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 16 nightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud of
Smile Baba üstümü ört

arkadaslar bunu bır sıtede okudum ve gercekten bole yapanlardan igrendim.........
bılmem sız ne dusunuyorsunuz????

Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış
nightmore isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-11-2006, 20:25   #2

Dark Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Dark Lady henüz daha yolun başında

Ay iğrenç herif ya pisliğin tekiymiş ona ii bi ceza vermek lassım ama en iyisi Allahından bulsun

Alt 02-11-2006, 21:11   #3

Karma gücü: 16 nightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud ofnightmore has much to be proud of

hakkılısın aynen olede
Sponsored links

Alt 02-11-2006, 21:19   #4

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

şuan tuylerım dıken dıken oldu ve gozlerım doldu ınsanlık neden bu kadar cıgrından cıktı neden bu kadar serefsız ve ıgrenc olmaya basladı

madem boyle bı konuya gırdık ıkı gundur haberlerde ortalıgı sallayan haberıde hatırlatmak ısterım sıze 17 AYLIK BIR COCUGA ANNESININ ONUNDE 3 KISI TECAVUZ ETMIS işte bu olaya ne yapılacak bı yorum var nede soylenecek bır soz yakın erkek arkadaslarım nasıl yorum yaptıgımı bılıyorlar zaten ...

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-11-2006, 21:21   #5

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ailece bu haberi duyunca sinir krizleri geçirdik...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-11-2006, 22:04   #6

birikinti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 birikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbirikinti dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bkz. Nekrofili
birikinti isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-11-2006, 22:08   #7

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

Nekrofili

latince:ölüm sevgisi. genel kullanımının aksine cinsel anlamda olmak zorunda değildir. bu tip insanlar ölü ve cansız nesneleri severler; ölüme çürümeye hayrandırlar; düzen hastasıdırlar; yaşayan varlıkların doğal hareketlerini değil de mekanik düzeni severler. yaşamak onlar için işkence gibidir, kendi yaşamlarından da nefret ederler.
erich fromm'un sevgi ve şiddetin kaynağı kitabında belirttiiğ gibi:"ölümseverlik eğilimi olan insan yaşamayan, ölü olan her şeye, cesetlere, çürümüş şeylere, dışkıya ve pisliğe büyük bir ilgiyle çekilen ve kendini kaptıran kişidir. ölümseverler hastalıktan, cenazelerden, ölümden söz etmekten hoşlanırlar. yalnızca ölümden söz ederken canlanırlar. katıksız bir ölümsever tipine en açık örnek hitler'dir. yok etmek hitler'i büyülüyordu; ölüm kokusu ona hoş geliyordu. başarılı olduğu yıllarda, yalnızca düşmanlarını yok etmek istediği sanılabilir; oysa sonunda göttendammerung'da geçirdiği günler, onun en büyük doyumu tüm ve keskin bir yıkımdan, alman halkınıi çevresindekileri ve kendisini yok etmekten aldığını göstermiştir. doğrulanmış olmasa da birinci dünya savaşı'ndan kalan şu rapor bu bakımdan çok anlamlıdır: bir asker hitler'in çürümüş bir cesedin başında dikilip kendinden geçmiş durumda öylece bakakaldığını, oradan ayrılmak istemediğini söylemiştir."(erich fromm, sevgi ve şiddetin kaynağı, sf.36-37; panel yayınları, ekim 1979)
ayrıca fromm'a göre ölümseverlik tam ve katıksız bir sapkınlık şeklinde ortaya çıkmaz daha az baskın olarak çoğu insanda farkında varmasalar bile vardır. ölümseverler ayrıca hatıralara ve sahip oldukları şeylere şimdiki zamandan ve insan ilişkilerinden daha çok değer verirler. canlı bir şeyi görmek yerine onu cansız bir forma sokup onun üstünde tam bir hakimiyet kurmak, saklamak, biriktirmek isterler. böyle insanlar değersiz olsa bile herşeyi biriktirme ve cimri olma eğilimdedirler. soğuk insanlardır ve sürekli kötü bir koku alıyorlarmış gibi bir yüz ifadeleri vardır(ki bu tanıma gene hitler tamamen uyar) ayrıca bu insanların en vahşi istekleri necrophagia* dır.
bu insan tipi freud'un "anal kişiliği"ne benzer.

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-11-2006, 22:44   #8

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

olamaz böyle bir şey ya ne hala geldik böle ya..gecenlerde haberlerde de 18 aylık bebeğe tecavüz etmişdi böle bir iğren yaratık...
sensizim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-11-2006, 00:01   #9

goldenmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 goldenmoon henüz daha yolun başında

bunları alacaksın meydanda sallandıracaksın ama oldurmeyeceksın ki onlar gıbı olmayasın ibret olsun dıye oyle sallandıracaksın bır taraflarından anlayacaklar o zaman cınsellığın ne anlama geldiğini terbıyesız ahlaksız beyınsız ............. of ya soz bulamıyorum ya olaylara bakarmısınız mezardan ceset cıkartmak 17 aylık bebekler allahım nedır bunlar gercekten sonumuz yaklaşıyor galıba arkadaşlar ben bu olaylardan korkuyorum artık....
goldenmoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-11-2006, 16:37   #10

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Bence ne kadar pisliği öldürürsek o kadar iyi olur derim...Düşünsenize bi başkası için bile bu kadar kahrolurken...Tanrı gözetsin!Bi yakınımızın başına gelse halimiz ne olurdu...Bi kaç yerde daha dedim tatlı su entellerinin insan hakları çığlıkları bu masumlar için neden atılmıyor!!!İnsan olmayan herkesin hakkı korunuyor ama bu zavallı masumları gözeten yokAyrıca sonumuz yaklaşıyor konusuna da ciddi bişekilde katılıyorum!!Hatta ayrı bir konu başlığı altında kıyamet alametleri vs tartışmayı öneriyorum...Işık sizinle olsun...
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-11-2006, 18:03   #11

insanlar iyice tuaflaştılar ne olacak bole bılemıyorum hıc bıres dıyemıyorum

Alt 03-11-2006, 18:05   #12

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Gerçekten insan okuduktan sonra söleyecek anlamlı birşey bulamıyor insanlık dışı hatda ötesi birşey bu Allah tecavüz eden adamı affetsin
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-11-2006, 19:20   #13

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

su kazıga oturtmayı bunlarada yapacaksın adama da yazık kızının vücudunu öyle örünce kimbilir nasıl olmustur!! ben olsam adamı direk öldürürdüm heralde

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-07-2007, 02:24   #14
esmanur
Guest

tövbe rabbim bu neee ölünce yalsinlar bari ne yasarken kadinsan rahat var ne ölünce ..inanamiyorummm

Alt 17-07-2007, 14:34   #15

psikopatelma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 psikopatelma yakında ünlü olacak gibipsikopatelma yakında ünlü olacak gibi

ailesine yazık ya
kısının ölümü üstüne de bu olay...
Allah sabır versin

Alt 17-07-2007, 16:04   #16
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 RomantikUkaLa yakında ünlü olacak gibi

Aynı olay eskişehir esentepe mezarlığında gerçekleştiği anlatılır eski zaman tabi. aynı şekilde kız annesinin ve babasının rüyasına giriyor. anne ve baba aynı rüyayı görünce hemen mezarlığa gidiyorlar. mezarlık bekçisi kızın cesedine sıcaksu döküp kaslarını gevşetiyor sonrada tecavüz ediyormuş..
RomantikUkaLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 17-07-2007, 17:06   #17
pinkfloyd
Guest

lanet olası bekci sapık böyle insanları gebertmek lazım beaa
ama var böyle sapıklar

Alt 17-07-2007, 19:38   #18
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 RomantikUkaLa yakında ünlü olacak gibi

Büyüklerimizin anlattıklarına göre. Cezaevinde kararlı insanlar o şahısa gerekli muameleyi yapmışlar..
RomantikUkaLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 17-07-2007, 19:48   #19

ezim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 ezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud ofezim has much to be proud of

ewet bende okumustum bunu bu aşağlık insanlar hani çin işkencesi dıye bi konu vardıya onları uygulayacaksın hatta ben hızımı alamam dahada beter yaparım yaw çok üzülüyorum çoksinirleniyorum ben böle olaylara yaaaaaa biridemi geçmez elime ALLAH ım

ezim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 17-07-2007, 23:45   #20
elacayib
Guest

İnsan bilinçli harekette bulunduğuna göre,hayvanın içgüdü sınırındaki şaşmaz hareketine karşılık,insan şaşabiliyor!Şaştıkca da alçalıyor ve alçaldıkça rezilleşiyor.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama