Alıntı:
Firdevs´isimli üyeden Alıntı
Bilimsel bi açıklama getirmek isterdim ama göz yanılması desem değildi diceksin, o zmn bilimsel olmayan parapsikolojiyle de bağlantılı bişey söyliyim, genelde hep öyle olur zaten evinizin geçmişinde eski oturanlardan birisi eğer o evde vefat etmişse onun ruhu dolaşıyo olabilir... bu şekilde de seni rahatsız etmiş olabilir ama senin sık sık rahatsız edilmen de ayrıca bi ilginç,ne şekillerde rahatsız edildiğini de anlatabilirmisin ? yine bunu ayrı bi başlıkta konuşabiliriz... |
Ilk bende goz yanilgisi diye dusundum, ama ust uste 2 kez daha gorunce eh dedim. Ama bu defaki farkliydi. Hic bu sekilde gormemistim. once gordum eh dedim hani tansiyonun dustu falan, ben yine daldim laptopa bir seylerle ugrasiyorum, sonra yine kafami kaldirdim yine gordum, ayni seyi 3. kezde gorunce dedim bir seyler oluyor.
Benim dini inaclarim kuvetli olmadigi icin ben hep yorgunluk vs diye yordum... yada hadi oradan sana oyle geliyor diye ama hislerimin kuvvetli oldugunun bilincideydim de.
Evin icinde Kimse vefat etmedi, apartmanin icinde de ayni durum.
Bazen sadece gurultu yapiyorlar. Orada olduklarini o sekilde anliyorum.
Bazen elime, yuzume oksar sekilde, sanki kedi, kopek, bebek sever gibi.
bazen yanimda agirliklarini hisediyorum. sicaklik, nefes.
O kadar cok olay yasadim ki, simdi hepsini yazsam karman corman olacak
Bazen degisik insanlar goruyorum, ama zarar vermiyorlar.
Bazen ismimi soyluyorlar.. sanki bir sey ister gibi...
Bazen sis gibi oradan oraya yer degistirdiklerini goruyorum,
Valla ne zaman ne sekilde geleceklerini bilmiyorum..
Ama hic bir istedigimi de yerine getirmediler, ama hani ahim da tutar eger bu istek yerine getirmekse..
Birden fazla kez dedelerimi gormusumdur. Bir tanesi oldugunde 2.5 yasindaydim ornegin.
bana 2 farkli falci benim gordugumu ve duydugumu soyledi ki o amacla gitmemistim, sadece sonuc bekledigim seyler vardi onlar ne olacak amacliydi. biri zaten tamamen tesaduf eseri benim bulundugum ortamda olan biriydi ben falci oldugunu sonradan ogrendim.