JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 17-05-2008, 03:38   #41

Kybele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Kybele dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışKybele dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ben resmi göremiyorum normalmi ?
Kybele isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-06-2008, 11:03   #42

missgarnett - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 missgarnett ne işi var bunun burada

bunun fılmı vardı bıde seytan carpması dıe o fılmı ızledıkten sonra aksam 2 yı gecıodum yattım annemlerde evde yoktu fılmı ızleyenler gece 3 un anlamını bılırler fılmde gece 3 te bı yanık kokusu gelıo fılan deısık olaylar oluo seytanmı ne gelıo bole ıste neyse saat2 bucuk fılan oldu bende kıtap okuodum bırden bı yanık kokusu gelmeye basladı orda koptum ben zaten bagırmaya fılan basladım cok kotu korktum ama bı baktım abım elın kagıt bıde cakmakla kahkaha atmaya basladı ama hıc bu kadar korkmamıstım ya fılm de cok korkunc dııldı ama fılmın sonunda bu olaylar gercektır fılan fılan dedı onda baaya tırsrım..
missgarnett isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-09-2008, 04:26   #43

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

burada resmi bulamadıgım icin internette kızın resmine baktım gercekten ürkütücü ve üzücü Allah hayırlı ölümler versim cümlemize demekten baska bisey gelmiyor elden
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-09-2008, 16:45   #44

Vitriol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Vitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışVitriol dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

The Exorcism Emily Rose,izlemiş çok etkilenmiştim;hikayenin gerçek olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkürler..

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-09-2008, 21:04   #45

Malkav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Malkav yakında ünlü olacak gibiMalkav yakında ünlü olacak gibi

Gördüğüm kadarıyla herkes tedaviyi bıraktığı için öldüğü konusunda hem fikir =) zaten filmde de gerçek olayda da , ayin yapılmasını önerenlerin ve kabul edenlerin haksız ve suçlu olduğunu göz önünde bulundurarak bilimsel verilerin ortaya çıkardığı sonucun tarafındalar.. ama çok önemli bir detayı atlıyorlar bence.. bilim hiç bir zaman "somut" deliller olmadan bir şeyi kabul etmez .. hele metafiziksel olayları asla.. yani bu olay bir arkadaşın da dediği gibi içine şeytan ya da her ne ise artık girmesi de olabilir .. bilim bunu tabi ki tedaviyi bıraktığı için öldü diye adlandırır .. gerçekte ne olduğu asla bilinemez .. ama tabi ki bu düşünceleriniz yanlış demiyorum sadece kesinmişçesine söylenmesi yanlış ..

ben bu olayın gerçekten bir hastalık nedeniyle olduğuna inanmıyorum .. öbür ihtimale =) daha yatkın durumdayım ama onunla ilgili de şüphelerim yok değil .. ama hangisi olursa olsun kızın yaşadıkları gerçekten çok trajik..

bu arada yine birisi söylemişti filmde şeytanların adını saydığı sahne gerçekten mükemmeldi =)

Alt 06-10-2008, 02:06   #46

Karma gücü: 1 ZzZ_Bey ne işi var bunun burada

Öncelikle : Gerçek Bir Hikaye Olması İNSANI Etkiliyen Tarafı Olsa Gerek...

Bence Bu Hikayeyi Gercekten Bire Bir Yaşamayan İNSAN Anlayabilir.....

Her Zaman Gerçek Ve Korkutucu Bi Olayı Anlatmak Zordur.....

Yani Bunun Gibi Bir Çok Gercekten Alınma Hikayeler Var....

Bu Hikayeleri Bire Bir Yaşayanlara Ve Saygı Duymak Gerek....

Ölmüş Olanlara ALLAHTAN RAHMET Dilemek En Doğrusu Bence....

ALLAHA Olan İnançınızı Hiç Bir Zaman Yitirmeyin...

Bağışlayan Ve Esirgeyen Bir ALLAH (c.c.)

_ZzZ_BeY_
ZzZ_Bey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-10-2008, 02:29   #47

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

ben bu hikayeyi biliyorum gerçektende çok etkileyici ve gerçkete yaşanmış bir hikaye ama bu rahiplerin suçu değil bence tamamaen kıza psikolejik iddasını koyan dıktorların şuçu ama zaten kızın kaderinde yazılmışsa ve eceli gelmişse okız ne olrsa olsun ölecekti bunu ALLAH istedi ve kızın içine şeytanın girmesinin sebebi ozamanlarda insanlar şeytana inanmazlardı ve ALLAH ta insanalrın inanması için bu şeytan girme olayına ilk ve büyük ihtimamme son kez izin vermişti kızda zaten en sonunda kaderine katlandı ve insanlarda şeytanın varlığına inandılar paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık

Alt 07-10-2008, 03:00   #48

raskolnikov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 126 raskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond reputeraskolnikov has a reputation beyond repute

gördüğüm kadarı ile, konu - ki çok iyi ve açıklaması çok iyi yapılmış bir konu - olayların neden olduğundan, önce filme sonra da tanrı inancına dayandı. - ilginçtir, böyle konular gelip buraya ve hatta islam inancına kadar dayandırılıyor - Bilmiyorum ama olayın nedenleri ve açıklamalar ve sonuçlar net olarak ortaya konulduğu halde, neden konu bir anda bu hale geldi şimdi..

psikolojik sorunlar ve yanlış uygulamalarla gelinen sonuç ortaya çıkmıştır. Bana göre anlaşılması gereken de, sorunların yanlış ve eksik bilgiler sonucu oluştuğudur ama görünen o ki, son dönem yorumlar, konuyu tartışmak yerine işin magazinel boyutuna kaçıyor.
raskolnikov isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-11-2008, 14:23   #49

semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 semii henüz daha yolun başında

ya ben resmi niye göremiyorm:S
semii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-11-2008, 17:03   #50

Margarites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Margarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really nice

Film de dinletilen kasetin gerçek olduğu söyleniyo. Eğer gerçekse çok ilginç açıkcası.

Your honesty’s
Like a back that hides a knife!!!
Margarites isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama