JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 20-08-2008, 22:59   #1

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında
Thumbs down Artik bizde kendi aramizda kendimizi ve çevremizdekileri koruyacağimiz bir grup içeri

Artan efsaneler söylentiler ve de bunlarlan gelen korku bir çözüm isteyen yada önerileri olanlar içeri

!!!lütfen konuyu kitleme!!!

2 konumu kitlemissin çok üzüldüm

Vampirlerden Korunma Yöntemleri
Vampirlerden korunmak için bir çok yöntem geliştirilmiştir.Ancak işe yarayan bir kaç tane yöntem vardır.Yerinizde olsam bu yöntemleri not ederdim.Her an bir vampirle karşılaşabilirsiniz...

KALBE KAZIK
Kazık, tam kalbe isabet ettirilebilirse, etkisi de çok çabuk ve şiddetli olacaktır. Vampir, anında toza dönüşür. Bunun, tahta kazık olması da şart değil. O sırada etrafınızda sandalye varsa sandalye bacağını, bilardo salonundaysanız ıstakayı kullanabilirsiniz.

KAFASININ KESİLMESİ
Bir başka mükemmel yöntem de, vampirin kafasının kesilmesidir. Anında toza dönüşür.

HAÇ
Hıristiyan dininin ana sembolü haç da vampirlerden korunmak için kullanılan silahlardan. Vampirin dini ne olursa olsun fark etmez; haç ile temas halinde derisi yanar. Bu, size kaçmak için fırsat verir.

GÜN IŞIĞINA MARUZ BIRAKMAK
Vampirin derisi gün ışığına maruz kaldığında, dumanlar çıkmaya başlar ve yanar.Gün ışığının doğrudan vampirin üzerine gelmesi çok önemli. Örneğin, odayı aydınlatan gün ışığının hiçbir etkisi olmaz.

KUTSAL SU
Biraz kutsal su, vampirin canını yakar, ama öldürmek için onu kutsal suda boğmanız gerekecektir. (Bakınız: İkinci bölüm The Harvest’da Darla’nın canı yandı; ama bundan dolayı ölmedi.) Bu nedenle, kutsal suyu, vampirin içkisine katıp içirmenizi öneriyoruz. Bu, onu içten dışa doğru yakıp toza dönüştürecektir. Kutsal su silahını verimli kullanmak, yaratıcı gücünüze bağlı.

AÇ BIRAKMAK
Vampirler, ancak çok uzun süre aç kalırlarsa ölürler. Bir süre kan içmeyince güçleri azalır; ama yine de sizden güçlü olurlar. Dolayısıyla bu yöntemi pek önermiyoruz.

EVE DAVET ETMEMEK
Anneniz, tanımadığınız insanları eve davet etmemeniz gerektiğini birçok kere söylemiştir. Haklıdır da; çünkü okul, sinema gibi halka açık alanlardan farklı olarak, bir vampirin evinize girebilmesi için, mutlaka izninize ihtiyacı vardır. Bir kez izin verdiniz mi ‘tersine çevirme büyüsü yapmadığınız sürece’ istediği zaman evinize girebilir.

AYNADAKİ GÖRÜNTÜ
Eğer arkadaşınızın aynada yansıması olmadığını fark ettiyseniz, onunla ilişkinizi hemen kesin. Vampirlerin aynada görüntüleri yoktur.Hatta Willow, Buffy’nin Reptile Boy bölümünde Angel’a nasıl traş olduğunu sorarak, bu duruma güzel bir gönderme yapmıştır.

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-08-2008, 23:06   #2

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

sakın... ama sakın bir daha bana neyi kilitleyip neyi kilitleyemeyeceğimi söyleme!!!
--------------------
yukarıda bahsedilen yöntemler korkmuş orta çağ hristiyan gruplarının ortaya attığı ve hollywood'un da parlatıp cilaladığı yöntemlerdir. gerçekte vampir denen kişiler vampirizm hastalığına yenik düşmüş, salya yolu ile (ısırma) bulaşmayan, bedenleri alyuvar üretemeyen insanlardır. yanlızca çok çaresiz kaldıklarında birine saldırırlar. bunu engellemek için gerekenler de bir gaspçıyı engellemek için gerekenlerden farklı değildir.

know thyself...

Konu belfalas tarafından (20-08-2008 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 03:08   #3

Kelendria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Kelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to beholdKelendria is a splendid one to behold

belfalasa katılıyorum. vampirler gerçekten var olsalardı bu yazdıklarınız geçerli olabilirdi ama zaten böyle bir durumda resmi kurumlar ilgilenirdi. emniyette vampir masası açılabilirdi mesela
Kelendria isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-08-2008, 12:10   #4

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

valla yanımda ne haç taşıom ne bıçak ne kutsal su ne ayna ama bir vampir görürsem kanka olruz herhalde benimde pek ii biri oldğum söylenemez

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-08-2008, 12:50   #5

psiozzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 psiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud ofpsiozzy has much to be proud of

belfalas abi sana katılıyorum... vampirlik bir hastalıktır... mesela her vampir kadın fıstık gibi olmaz ... o anca tesadüftür... ve bildiğim kadarıyla gün ışığından rahatsız ettirten bir hastalık da var ama adını bilmiyorum... tek garibime giden şey olmayan bir şey üstünde insanlar nasıl bu kadar durabilir ? (vampir yok demiyorum ,sadece koca dişli uçan vampirler yok diyorum... )
psiozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 14:31   #6

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

benim gün ışığına alerjim war güneşe çıktığım zamn yanıyorum ne yani ben şimdi wampirmiyim çok saçma. we önerdiğin yöntemler ortaçağ hristiyanlarının ortaya attığı şeyler hiç bi gerçekliği yoktur . o dönemdeki kilisenin insanlara dinin gücünü göstermek için uydurduğu şeylerdir..
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-08-2008, 14:38   #7

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

belfalasa katılıyorum.....
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 16:43   #8

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Bir 45'likle beynini homojen olarak sokağa yaydığınız hiç bir organizma bir daha asla kimseye zarar veremeyecektir emin olabilirsiniz.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-08-2008, 16:48   #9

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

üstüme ne geliyosunuz daha iii korunma yöntemleri varsa yazın bence bu forum herkeze acık ?

1.resmi kurumlar vatandası dolandırmaktan baska birsey yapmıyo eğer ilgileneceklerini düsünüyosanız yanılıyorsunuz.

2.alerjin varsa cilt doktoruna git belki yardımcı olur

3.KİMSE KENDİ GÖZÜNLE GÖRMEDEN İNANMAZ İNANMAYIN AMA BİR GÜN İNANIRSANIZ YARDIMCI OLMAYA CALISTIM DEMEKKİ HATA ETMİSİM!!

bir vampir gapscı gibi gelip para istemez yanılıyomuyum,insanda 6kat daha güçlü denmese bile bence bizden güclüler,yarasa olabiliyolarmı kuskulu bakıyorum,peki duvara tırmanıyolarmı olabilir sence sopayla kovalana bilirmi ? silahla ölürlermi paylasım için tskr ler yorumlarınızı bekliyoz

Alt 21-08-2008, 18:06   #10

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 54 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Bir konuya açıklık getireyim vampirler hususunda;Gerçekten olup olmadıklarını gerçekten uzun bir süredir araştırıyorum,en azından bir zamanlar varolup olmadıklarını.Ve bakın ülkemizdeki en eski vampir araştırmacılarından birinin bu konudaki yorumu nedir:

"vampirler...hayır varlıklarına kesinlikle inanmıyorum otuz yıldır onları araştırdıktan sonra. internet'te kendilerini vampir olarak sunan kan içiciler bulabilirsin pek tabii ama onları parapsikoloji açısından değerlendır veya asparagas say."

Umarım sayın Giovanni Scognamillo hoşgörüyle karşılar özel bir yazışmayı yayınlamamı.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-08-2008, 18:43   #11

GothicheartS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 GothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to beholdGothicheartS is a splendid one to behold

Alıntı:
caveler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
üstüme ne geliyosunuz daha iii korunma yöntemleri varsa yazın bence bu forum herkeze acık ?

1.resmi kurumlar vatandası dolandırmaktan baska birsey yapmıyo eğer ilgileneceklerini düsünüyosanız yanılıyorsunuz.

2.alerjin varsa cilt doktoruna git belki yardımcı olur

3.KİMSE KENDİ GÖZÜNLE GÖRMEDEN İNANMAZ İNANMAYIN AMA BİR GÜN İNANIRSANIZ YARDIMCI OLMAYA CALISTIM DEMEKKİ HATA ETMİSİM!!

bir vampir gapscı gibi gelip para istemez yanılıyomuyum,insanda 6kat daha güçlü denmese bile bence bizden güclüler,yarasa olabiliyolarmı kuskulu bakıyorum,peki duvara tırmanıyolarmı olabilir sence sopayla kovalana bilirmi ? silahla ölürlermi paylasım için tskr ler yorumlarınızı bekliyoz
üstüne gelmiyolar sadece inanmadıkları için olmayan birşeyden korunmak saçma gelirdir ama çok derin düşününce yinede insanın inanası gelio zamanı gelince dünyaya deccal gelecek ye'cüc ve me'cüc gelecek bunlar insanların bu zmana görmedikleri varlıklar ve insanlara acı çektirecekler belki geçmişte hristiyanlıkta ya da daha eski dinlerde insanları cezalandırmak için vampirler yollanmış olabilir yada çok günahkar insanları lanetlenmesi gibi birde aşırı derecede günahkar insanları toprağın kabul etmediği yazıodu Kuran-i Kerimde. kısacası dünyada varolmuş ve olacak olağan üstü varlıklar var bnce vampirlerde yaşadı belkide yaşamakta ..

Seçenekler Arama