arkadşlar japon senaryoları ne kadar korkunçtur bilirsiniz. ben bu konunun filmni izlemiştim hikayeleri sizinle paylaşmak istedim ve arkadaşlar hikayeleri yazılı olarak bulamadığım için kendim anlatacağım:
öncelikle en korktuğum hikaye ayrıca dabbe filmi bi sahneyi burdan çalmıştı...
YARIK
japonyadaki minik bir apartmanda oturan bir kiracı 3 gündür kayıptır. ev sahibi bu nedenle sinirlenir ve poşise haber verir. ev sahibinde evin anahtarı vardır ve daha önce girdiğinde garip bir şeyle karşılaşmıştır. bikere de polisle girmeyi düşünür. polis gözlerine inanamaz çünkü evdeki bütün açıklık,çatlak,yarık yerler kırmızı bantlarla kaplanmıştır ne olduğunu anlamak için bantları sökerler. ev sahibi ben biraz dinlenicem ve tv izlicem dierek mutfağa gider(tv mutfaktaymış)polis ise araştırma yapmaktadır tam bu sırada ev sahibinin çığlığı duyulur.mutfağa gittiğinde adam ortadan kaybolmuştur geride ssadece biraz kan vardır.adam korkmaya başlar fakat hemen dibinde bir video kaseti bulur takar ve izlemeye başlar videoda kiracı kafayı yemiş gibidir her yeri bantla kaplamaya başlar ve ağzından sürekli "yarık" kelimesi çıkar bantladıktan sonra bilgisayarının başına geçer bilgisayarına sürekli(japonca)
o bizi izliyor o bizi izliyor...... yazıyordur.bir anda çığlıklar içinde ortadan kaybolur
videoda gözü birşeye birşeye takılır perdenin arkasından bir el çıkmaktadır videoda adam iyice tırsmaya başlar.birden yine videoyu izlioken küçük bir kızın hihihihi şeklinde gülmeye başladığını duyar tv bir anda kapanır televizyondaki yansımada arkada beyaz görünümlü beyaz elbiseli 17 yaşlarında bir kız görür ama arkasına baktığında kimse yoktur tv nin fişinin çıkmış olduğunu farkeder elini buzdolabının arkasına uzatınca elini başka bir pürüzlü el tutat adam çok korkar ve yine kahkaha sesleri yükselir adam kafayı yer ve bant arar bir çekmecedeki kırmızı bantları bulur ve bütün çatlakları,yarıkları,açıklıkları bantlamaya başlar daha sonra yatak dasına gider ve orda bir açıklığı unutmuştur bantları aldığı çekmece!bir anda ordan bir el çıkar ve adamı kravatından tutup çekmecenin içine,adam çığlıklar içinde ortadan geride hiçbir iz bırakmadan kaybolur...
arkadaşlar daha çok var şimdilik bu kadar yazabildim...
bide alıntı yaparak korkunç değil ama çooook anlamlı ve güzel gerçek bir olay yazıcam bud japonyada yaşanmış...
...***kertenkele dayanışması***...
Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun icin bir duvari yikar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasinda cukur bir bosluk bulunur. duvari yikarken, orada disardan gelen bir civinin ayagina battigi icin sikismis bir kertenkele gorur.
Adam bunu gordugunde kendini kotu hisseder ve ayni zamanda meraklanirda kertenkelenin ayagina cakilmis civiyi gorunce. Muhtemelen bu civi 10 yil once, ev yapilirken cakilmisti. Nasil olmustu da kertenkele bu pozisyonda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamayi basarmisti?
Karanlik bir duvar boslugunda hic kipirdamadan 10 yil boyunca yasamak cok zor olmaliydi. Sonra bu kertenkelenin 10 yildir hic kipirdamadan nasil 10 yil yasadigini dusundu- ayak civilenmisti! !..
Boylece calismayi birakir ve kertenkeleyi izlemeye baslar, ne yiyor acaba? Sonra nereden ciktigini fark edemedigi baska bir kertenkele gelir agzinda tasidigi yemekle...
Inanilmaz!!! Adami sersemletir gordugu manzara. Bu nasil bir sevgi? Ayagi civilenmis kertenkele, 10 yildir diger kertenkele tarafindan beslenmekteydi
arkadaşlar diğer hikayeleride sonra yazcam.....