JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 12-08-2008, 15:09   #121

chocolate_VK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 chocolate_VK ne işi var bunun burada

bende bişey sandım
chocolate_VK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 00:15   #122

felidae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 felidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond reputefelidae has a reputation beyond repute

daha önceleri denemişliğim...denemekten ziyade bilhassa üstüne üstüne gidip irdelemişliğim var.... valla göz yanılmasıda bir yere kadar....şahsen soru sorup cevap alınca...cevap da tutunca...göz möz yanılma falan mantık vs. vs. uçup gidiyor kafadan yeterince korkunç bir atraksiyon

Alt 13-08-2008, 00:29   #123

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

benim bayagı iyi astigmat miyopum var gözlüğü cıkarıp ne zaman baksam bu yaratıklar geliyorlar bunlar duaynan da kaçmıyor

Alt 13-08-2008, 12:50   #124

Majordepresyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Majordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really niceMajordepresyon is just really nice

denedim bişeyler görmedim ama aynadaki ben değildim sanki
gözlerim , yüz ifadem değişmeye başladı
kendimden korktum :S
ama bu çocuksu korku nöbetleri
peri,cin anlamam ben
Majordepresyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2008, 13:52   #125

Lorelei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Lorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant futureLorelei has a brilliant future

tüm cesaretimi toplayıp ayna karşısına geçtim dün gece.. göz yanılsaması mıdır ya da psikolojik bir şey midir bilemiyorum ama duvarda gerçekten garip gölgeler gördüm.. bir de benim de yüzüm çok farklıydı.. hatta bir an sesli bir şekilde ''bu ben miyim'' dedim.. başka bir kız vardı sanki aynada.. odadan kaçmak istediğimde de bir 15 saniye falan hareket edemedim, sanki beni birisi tutuyormuş gibi.. psikolojik olduğunu inanıyorum.. ya da inanmak istiyorumdenememenizi şiddetle tavsiye ederim
Lorelei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2008, 14:40   #126

ases - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 ases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerliases kısacası herkes için çok değerli

gece geç saatlerde karanlıktaa defalarca baktım bugüne dek aynaya we hiç bişey görmedim kendimden başkaa nedense bunlar bi bana görünmüo heralde yaa.
ases isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2008, 15:47   #127

lunatic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 lunatic henüz daha yolun başında

odada ayna bulundurmak özelliklede iki aynayı karşılıklı koymak boyutlar arasında bir kapı açabilir düşük enerjili varlıkları çekebilir bu yüzden ayna bulundurmayın yatak odanızda evinizin hiç bir yerinde de karşılıklı iki ayna bulundurmayın.Aynalarla ilgili ufak birşey daha zararlı varlıklara karşı bir dua vardır bu duanın aynaların karşına asılması yasaktır.asıldığında yansır ve inanılmaz bir güç doğar.Aynalarla ilgili hiç bir şeye inanmam demem o yüzden eğer normalde göremeyen bir insan olsaydım gece bakar denerdim ama ayırt edemem normalden...
lunatic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2008, 18:32   #128

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

Alıntı:
darkstar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bunlar hikayeden ibaret. Herkes yazıyor ama gören yok maalesef

emin ol bunu asla bilemezssın

Sponsor Bağlantılar
Alt 14-08-2008, 20:45   #129

Carita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Carita yakında ünlü olacak gibi

aynaların onlar için bir kapı oldugunu duymuştum ama sadce eduyum işte
gerçekte görmedim.her gece aynaya bakarım ve bu bazen uzun olur
hiç de böyle bişey görmedim

belkide istemekle alakalı
görmek için yeterince istemedim
bu gece deniycem
Carita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-08-2008, 15:00   #130

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

bende o kdr kıc olsa yatarken yastığımın altında bıcakla yatmazdım

bazen aynalara yoğunlaştığımda kendimi başka bir şekilde görürüm
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-08-2008, 18:45   #131

Hastakedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Hastakedi ne işi var bunun burada

Geçen sene aynanında kullanıldığı bir büyü yapmıştım.
4 elementi temsil eden maddler ve bir ayna kullanılyordu yanlış hatırlamıyorsam.
büyünün amacıda çok ahım vahım birşey diildi yada bana öyle gelmişti. üstünden bir yıl geçince, büyü ile olanları ise 7-8 ay sonra gerçekleşince anladım.
büyü esnasında ayna da görüntüler görüyordun, mum ışığınında yardımını alarak.
Ancak görüntüler bir süre sonra reel ifadelere ve yüzlere sonrasında bedenlere büründü. O an da korkunç olan bana bakmalarıydı. Korktum konsantrasyonum herşeyim dağıldı.
bıraktım. nefes aldım tüm cesaretimi toplayıp devam ettim. Kalbinin inanılmaz ezildiğini ve korkudan deli gibi attığnın hatırlıyorum ama bıraktım. kötü birşey biliyorum ama bu korkudanda garip bir zevk alıyordum. ve sonuç büyünün öngördüğü kişi göründü. etiyle kanıyla sakalıyla gülüşüyle herşeyiyle.
öylesi kötüydüki...
büyüyü yaptıktan 2-3 ay sonra aynadaki kişi yi aldım hayatıma. o
Unutmuştum, korkuyuy o karnalığı ve bana verilen mesajı.
neyse bu konunun başka bir tarafı.
ama doğru kullanıldıığı takdirde aynaların bir perde ve bu perdenin ardının kullanılabileceği bir araç olduğuna inanıyorum.
yanlış ifadeler kullandıysan şimdiden özürdilerim.
Hastakedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-08-2008, 21:19   #132

O noktada bırakman için korkutulmuş olabilirsin yada yanlış bir hareket yapmış olabilirsin aynaların kullanıldığı büyülerde çok çok dikkatli olmak gerekir çok büyük bir enerjiyle karşı karşıya kalabilirsiniz bu yüzden genelde ayna tariflerinde yanınızda bir kişinin daha olması yazar eğer tarif yalnızlığı gerektirecek özel bir ayrıntı taşımıyorsa tabii...
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-08-2008, 22:27   #133

PureOceanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 PureOceanic ne işi var bunun burada

ben bunu aydınlıkta denedim
uzun süre baktıktan sonra kendimi yabancı gibi algıladım bi an korktum :S bakışlarım korkunç geldi. garip bi durum
PureOceanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-08-2008, 23:37   #134

Quenthel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Quenthel ne işi var bunun burada

ya inanmayınca pek bişi olmuo herlade ki ben baktım baktım baktım.... hiç bişey göremedim
Quenthel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 20-08-2008, 00:18   #135

Hastakedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Hastakedi ne işi var bunun burada

Doğru diyorsun, korktuğum için korkutulmuşda olabilirim.
Yada şimdi üstünden bunca zaman geçince yaptığım büyünün aslında gerçekten amacına ulaştığını, ve bana gösterilen o yüzün o adamın o varlıklartın başıma gelecekler için bir uyarı olduğnun anladım.
Keşke o zaman gerçekten anlasaymışım
Aynaları seviyorum o yüzden....
Hastakedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-08-2008, 02:33   #136

Aynen aynalar konusunda takıntılı denecek kadar meraklıyım büyülü nesnelerde ilk sırada bence...İşaretleri okuyamadığın için üzülme bence çünkü deneyerek öğrenmekten başka yol yok çoğu konuda deneyimlemek gerekiyor.Yinede aynalı büyüler varlıklara kapı açabileceğinden pek tercih etme derim kullanman gerekmiyorsa tabi varlıkları direkt olarak...

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-08-2008, 06:31   #137

Slaad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 26 Slaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond reputeSlaad has a reputation beyond repute

O sırada farkında olmadığınız bir evokasyon yapılmıyorsa,(yüzünüzde)önceki enkarnasyonlarınızdaki yüzünüzü(ya da lerinizi) görürsünüz,evokasyon halindeyseniz kim yapıyorsa onu görürsünüz de bu yeni bir şey değil ki.Neden bu kadar sayfa velvele yapılmış mana getiremedim(not:Üşendim arada yazanları okumaya,başkası aynı ve ya yakın şeyleri söylediyse affola)
--------------------
Alıntı:
lunatic´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen aynalar konusunda takıntılı denecek kadar meraklıyım büyülü nesnelerde ilk sırada bence...İşaretleri okuyamadığın için üzülme bence çünkü deneyerek öğrenmekten başka yol yok çoğu konuda deneyimlemek gerekiyor.Yinede aynalı büyüler varlıklara kapı açabileceğinden pek tercih etme derim kullanman gerekmiyorsa tabi varlıkları direkt olarak...

Sadece kapı açmaya değil,hapsetmeye de yarar.Hapsedilen varlığın kısmi evokasyon yapması sağlanıp,konuşturulması da sağlanabilir.(yoksa sen serbest çıkarmadığın sürece aynadan çıkamaz,tabi gerekli şeyleri yapmış olman lazım)
And all I really need right now is you!

Konu Slaad tarafından (20-08-2008 Saat 06:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Slaad isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 00:07   #138

uzi_pogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 uzi_pogo ne işi var bunun burada

var olduğuna inanıyorum kendilerimede büyük saygım var ama uzak dursunlar benden lütfen
uzi_pogo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-09-2008, 01:49   #139

tUuCeE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 tUuCeE henüz daha yolun başında

bu olay tamamen göz yanılgısı arkdaşlar birde buna inanınca oluo gibi gelebilri
ama yıldızlanma olayı budraslında yüzlerce cin gözü deil yüzlerce göz yanılgısı..
tUuCeE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-09-2008, 01:51   #140

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

zaten inanmazsan korkmazsın
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama