JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Şehir Efsaneleri

Seçenekler Arama
Alt 15-04-2008, 21:46   #1

apocalypto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 apocalypto henüz daha yolun başında
basımdan gecen değişik hikayeler

sizin deyiminizle alkarası yada karabasan beni geceleri hiç yanlız bırakmayan bir olaydı.
ben kücükken asla geceleri tek basıma uyuyamazdım.ya odamda biseyin benimle oldugunu yada biseyin benim hareket sistemimi kitleyerek bana tiz bir sesle guldugunu
tam bogulmak uzereyken uyandıgımı ve o gecenin sabaha kadar zindan oldugunu bilirdim neyse size direk basımdan gecen bir olayı anlatayım..

pazar gecesiydi abimle yan yana olan cekyatta yatıyorduk abime abi bu gece lambaları kapatmayalım dedim abim oha lan lambada uyunurmu dedi ben abi lutfen dedim abi karabasan gelir o olmaz dedi bende insallah sana da gelirde
gorursun dedim o hahahahaha tamam selamda soylerım dedi.sinirlenmistim neyse yattık ben uyumuyordum abim coktan uykuya dalmıstı benimde yavas yavas goz kapaklarım kapanıyordu
icimdeki korku beni uyumaktan mahrum ediyordu.gozumu bir ara kapattıgımda yuzumu birinin elledigini hissettim korkuyla gozlerimi actıgımda odada hic birseyin olmadıgını fark ettim sonra ne diye dusunurken yine gozumu tam kapamısken kafamı birinin elledigini hissettim yine gozlerimi actıgımda odada bir seyin olmadıgını gordum uyuyamıyordum sinirlenmistim abime abi abi uyudunmu diye sordum ses yoktu yataktan kalktım dizlerimi bagdas kurark oturdum ufluyor pufluyordum belki abim uyanır diye ama hic bir fayda vermedi olecene otururken uykumun geldigini hissettim yavasca yatagıma yattım ve tekrar gozlerimi kapattım 10 dakika bile gecmemistiki odanın kapısının yavasca acıldıgını hissettim sonra biseyin ayaklarını suruyerek bize dogru geldigini hissettim kimdiye baktıgımda gelenin anne annem oldugunu gordum dogrularak hayırdır anne anne ne oldu dedim bana oglum susadınızmı dedi ben yok dedim peki oglum dedi sonra abime dogru yonelerek basını oksadı bana dogruda bakarak oglum uyuma dedi sonra odadan cıktı gitti ben hal la halla niye boyle birsey dedi derken aklıma birden anne annemin gecen hafta oldugu geldi birden korkudan sok gecirmistim tam yine yatakdan dogrulacaktım onu gordum korkudan bakmamaya calısıyordum ama icimdeki merak ona bakmamı soyluyordu
oylece abimle benim aramda yani tam ortamızda duruyordu simsiyah bir alev tum ustunu kaplamıs ilginc bir varlık inanmıyacaksınız ama bana donerek şişşşşş dedi konusmaya ve kalmaya calısıyordum yapamadım sonra o abime dogru yonelerek siyah uzun ellerini burun deliklerinden soktu
ve sanki bedenini sarar gibi vucuduna dolanarak sıkmaya basladı abimin sadece ıggggg diye sesini duydum bide sonra bir sesle tiz cıglıklar atarak kactı abimle kendimize geldigimizde sesin sabah namazını okuyan hocaya ait oldugunu abimle ikimiz sahit olduk abim
oglum valla bir daha asla senle aynı odada yatmam dedi.

devamı gelecek
apocalypto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-04-2008, 12:15   #2

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

öncelikle tam uykuya geçemediğin zaman yarı uyanık olursun ve eğer biir yerin de uyuşmuşsa kan basıncın artar ve karabasan hikayesini de bildiğin için hemen hayal gücün devreye girer.Gözlerin açıktır ancak kan basıncın yükseldiği ve yarı uyku modundan çıkamadığın ve korktuğun için bu durumdan kolay kurtulamzsın.Yapman gereken tek şey gözlerini kapatıp derin bi nefes alıp gevişemek.

Ama anlattıklarının devamına bakınca bu kadar iyimser olamıyorum.Ama şunu söyleyebilirim ki o karabasan değil.Eğer onlarla bir kez bile olsun iletişime geççmek isteyip geçiş kapısını açtıysan seni rahatsız etmeleri doğal.Yada ev ahalisinden herhangi biri de bunu istemiş ve olay sana patlamış olabilir.Ve hatta evde eskiden oturanlar da bunu yapmış ve varlık o evden gitmek istememiş de olabilir.Sana tavsiyem kendini korumaya alıcak majiler yapman.Sitede birsürü bulabilirsin.Ama sana özellikle oura çemberini güçlendirmeni tavsiye ederim.Eğer herhangi bir inancın varsa yatmadan önce de inancına göre dua edebilirsin.En azından pisikolojik olarak rahatlamanı sağlar

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-04-2008, 20:08   #3

OBORO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 OBORO ne işi var bunun burada

apocalypto gerçekten ilginçti de senin yazdığın şu köşk hikayesinin sonu yok mu
OBORO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-04-2008, 11:17   #4

Karma gücü: 4 esonr henüz daha yolun başında

arkadaş haklı olabilir buna benzer bi olay da benim başıma gelmişti;
Bende abimle aynı odada yatıyordum, annem kapıyı kapattıktan 2 dk bile geçmeden bir ses benimle konuşmaya başlamıştı, "Neden korkuyorsun ? Korkacak birşey yok" gibi laflar etti tam olarak hatırlayamıyorum şuan ne dediği, en son ses kapıdan abimin yatağına doğru giderken hatırladığım 3 kere ismimi yavaşca söyleyerek tekrarladığı, ondan sonra ses kaybolmuştu.O kadar çok korkmuştumki kendimi toparlayıp abimin arkasına atlamıştım ve şuan bende karanlık fobisi var, karanlıkta kalınca çıldıracak gibi oluyorum.Belki boynuzsuzgeyikler nickli arkadaşın dediği şey olmuş olabilir banada...
esonr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 19:30   #5

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

benim de geldi ya dedem anlatmıştı

Tekirdağda büyük büyük dedem ve büyük büyük babaannem başından geçmiş

bunlar koyun otlatmaya gidince bir geyik görmüşler dedem havaya zıplayıp çoşan geyiği yakalamak için gitmiş ama yakalıyamamış babaannem birşey olduğunu anlamış ve dedeme hemen gitmek istediğini sölemiş
bunlar at arabasıylan son sürat giderken arkalarında karnına kadar beyaz sakallı,bembeyaz bir dedenin boyu 4 m fln(atmışlardır boyu) koçtuğunu görmüş onları bi 20 metre kovalamış ve bir daha oraya gitmemişleR

BU NEDİR ORMAN CİNİ PAN'MI DIR ANLAMADIM GİTTİ AMA ONU BULACAM
--------------------
HİÇ KIRILMAYAN DOZERİN KIRAMADIĞI MEZAR TAŞINA PU DESTUR DİYEREK İŞEDİM BİR SORUN OLURMU :d

Konu caveler tarafından (16-07-2008 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-07-2008, 18:32   #6

Karma gücü: 1 shizzomania ne işi var bunun burada

senin sadece iki tane kücük kardesin yokmu??
ahmet ve firuze
abi nerden cikti
niyetim kimseyi karalamak degil
aciklik olsun konularda
shizzomania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-08-2008, 23:40   #7

lili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 lili ne işi var bunun burada

karabasanın tıptaki adı uyku felcidir. İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar. Hiçbir kasları çalışmaz. Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik. Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık. Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz. Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır.
lili isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-08-2008, 23:54   #8

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

off cok ıyı benımde heraksam yasadıgım seyler dunaksam aynısı oldu son zaman sekıl resım yok dırek kalkıyorum nabzım 200 olmus ter nası akıyo su gıbı fıskırıyo ve bıanda kalkıyorum karabasan degıl 50kere denedım ezandna once uyuyamıyorum uyudum ıste dun a buyur ama ezandna sonra asla olmuyo telkın dıceksın hergun benı uyandırıyolardı ezana 30 sn kala hergun deısır ezan vaktı 4te yatıyom gene kalkıyorum hayatta kalkamam normalde bıgunde bana geldı dedıkı sen madem ınsanlara yardım edıyosun ustume coktu ole bı varlık al sana cezanı dedı kasıklarıma ısaret parmaklarını dokundurdu carpılmıs gıbı zıpladım ama anlatamam caaat dıye bısey oldu ceza verır gıbı benle ugrasıyosun dedı ınanılmazdı..
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-08-2008, 00:03   #9

pr0gressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 pr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud ofpr0gressive has much to be proud of

rüyanda uçarken/koşarken/kavga ederken kaşın gözünü yarmayasın diye beynin vücudunu paralize eder. senin de bilincin açıktır fakat hareket edemezsin. uyanmak ayrıdır, bilincin açık olması ayrıdır. beyniniz aman size birşey olmasın diye çırpınıyor siz ona karabasan diyorsunuz.

bu durumda paralize olanlar ayak parmaklarını oynatmaya çalışsınlar ilk başta. ne kadar etkili olduğunu görsünler. (uyanma ayaklardan, alt sinirlerden başlar)

ne kadar etkili olduğunu anlamak için şu anda baharatlı bir yemek yiyorum. çünkü ağır yemekler karabasanı tetiklermiş. bakalım ne olacak

En güzel şarkıyı bir kurşun söyler...
pr0gressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 28-10-2008, 20:43   #10

BLOTKHAYSER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 BLOTKHAYSER ne işi var bunun burada
????????

Alıntı:
boynuzsuzgeyikler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle tam uykuya geçemediğin zaman yarı uyanık olursun ve eğer biir yerin de uyuşmuşsa kan basıncın artar ve karabasan hikayesini de bildiğin için hemen hayal gücün devreye girer.Gözlerin açıktır ancak kan basıncın yükseldiği ve yarı uyku modundan çıkamadığın ve korktuğun için bu durumdan kolay kurtulamzsın.Yapman gereken tek şey gözlerini kapatıp derin bi nefes alıp gevişemek.

Ama anlattıklarının devamına bakınca bu kadar iyimser olamıyorum.Ama şunu söyleyebilirim ki o karabasan değil.Eğer onlarla bir kez bile olsun iletişime geççmek isteyip geçiş kapısını açtıysan seni rahatsız etmeleri doğal.Yada ev ahalisinden herhangi biri de bunu istemiş ve olay sana patlamış olabilir.Ve hatta evde eskiden oturanlar da bunu yapmış ve varlık o evden gitmek istememiş de olabilir.Sana tavsiyem kendini korumaya alıcak majiler yapman.Sitede birsürü bulabilirsin.Ama sana özellikle oura çemberini güçlendirmeni tavsiye ederim.Eğer herhangi bir inancın varsa yatmadan önce de inancına göre dua edebilirsin.En azından pisikolojik olarak rahatlamanı sağlar

arkadasım bu yazının altına ufak bırsey ekleyecegım

bu olayı tekrar yasayacak olursanız kendınızıı serbets bırakın ve bedenden ayrılın

o gordugunuz varlıgın karsısına cıkın ve ayetel kursıyı ona yollayın

okuyun demıyorum yollayınnn

kalbınızın uzerınden bırseyın cıktıgını hıssedeceksınız yollarken

ıkı melek gelecek ve onu yakacak

bu tur olaylara alıstım

sonrasında rahatca ıstersenız dolasın ıstersenız uyanın
BLOTKHAYSER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-10-2008, 22:45   #11

Margarites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 Margarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really niceMargarites is just really nice

lili arkadaşa katılıyorum. bazen yatışşeklinden de kaynaklanıyo. kramp girdiği zaman bu tür şeyler yaşayabiliyorsunuz. Benim başıma çok kez geldi.İlk başta cin falan sandım.uyanıyodum üzerimde bi ağırlık var.Hareket edemiyorum. Birisi yüzümü allak bullak ediyo falan. Sakinleştiğin zaman kendi kendine yok oluyo. O yüzden diğer arkadaşların da dediği gibi böyle bişey başınıza geldiği zaman rahatlayın ve hiçbişey yapmayın. Tabii demesi kolay
Margarites isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama