11-04-2008, 15:48
|
#1 |
| Hayalet Çağrılar (Hayaletlerden Gelen Telefon Aramaları)
Açıkcası ben böyle bir Olay yaşamadım, ama yaşayanları duydum.
Hayalet Çağrıları
Ölü’den çağrı almak neredeyse olağan bir durum halini aldı.
Bu çağırıların bir çoğu aile yakınlarından gelir.
Bu çağrılar genelde vefat etmiş kişinin elvada mesajı bildirmesi kabul edilmiştir, bir çok çağrı özel günlerde gerçekleşmiştir, doğum günü, anneler günü vb.
Bu çağırıları alanlar, (yani ölü kişiden) seslerinin sağken olduğu gibi aynı olduğunu beliritiyorlar.
Telefon normal çalıyor ama bağlantı kötü, cızırtılı.
Ölününün sesi konuşma sürdükçe daha baygın hale geliyor, daha düşük seviyede, bazen de ses tamamiyle kesiliyor.
Bu aramalar beynin pasif vaziyette durumda oldğu zaman gerçekleşiyor. Bazen bu aramalar bir operator aracılığı ile uzaktan yapılıyor, fakat Telekom şirketleri ile bağlantıya geçildiğinde böyle bir çağrının kanıtı ve kayıtları bulunamıyor.
Bazen is bu aramalar şahıslar tarafından oluyor, yani o aranan şahıs, arandığı zaman gerçekten o insanın ölü olup olmadığını araştırmak için yapar.
Ölen kişi Hayalet aramalarında konuşmak için az zamanı olduğunu belirtir.
Acaba ölü elektronik aletleri yönlendire bilir mi? Buludukarı yerden, uzayın derinliklerinden, zamanın yapısından, bizim komünikasyon cihazlarını etkiyebiliyorlar mı? Son bir defa evlada demek için, elveda mesajı bırakabilmek için.
Göründüğü kadar fantastik, ölü’den telefon çağrısı alam sıradan değil. Bu olayları araştıranlar ölümün ardından 24-48 saat sonra gerçekleştiğini bulmuşlar, ama araştırmalara göre 2 yada daha uzun zaman sonra bile çağrı alındığını saptamışlar.
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
11-04-2008, 17:27
|
#2 |
Karma gücü: 2  |
konu güzel ama anlatım tarzı biraz bozuk olmuş anlamakta zorluk çektim,yinede güzel |
| |
11-04-2008, 17:50
|
#3 |
|
Onu tercume ettim ben, ve bazi kelimelerin turkce anlamlari tam olarak yok.
| |
11-04-2008, 18:02
|
#4 |
|
wooowww ilginç bi konu olmuşş ztn hp böyle şeyler ilgimi çekmiştir... |
| |
11-04-2008, 19:33
|
#5 |
|
Gayet mümkün,bunu ölülerin yapmasına gerek yok,Dünya'nın belli kaynaklarını kullanarak aynı şekilde hat olmayan bir yerde telefon konuşması yapmak ta mümkün(Tesla ve radyonikler üzerine biraz araştırma yapın derim)
__________________ For I am the answer you seek, the dream in your sleep
You never wanted to awaken
I have the plan that won't fail, a crime without trail
And all I really need right now is you! |
| |
11-04-2008, 19:38
|
#6 |
|
ilginçmiş cidden biri benide arasa keşke :P
__________________ With tears of uncrowned Queen... |
| |
11-04-2008, 19:39
|
#7 |
|
bende duydum bu tür olaylar gerçekten cok ilginç... |
| |
11-04-2008, 21:38
|
#8 |
|
Alıntı: Slaad´isimli üyeden Alıntı
Gayet mümkün,bunu ölülerin yapmasına gerek yok,Dünya'nın belli kaynaklarını kullanarak aynı şekilde hat olmayan bir yerde telefon konuşması yapmak ta mümkün(Tesla ve radyonikler üzerine biraz araştırma yapın derim) | Sanirim yanlis anladin, ben bir makaleyi tercume edip koydum.
| |
11-04-2008, 21:43
|
#9 |
Karma gücü: 3  |
peki ya cinlere ne dersın.herşey aynı.seslrimis onların sesı senın anlattığın gıbı gizli kapaklı değil. bana aşık olan dişi bi cinim var ve mutluyum.ınsandan daha çok sevıyorum
11-04-2008, 21:49
|
#10 |
degişik bi bakış |
| |
11-04-2008, 21:54
|
#11 |
Karma gücü: 3  |
evet değişik hemde çok ve biraz da zevkli.
12-04-2008, 14:15
|
#12 |
|
dikkat çekici bi konu.. doğrumu bilemem ama bunu yaşayan bi arkadaş vardı.... ölen biri nasıl arar ? düşününce içinden çıkılmıyor |
| |
12-04-2008, 19:34
|
#13 |
|
yillar once boyle bir olayi bir gazetede okumustum, ve kadin olen babasinin onu aradigini soyluyordu, kadina kimse inanmadigi gibi cok israrci oldugu icin bu konuda kadinla az dalga gecilmemisti.
ben yasamadim ama eger oyle bir cagri alsam sogukkanli olamam herhalde
| |
12-04-2008, 23:56
|
#14 | | -YASAKLI-
|
bazen sizin yüzünüzden gece kabus görüyorum ya ben tek yatıyom odamda off off  |
| |
13-04-2008, 19:35
|
#15 |
|
Slaad ve Semum un dedikleri mantıklı geldi bana. Semum un dediğine örnek olarak..Cinler benim sesimi taklit etmişti mesela. Bayaa bi yetenekliller 
__________________  |
| |
16-04-2008, 22:31
|
#16 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
Evet yazı güzel olaylar gelişme şekilleri iyi incelenmeli bence olay insan sevdigi birini kaybedince halisyonal sesler anılar konuşmalar yogun duygu düşünceleri ardından bu tür olaylar bence olagandır.
Bunun öteki taraftan aranıyor anlamına gelmez telefon calabilir seven kişi yakınını kaybedince aklı hep ordadır inanmak istemez her an gelecek veya haber gelecek ümidi ile beyin eski kayıtları farklı bir şeyilde onun sesini duyuyor muş olacak çünki duygu düşünce yogunlugu normal insandan çok daha fazladır , benim bu olaya açıklamam böyledir.
Saygılar. |
| |
16-04-2008, 23:06
|
#17 |
|
walla benim başıma gelse baya korkardım :S |
| |
17-04-2008, 00:40
|
#18 |
|
evet bu tarz bir olay benim liseden arkadaşlarımın staj yaptıkları bir otelde de başlarına gelmişti zaten çok garip olaylarda yaşamışlardı bende o otelin önünde ki sahilde ilginç bir olay yaşamıştım arkadaşım resepsiyonda duruyor var olmayan bir oda numarası gözüküyor hatta açıyor kahkaha sesleri geliyor kapanıyor müşteriler sürekli bir gelin görüyorlar havuz kenarında düğünmü vardı diye sorduklarında hayır yanıtı alıyorlar personel koğuşundada sıkıntılar geçirmişlerdi benim başıma gelende çok ilginçti sonra araştırdım iki birbirini seven aşık evlenememiş o otelin inşaatı sırasında intihar etmişler kızın ruhu orda kalmış deniyordu yani bu tarz olaylar oluyor |
| |
11-05-2008, 10:20
|
#19 | | -YASAKLI-
|
Böyle olaylar mümkün tabi.Cinlerde benim sesimi taklit ediyolar ara sıra.Ama bitek annem duyuyo o ayrı tabi.Durup dururken geliyo yanıma ne konuşuyodun sen mutfakta diyo.Ama o anda ben mutfakta falan değilim tabi odamda oturuyorum |
| |
14-05-2008, 20:05
|
#20 |
bazı hayalet takipcileri hayaletli olduğu söylenen 1evde günlerde ses kayıtı yapmış ve bazı konuşmalar yakalamışlar bende deniycektim ama tırstım  |
| |